Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakakkaka

Problem z chłopakiem...

Polecane posty

Gość kakakakakkaka

Mam taki mały problem właściwie nie wiem nawet jak to nazwać... Szwagier mojego chłopaka urządza przyjęcie urodzinowe. Wydawało mi się logiczne, że jako para wybierzemy się tam razem... Wczoraj mój luby przekazał mi, że dzwoniła do niego jego siostra i powiedziała, że ma zjawić się dużo osób i dlatego lepiej gdyby przyszedł sam ale "oczywiście" jeśli chce to ja też mogę się tam zjawić. Wkurzyłam się. Ja zawsze wychodzę z nim ... Jest mi bardzo przykro. Odechciało mi się całego wyjścia... A reakcja mojego partnera? Poszedł tam sam w zupełnie nieznane towarzystwo... Nie przejął się tym ani troche... Powiedźcie proszę jak powinnam się jutro zachować? Czy może przesadzam? Sama już nie wiem...

Gość kinnia12
skoro jestescie razem to wychodzicie razem to logiczne i tyle.... co to za zwiazek? poszedl sam bo pewnie byly tam jakies dupy

Wiesz, tak po prawdzie nie jest twoim mężem że już zawsze wszędzie razem. Na pewno było by mi przykro, ale sama spróbuj wyjść gdzieś bez niego, takie wyjście bez partnera naprawdę jest fajne.

Gość Małomówna ale konkretna!
Zadajesz retoryczne pytanie.Nie wiem czy udajesz nierozgarnietą,czy taka jesteś faktycznie? Słuchaj,jeżeli facet nie ma własnego zdania to nie ma o kim rozmawiać! Słucha siostry,to niech sobie z nią uklada życie. Najzwyczajniej olej go i po sprawie.Dobrze że sytuacja powstała teraz,a nie po ślubie.Z tego można wnioskować,że nie jesteś lubiana w kolesia rodzinie,również nie jesteś u nich mile widziana.Najwyrazniej tak jest tylko on nie chce Ci dobitnie tego powiedzieć!.

Gość a ja myślę.....
żebyś zapytała jego siostry czy faktycznie dzwoniła do niego z takim tekstem.