Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra_80

co z pracą?

Polecane posty

Gość Sandra_80

piszę bo muszę się poradzić: jestem matką 4-latka. pracuje w wojsku od 1.5 roku niestety ze względu na obciążenie " siadły" mi kolana wiec mam zwolnienie częściowe z wykonywania niektórych zajęć. teraz w czwartek i w piątek nie byłam w pracy bo syn się rozchorował i nie miałam go z kim zostawić - szef jak się dowiedział ze nie przyjdę do pracy strasznie się wściekł - dowiedziałam się że chcą mnie wysłać na komisję lekarską aby mnie zwolnić. pierwsza moja myśl to aby uciec na zwolnienie od poniedziałku i ciągnąc jak najdłużej, no ale z drugiej strony co powiedzieć że nie przyjdę w poniedziałek? a jak mnie zwolnią to gdzie znajdę prace (dodam że mieszkam w małej miejscowości). to że w aktualnej pracy jestem do odstrzału to pewne ale może jakaś praca w domu aby pogodzić to z wychowaniem dziecka? strasznie mnie to męczy co oczywiście odgrywa się na synu bo wiecznie na niego krzyczę a zaraz potem mam wyrzuty sumienia.... jest beznadziejnie :(

Gość Sandra_80
proszę poradźcie co zrobić jak sie utrzymać? co dalej ?

Gość tosty
niania, lub ktoś z rodziny musi zaopiekować się dzieckiem a ty pracuj

Gość 3423423432
co robisz w tym wosjku?

Gość Sandra_80
nie mam nikogo - do tej pory syn chodził do przedszkola a na nianie mnie nie stac :(

Gość Sandra_80
jakie nie ma znaczenia w południowej części kraju. bardziej pomysłu na dalsze życie z synem szukam...