Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka in spe

jutro spotykam sie z facetem z internetu ale jestem gruba

Polecane posty

Gość znowy 10 osob pisze.
zamiast się zastanawiać tyle czasu nad tym co będzie i martwić na zapas to idź i się przekonaj. później będziesz ew. marudzić.

Gość randkowiczka in spe
na jednym mialam z 5kg mniej, ale i tak nie ma szadnej roznicy, tak bylam naubierana:P co do motywacji, myslicie ze nic nie robie?:o pisalam juz, ze to u mnie troche bardziej skomplikowane, ale nie chcialabym zdradzac szczegolow. po prostu musze w to wlozyc 10 razy wysilkow niz przecietna osoba, dlatego tak to wyglada jak wyglada..

Trochę czytam na temat zdrowego stylu życia i niewatpliwie odchudzanie by się przydało, nie tylko dla Ciebie, dla wlasnego samopoczucia, ale przede wszystkim dla zdrowia! Także nie czekaj na motywację w postaci faceta, zacznij jeździć na rowerze, chodzić na basen, na początek zrezygnuj ze słodyczy i fast-foodow, zacznij jeść wiecej owocow i warzyw, wtedy zobaczysz efekty:) ps. daj znac jutro jak po spotkaniu;))

Gość goingdownforher
zamknij temat, bo sobie za duzo wyolbrzymiasz :O napisz po spotkaniu co było i wtedy możesz się żalić, a nie użalać się, jak mleka nie rozlano :o

Ojj tam, nie przejmuj się na zapas. Ładnie się ubierz, uśmiechnij się i idź smiało na randkę. Jeśli mu nie podpasujesz - trudno. Ale może być też odwrotnie, że to on zupełnie nie będzie w Twoim typie, mimo tej wysportowanej sylwetki.

Gość anetka one two
ale mi nie chodzi o to ze ty masz schudnąć bo ja ci tak mówię. Tylko o to że nie powinnas sie kierowac zdaniem innych tylko jesli tobie nie pasuje twoja nadwaga to powinnas zaczac sie odchudzac. a nie wtedy gdy ktos ci powie przykre rzeczy to da ci motywacje. To wszystko. Uszy w górę! ja tez jutro chcę sie dowiedziec jak było na spotkaniu :)

ogranicz owoce, po 16 już żadnego- cukry proste. Dużo białego, gotowanego, np. na parze, mięsa. Dużo warzyw ale też nie później niż 3 godziny przed snem. Najlepszy wysiłek za czczo. Żadnego cukru- ewentualnie sporadycznie miód. Ogólnie dużo białka. Ale to wymaga konsultacji z lekarzem. Mogą Ci nerki nie wytrzymać.

Gość randkowiczka in spe
na pewno jutro dam znac!:) boze, na kafe sa mili ludzie:) swiat sie wali:P

Gość goingdownforher
no mili sa tylko trzeba na nich trafic - wiec powodzenia jutro ;-)

Gość randkowiczka in spe
ludzie, jestescie?:o zdaje sie, ze sie nie mylilam:/

Gość randkowiczka in spe
jestem juz po spotkaniu, ktore trwalo 30 minut....

Gość randkowiczka in spe
siedzielismy na lawce pol godz i cos tam gadalismy, po czym mu powiedzial, ze musi juz isc, podal mi reke i poszlismy kazdy w swoja strone. rzecz jasna, nie mam u tego za zle. ale troche zle sie cuzje..

Gość randkowiczka in spe
na pewno spodziewal sie jakiejs miss, bysice widzili jak oblukal przechodzaca laske (wysoka i bardzo sczupla);)

Gość znowu 10 osób pisze
może było drętwo i dlatego poszedł. czy wy kobiety musicie zawsze dorabiać sobie jakąś ideologię.

Gość randkowiczka in spe
sam jest chyba dobrze zbudowany... ale i tak chyba jestesmy z innej bajki, ma taki dziwny spoosob wyrazania sie (dresiarski? :o) choc generalnie mily

Gość czerwona_porzeczka
Dlatego trzeba się wymieniać fotkami przed. Choć i to bywa zawodne.

