Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalna?

Dziewczyny jesteście żałosne!

Polecane posty

Dziewczyny jesteścei głupie. Zamiast zadręczać się czy zadzowni wasz przydupas to weźcie się za siebie. ALe nie za malowanie paznokic, tylko za szukanie porządnej pracy nczy nauki języka. Włos mi się jezy na głowie , przejrzałam takie tamaty: - wysłałam 300 CV i diwe osoby zadzwoniły (nosz k... a do ilu potem zadzownilas?) - moj chlopak pcha sie do majtek, jak go przystopowac (bez komentarza) -chlopak pojechal na wakacje sam a ja kupilam z żalu królika Przeczytalam za to fajny tekst faceta: - moja kobieta się roztyła (za to baby go zjechały) Ja też mam problem. Chcę normalnego faceta, ktory będize mi dorownbywał. Tutaj faceci mysla ze laski lecą na kasę. Ciekawe co mają powiedziec te , ktore zarabiają więcej niz oni.

Gość MadameLauernette
Droga normalna, myślę, ze nie ma co oceniać kogokolwiek na podst. wpisów na tematycznych forach. One przedstawiają tylko urywek z czyjegoś życia. Myślę nawet, że samotność bardzo często dokucza właśnie tym zapracowanym, realizującym się zawodowo kobietom i to one próbują znaleść pocieszenie dla swej samotności udzielając się w wolnym czasie na forach :)

Gość MadameLauernette
No dobra :P Mój błąd. Tak, czy inaczej, każdy z nas chce miłości i to, że ktoś pisze o swoich przydupasach nie znaczy, że nie rozwija się w innych sferach :)

Gość dżeferson342
Normalna? jesteś pewnie jedną z tych co cała młodość poświęciła na naukę a potem w pracy wypruwałaś się żeby jak najlepiej wypaść i zyskać uznanie. Teraz co prawda a polu zawodowym osiągnęłaś sukces ale życie prywatne to porażka. Żaden facet ci nie pasuje po uważasz się za lepszego od niego. Bo wiecej zarabiasz, bo masz lepsze wykształcenie i w ogóle jesteś lepsza. Teraz to żaden ci nie dogodzi a ty zostaniesz starą panną.

Gość MadameLauernette
Przypomniał mi się mój dziadek, dla którego kobiety zaczynały się liczyć po osiągnięciu przez nie mgr, a mężczyźni - dopiero po doktoracie. Chory człowiek :P

Oczywiscie , ze nie powinno sie oceniac ludzi po postach- bo wiadomo , ze w rzeczywistosci za nickiem kryje sie czesto inna osoba. Ja czytajac czesto swoje wypowiedzi watpie w swoja inteligencje heheh :-P Jednak czytajac niektore wypowiedzi czy tematy naprawde rece opadaja. Jest tez pare fajnych i osob, z ktorymi mozna popisac jak i topikow. Autorko odrobine racji ci przyznam :-)

Gość mibawa
autorka ma rację zamiast zajmować sie na siłę kretyńskimi rzeczami powinno się zadbać o siebie o wykształcenie o samopoczucie o ciało a facet.......... sam się znajdzie

Gość MadameLauernette
Trudno jest przekazać tu dokładnie swoje myśli, a, poza tym, zdając sobie sprawę, że jeśli chcemy mieć jakiś odzew przy naszych postach należy pisać je w odpowiedni sposób, również zniekształcamy i karykaturalizujemy własne słowa. Kiedy ja czytam swoje równiez łapie się za głowę. Niemniej jednak nie przepadam za ocenianiem ludzi i za sztywnym klasyfikowaniem ich do ciasnych kategorii na podst. niewyraźnych przeslanek... Mam w sobie coraz więcej wyrozumiałości i tolerancji dla ludzi, stąd mój sprzeciw :)

Gość mibawa
co do tego, żeby nie oceniać ludzi po wątkach na form wydaje mi się, ze ludzie piszą to, co myślą zatem można wywnioskować na tej podstawie ich poziom intelektualny

Gość mibawa
MadameLauernette a czy ta wyrozumiałość dla ludzi nie wynika z faktu, ze czasu i ludzie się zmieniają, a co za tym idzie staramy się zaakceptować otaczający nas świat. nawet jeśli jest on głupawy? czytając wątki na forum zastanawiam się czasem, czy ludzie naprawdę mają tak dużo czasu, żeby wypisywać takie głupoty?? czy nie mają przyjaciół, którzy są w stanie im doradzić??

