Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamisiaaaCoreczki

Ile miałyście lat gdy urodziłyście 2 dziecko??

Polecane posty

Gość gość
Jak się czyta wypowiedzi tych ,,samodzielnych trzydziestek" co sie najpierw dorabiają a po tem myślą o rodzinie to sięnie dobrze robi. Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 20 lat a drugie w wieku 22 lat. Obecnie mam 26 i planujemy trzecie. Jestem czynnym sportowcem i instruktorem kilku dziedzin sportowych, do obecnej formy, tytułów i rozpoznawalności w swojej dziedzinie dochodziłam od 10 roku życia. Będąc w ciąży dodatkowo kończyłam studia wyższe- w zasadzie to dla kaprysu po sytuacja materialna nie zmuszała mnie do dalszego kształcenia. Mąż zarabia super bez studiów. Dodam że żadne dziecko nie było wpadą, ślub był przed ciążą i pochodzimy z biednych rodzin- w spadku nie dostaliśmy nic i raczej nic nie dostaniemy bo nie ma co. Jak się ma plan na zycie to da się wybić, dobrze zarobić mieć dzieci, własne mieszkanie bez kredytu i samochody. Więc przestańcie się czepiać młodych dziewczyn które wybrały lub były przymuszone do wczesnego macieżyństwa. Wszystko się da tzeba być tylko zorganizowanym i nie zajmować się życiem innych i ich ceniać tylko patrzeć w swoje. Parę słów do tych co muszą się najpierw dorobić- pamiętajcie żeby zdążyć z dziećmi przed menopauzą ;)