Gość randkowiczka in spe
normalnie gadalismy, ale dystans jest, co sie dziwic? w koncu to bylo 30 min, nawet po chocby 2h wygladalo by to zupelnie inaczej (o ile oczywiscie obie strony sa soba zainteresowane) nie no, zapomne... wiadomo

Gość randkowiczka in spe
wymienilismy sie ale to jest zwodne.. kazy idealizuje sobie

Gość znowu 10 osób pisze
ona się wymieniła na poprzedniej stronie przecież to napisała ale zamiast wysłać normalną to musiała wysłać foto na którym pewnie nie była podobna do samej siebie :D kobieca logika jest powalająca.

Gość randkowiczka in spe
wysyslam komus juz te same fotki i tamten od razu mnie poznal (w sklepie jeszcze! ppare godz przed spotkaniem sie jeszcze przypadkiem spotkalismy i on mnie rozpoznal). twierdzil ze zdj oddaje rzeczywistosc... ale chyba po prostu dla tamtego figura nie byla pewnie tak wazna, wiec moze najzwyczajnie nie zwrocila az takiej uwagi

Gość randkowiczka in spe
wysyslam komus juz te same fotki i tamten od razu mnie poznal (w sklepie jeszcze! ppare godz przed spotkaniem sie jeszcze przypadkiem spotkalismy i on mnie rozpoznal). twierdzil ze zdj oddaje rzeczywistosc... ale chyba po prostu dla tamtego figura nie byla pewnie tak wazna, wiec moze najzwyczajnie nie zwrocila az takiej uwagi

Gość randkowiczka in spe
lody byly pyszne;/

Gość znowu 10 osób pisze
na jednym mialam z 5kg mniej, ale i tak nie ma szadnej roznicy, tak bylam naubierana wiesz kto napisał to zdanie ? to fajnie że wiesz po nim dokładnie widać co miały na celu te zdjęcia w kurtce. zrobiłaś to celowo a później się dziwisz że ktoś się zdziwił. być może się nie zdziwił ale i tak wszystko tak zinterpretujesz bo to dla Ciebie doskonałe usprawiedliwienie. najlepiej wszystko zrzucić na wagę którą się samemu z premedytacją ukrywa. zrób porządek z własną samooceną a dopiero później się użalaj że ktoś na randce był tylko pól godziny. masz problem z samooceną ze wzg. na wagę to ją zmniejsz zamiast na każdym kroku doszukiwać się tego że komuś się twoja waga nei podoba. moim zdaniem pół godziny w towarzystwie kogoś nieznajomego w dość stresującej sytuacji to bardzo długo.

Gość dck
tia, był tu taki topik o nieudanych randkach z netu. faceci zwykle kłamali na temat wzrostu, kobiety nie mówiły, że są grube. i potem rozczarowanie, ale co ma być innego, jeśli ludzie udają kogoś, kim nie są? zrobią sobie fotki, na których nie są do siebie podobni i później się dziwią, że drugiej randki nie było. no, jak rany! trzeba się w głowę popukać. po co ściemniać i tak w realu wszystko się wyda.

Gość randkowiczka in spe
alez droga rozmowczynio powyzej:) ja sie niczemu nie dziwe:) przezciez wczoraj nawet mowila ze tak bedzie :classic_cool: szczerze, moja samoocena jest umiarkowanym stanie, jakby byla na samym dnie w zyciu bym sie z nim nie spotkala (ani z nikim innym a juz mam umowione spotakania:P). najzwyczajniej chcialam sie troche pouzalac:)

Gość randkowiczka in spe
alez droga rozmowczynio powyzej:) ja sie niczemu nie dziwe:) przezciez wczoraj nawet mowilam ze tak bedzie :classic_cool: szczerze, moja samoocena jest umiarkowanym stanie, jakby byla na samym dnie w zyciu bym sie z nim nie spotkala (ani z nikim innym a juz mam umowione spotakania:P). najzwyczajniej chcialam sie troche pouzalac:)

Gość randkowiczka in spe
alez ja nie mam do nikogo pretensji:) chyba po prostu traktuje to jako swoistego rodzaju treningi:D

Gość randkowiczka in spe
aaa ostatnio jak sie spotkalam, to spotkanie trwalo ponad 4h!:) moze dlatego te pol godz mnie zdziwilo:D