Gość MadameLauernette
Moze być tak, że zapętlają się w roli, w którą, chcąc - nie chcąc wchodzą na forum i przekazują myśli wynikające z przyjętej roli, a nie z rzeczywistych ich przekonań. Ukazujemy tu tylko skraweczek swojej osobowości i, na nim się skupiając budujemy osobę od początku do końca ulepioną z tej materii i już to stanowi przekłamanie...

Masz racje. Ja sama czesto na glupkowate topiki odpowiadam w ten sam sposob . Dlatego biore wiekszosc wypowiedzi z przymrozonym okiem: ale miedzy wyglupianiem sie a zlosliwoscia i debilizmem jest roznica i jak dla mnie nie kryja sie za tym normalne osoby:-)

Gość MadameLauernette
Wyrozumiałość wynika również z tego, że nigdy nie jesteśmy w stanie przewidzieć wszystkich okoliczności, które powodują daną osobą. Na ludzkie zachowania, sądy, słowa wpływa zbyt wiele czynników, żebyśmy byli uprawnieni określić ich potem jednym zdaniem... Wiesz o co mi chodzi? Jeśli chodzi o wątki - myślę, że często wynika to z nudy (z przyjaciółmi nie jesteś 24 na dobę), a czasem z nieumiejętności, strachu przed powiedzeniem wszystkiego bliskim. Dlaczego ludzie korzystają z usług psychologów? Dlatego, ze nie wszystko można powiedzieć przyjaciołom, a jeśli nawet, to nie zawsze ich opinie będą pomocne, z racji ich zaangażowania emocjonalnego itp...

Gość mibawa
a jak ma się "wziąć za siebie"?? co ma ze sobą zrobić, żeby znależć kogoś na swoim poziomie

Gość ogólnie autorka jest jakaś
walnięta bo się przemuje jakimiś obcymi ludźmi z forum :D:D:D:D ale idiotka :D:D:D:D:D:D:D:

Wielki Zadręczam? Swoim tematem chciałam pokazać ze każdy ma problemy i nie uwazam się za idealną. Dlaczego negatywni nastawieni tak wrogo reagujecie? Naprawdę uwazacie ze poziom problemow przeze mnie wymienionych nie jest infantylny?

Gość fiku to znowu ty
wez sie ogarnij dziewczyno

Gość mibawa
ja uważam, ze jest bardzo infantylny najgorsze jest to, ze ta głupota ogarnia już wszystkie sfery życia

Gość mibawa
ogólnie autorka jest jakaś walnięta bo się przemuje jakimiś obcymi ludźmi z forum ale idiotka : oooo właśnie już widać poziom bywalców forum:)

tak zadręczasz się bo chciałabyś aby każdy lub większość była na takim samym poziomie wykształcenia i zarobków jak ty bo wtedy dopiero zaczynasz rozmowę z potencjalnym partnerem, a jeśli nie spełnia tych dwóch rzeczy to uważasz go za nieudacznika czy jak to się tam teraz nazywa

Jestem na forum od niedawna i co mnie tutatj dziwi: - ze co drugi temat to prowo, chocby zycie konczylo sie na przypalonej jajecznicy - i ze wszysycy sie znaja - to juz w ogole jest dla mnei nie do ogarniecia- przeciez tutaj jest naprawde duzo osob, to ile tzreba siedziec aby wiekszosc znac

Gość mibawa
Wielki Elektronik no i ma dziewczyna częściowo rację, bo kiedy mija namiętność to trzeba ze sobą rozmawiać, a niestety w związku, gdzie partnerzy różnią sie pod względem wykształcenia to trudne

WIelki elektronik opowiadasz bzdury - szanuję pracowitosc , nienawidzę roszczeniowej postawy u dziewczyn co ledwo skonczyly podstawowke - szanuje budowanie rodzny kosztem kariery, ale nie szanuje narzekania etc. Dlaczego tak usilnie starasz się mnie wtłoczyć w pewne ramy po dwóch postach? Zastanawiącej jak tutaj jest kazdy sepacjalistą we wszystkim.

Normalna pobedziesz tu pare dni dluzej to przekonasz sie ze kafe dzieli sie na fajnych wariatow i debili :-)

Gość normaIna?
Regularnie przywdziewam zaokrąglone, płaskie nakrycie głowy nabyte w drodze dziedziczenia po osobie legitymującej się przynależnością do Ochotniczych Rezerw Milicji Obywatelskiej i będącej ojcem jednego z moich rodziców. (Noszę beret po dziadku ORMOwcu :classic_cool:)