Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzoskwinka_1979

kłopt z wręczeniem prezentu-doradzcie :-)

Polecane posty

Gość Brzoskwinka_1979

Hej, doradzcie mi , we wrześniu ide na wesele znajomych, zażyczyli sobie od gości zamiast kwiatów fajną książkę. OK tylko że oprócz ksiązki dajemy kasę i teraz pytanie...czy ta kase mamy włozyc do książki ,zapakowac i wreczyć czy moze tak jak z kwiatami: kwiaty wrecza sie Młodej a kopertę Młodemu...wygodniej by było włożyc do ksiązki i wręczyc..juz sie gupię niby b lacha sprawa a zastanawiam sie nad nią od jakiegoś czasu:-) I może doradzicie mi przy okazji jakąś fajną książkę?? Dziekuje za wszystkie rady:-)

Gość Palomaaa
Ja wkładałam kartkę z kopertą i pieniędzmi do książki i ją zawinęłam w papier ozdobny. Książka zależy od tego jacy oni są. Jeśli to ma być z przymrużeniem oka to np. kamasutra. Może to być poradnik dotyczący wychowywania dzieci (coś z serii Superniani - tak na przyszłość), książka kucharska. Ostatnio wszyscy interesują się psychologią - więc może coś z tej działki. A może coś szczególnie ich interesuje?

Ja nie wkładałabym koperty do książki, bo zawsze może wypaść a później pojawiają sie na kafe takie wątki, ze przyszli na wesele i nie dali pieniędzy :D gdybym była na Twoim miejscu to dałabym osobno książkę i kopertę a w niej telegram i kasę

I nie dawalabym książki o wychowywaniu dzieci, bo uważam ze to nie ma miejscu - gdzie jest napisane ze biorąc ślub trzeba mieć dziecko? Może oni nie chcą lub nie będą mogli mieć dzieci... Na takie książki jeszcze ewentualnie przyjdzie czas. Są fajne książki podróżnicze, albumy ze zdjęciami z różnych stron świata. Może raczej w tym kierunku?

Gość Brzoskwinka_1979
no własnie, gadałam z nimi czego i, brakuje w bibliteczce co by chceli dostac..podróżnicze (ja bym była zachwycona fajnymi przwodnikami) a oni mi mówia..no wiesz ze my podróżujemy ale z hotelu mało sie ruszamy :-/ heheh, czytac tez nie za duzo czytamy ( wiec po cholere im ksiazki hihi) no i zgłupiałam:-) o dzieciach nie dam bo teraz tyle par ma problemy z poczeciem ze moze im kiedys byc przykro a tak jak ktos wyzej pisał na taka ksiazke zawsze przyjdzie pora...mo ze coś z seri 100 mitów o sexie ogladałam ja w empku fajna, napisana z humorem...poszukam cos z przymrózeniem oka z tematyką seksu. Albo jakies ładne nowoczesne wydanie kamasutry...to chociaz obrazki poogladaja:D

Nie czytają a chcą książki :o chyba żeby ładnie wyglądały na półce :D kup coś co ma dużo obrazków żeby sie przypadkiem nie zmęczyli tym czytaniem :D

Gość worek kartofli
kup im kryminał