Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kundel michal

dominacja finansowa, feminizacja, szantaz

Polecane posty

Gość kundel michal

Witam. Wabie się Michał, mam 25 lat i jestem z Gdańska. Mam 185cm wzrostu, jestem dobrze budowanym blondynem o niebieskich oczach. Szukam tutaj extremalnej Pani, Dominy. Szukam extremalnej dominacji finansowej, gdzie Pani, bedzie zabierała mi wszystkie pieniądze, przejmie własność nad wszystkimi moimi rzeczami, z którymi zrobi co zechce, zabierze, wyrzuci, sprzeda; feminizacji, oraz extremalnego szantazu którym podporządkuje całe moje życie. Moje gg. 2237851.

Gość kundel michal
Wiec w czym problem?:>

Gość kundel michal
Zostan nia, albo rozkaz mi sluzyc Ci takiej jaka jestes;)

Gość twoja_lady_m@wp.pl
szkoda, że nie mieszkasz bliżej południa.

Pech, nie jestem suką... a juz na pewno nie wredną :) Chyba, że ktoś mi wejdzie w drogę. Poza tym nie Twój przedział wiekowy. Brzmi jak prowo, jaki kto ma w tym interes, żeby rozdawac swoje cięzko zapracowane dobra?

Gość twoja_lady_m@wp.pl
co robisz zawodowo i czy bierzesz pod uwagę przeprowadzkę na służbę?

Gość twoja_lady_m@wp.pl
interesuje mnie również jakie jest twój stan majątkowy i jakie masz doświadczenie w feminizacji, jesteś bi, czy hetero?

Gość kundel michal
Jestem doradca finansowym, mam wlasne mieszkanie, doswiadczenia nie mam, ale bardzo jej pragne.

Gość kafeterix
"Witam. Wabie się Michał, mam 25 lat i jestem z Gdańska. Mam 185cm wzrostu, jestem dobrze budowanym blondynem o niebieskich oczach. Szukam tutaj extremalnej Pani, Dominy. Szukam extremalnej dominacji finansowej, gdzie Pani, bedzie zabierała mi wszystkie pieniądze, przejmie własność nad wszystkimi moimi rzeczami, z którymi zrobi co zechce, zabierze, wyrzuci, sprzeda; feminizacji, oraz extremalnego szantazu którym podporządkuje całe moje życie. " to ja mam tylko jedną rade, która spełni w 100% Twoje pragnienie....ożeń się

Gość twoja_lady_m@wp.pl
dlaczego odpowiadasz na pytania wybiórczo? jesli jestes konkretny i realny, to skup sie na moich poprzednich pytaniach które zadałam i odpowiedz szczegółowo.

Gość kundel michal
jestem hetero i nie mysle o przeprowadzce.

Doradca finansowy, który odda w cudze ręce wszelkie swoje finanse :) Paradoks jakiś. Gdy przyjdzie klient z kasa do zainwestowania polecisz mu oddać je swojej Pani? ;)

Gość kundel michal
Nie, jestem profesjonalista.

Gość kundel michal
Zalezy jakie, a jaki czas i co maja zapewnić.

Załózmy na 2-3 lata, w celu rozmnożenia oczywiście, przy założeniu niewielkiego ryzyka utraty wkładu

Gość kundel michal
Na tak krotki okres to albo inwestycja w wina, zero ryzyka, srednia stopa zwrotku ok 10% netto. Ale to trzeba miec 20tysiecy. Nie wiem tez jakie masz potrzeby, ktore maja byc tym zapewnione, jezeli emerytura przyszlosc to nie jest to dobry pordukt.

Nie planuje inwestycji, chciałam tylko sprawdzic, co odpowiesz. Była Tu przed chwila Pani zainteresowana Twoja słuzbą, jakoś nie starałeś się jej przypodobać i zdobyc jako swojej Dominy... dlaczego?

Gość kundel michal
Bylas pierwsza;)

Ale ona bardziej pazerna, a o to Ci przeciez chodzi... W dodatku miała rozkazujący, stanowczy ton, pożądany przez kundla złaknionego słuzby, a ja sie z Toba ciackam jak dobra ciocia :)

Gość kundel michal
Zawsze możesz przestać. I pewnie jeste z pomorza;)

Gość twoja_lady_m@wp.pl
w takim razie nie oczekuj odpowiedzi na maila, którego mi wysłałeś. P.S. Foto sobie zatrzymam, kundelek przyzwoity (aczkolwiek myślę, że to nie twoje) Bywaj...

Nie jestem z pomorza, zupełnie przeciwny biegun. Zajrzalam do Ciebie wyłącznie z czystej ciekawości, a nie z potrzeby nabycia psa znoszącego złote jajka ;) Lubię, gdy męzczyzna jest użyteczny a nie siedzi tylko na kanapie i wymaga obsługi, ale szantaz emocjonalny? Jestem na to zbyt leniwa, żeby egzekwować dręczeniem swoje zachcianki :) Niepotrzebnie zasmiecam Ci topik, ale jestem chorobliwie ciekawska. Powodzenia w poszukiwaniach pijawki i dręczycielki :)

Gość kundel michal
Jestem psem Lady M