Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalna?

Dziewczyny jesteście żałosne!

Polecane posty

Trochę rozumiem autorkę, bo niestety większość zakladanych tematów jest infantylna, żeby nie powiedzieć wprost - debilna. Ale w przeciwieństwie do autorki nie bulwersuje mnie to zbytnio, bo jestem dosc tolerancyjną osobą i wiele potrafię ludziom wybaczyć - dlaczego więc nie odnieść tez tego do netu ? Daleka jestem od oceniania kogos, bo na to, kim teraz jestesmy lub co akurat w danym momencie piszemy ma wplyw wiele przeróznych czynników, od nie bycia przytulanym przez matkę w dziecinstwe po upojenie alkoholowe w chwili pisania :p Nikogo nie osądzam, jeśli mi nie odpowiada temat to po prostu nie czytam.

Gość normaIna?
Znajdując się w negliżu przyjmuję pozycję horyzontalną pod elementem wyposażenia kuchni służącym do mycia produktów spożywczych, naczyń, etc., zaopatrzonego w system odpływowy, system przelewowy oraz baterię z wodą bieżącą i czekam aż pod wpływem promieni słonecznych nastąpi w skórze proces melanogenezy. (Opalam się pod zlewem :classic_cool: )

Gość 17naścieeee
nie, nie jesteś normalna, jestem nastolatką chodzę do LO, zawsze uznawano mnie za wykształconą i inteligentną osobę, średnia 4,5 ale są tematy które osobiście wolałabym poruszać anonimowo. porozmawiać z kimś, bo jak się człowiek zajmuje nauką to ma mało czasu na rozmowy z koleżankami itd. a ty się za przeproszeniem dopier****sz do tematów tu poruszanych, śmieszne...

Gość MadameLauernette
Ja wchodzę to od ok.2 miesięcy z małą przerwą, co prawda i niewielką cęstotliwością, ale, nie wiem jak to się dzieje, nie znam tu nikogo i nikt nie zna mnie :P

mibawa czyli ludzie muszą wiązać się ze sobą tylko z takim samy kierunkiem wykształcenia, bo jak będą mieli inne to wtedy się nie zrozumieją, normalna? z tą roszczeniową postawą dziewczyn to się zgodzę, ale nie każdy ma szczęscie i znajomości aby dostać fajną dobrą posadkę, i mam tutaj na myśli i kobiety i mężczyzn, tak samo nie każdy jest osobą przebojową, wygadaną a takie mają najłatwiej, często zarabiają więcej a robią mniej od tych mniej wygadanych czy nawet skrytych, bo nie mają takiego przebicia, i nawet pracodawcy takie osoby częściej wykorzystują bo skoro się nie odzywają, nie upominają się to można je napierdalać po rogach jak byś była spełniona to byś tutaj nie przesiadywała, każdy szuka czegoś co nie istnieje, osoby z wyższym wykształceniem myślą że skoro oni mają i wykształcenie i dobrą pracę to zasługują na kogoś podobnego do nich, a z czasem takich osób jest coraz mniej i mniej a oni czekają i czekają i lata lecą a później już jest za późno

Gość MadameLauernette
Powracając do tematu - myślę, ze anonimowość sprzyja pokazywaniu cech, których nie mamy szansy ujawnić w realnym życiu, w zwiazku z czym nie można oceniać tu ludzi przy pomocy tych samych kategorii, co w tzw. "realu". Ja, z resztą (co pisałam wcześniej), jestem przeciwniczką jakiegokolwiek oceniania :)

Gość przecież 3/4 osób co tu siedzi
to gimgówniarze :P co się nudzą w wakacje i wszelkiej maści zakompleksy. A jak jesteś taka to idź sprawdź fora innych portali onetu, wp czy interii Tam jest wieksze bydło niż tutaj

Gość MadameLauernette
Wielki Elektroniku, jak wynika ze ststystyk, ludzie najczęściej wiążą się z osobami o podobnym poziomie wykształcenia i innych cech. Problemem jest raczej to, że w dzisiejszych czasach ludzie chyba bardziej boją się wchodzić w związki, zwłaszcza te poważniejsze. Skupiamy się na karierze i czekamy na wymarzoną miłość, która nie nadchodzi, lub my jej nie zauważamy, oczekujac czegoś jeszcze wspanialszego.

przecież 3/4 osób co tu siedzi to gimgówniarze co się nudzą w wakacje i wszelkiej maści zakompleksy. :-P

Gość przecież 3/4 osób co tu siedzi
w ogóle o2 to badziewiacki portal nastawiony na najprostszą komerchę. Te wszystkie seriwsy powiązane z gatunku plotek i innych takich.

ja też jestem tego zdania żeby ludzie o podobnym poziomie wykształcenia i majątku się ze sobą wiązali bo wtedy nie rodzi to zazdrości wypominania drugiej osobie że oni to więcej zarabiają albo że jak ja się z nim/nią pokażę przed znajomymi jak ona po zawodówce itp ps. głodny jestem

Ludzie powinni sie wiazac na podstawie szczerych uczuc. Jesli ktos jest zazdrosny to znajdzie zawsze powod do tego.

Gość MadameLauernette
jak zjesz o tej godzinie, to przytyjesz :) A wtedy ze związku nici, nawet z kimś o podobnym wykształceniu :D Żartuję, zjedz, jeśli masz cierpieć :)

Gość nawooo
więc wyliczam: ty za mało masz kasy-idź na drzewo.. a ty to juz za dużo... a może ty?? co z tego że się nie kochamy:) ważne że żyjemy na tym samym poziomie społecznym:P BRAWO..

Niestety musze ci przyznac racje i to zupelna. Coraz czesciej jej znalezc odpowiedniego partnera, rke .

nie rozumiem problemu autorki. facet ma w dupie, ile kobieta zarabia, ile języków umie i jaką ma "karierę". skoro żaden przystojny na poziomie jej nie chce, to pewnie jest brzydka, roszczeniowo nastawiona albo kiepska w łóżku. albo wszystko naraz.

nawoo... Tu chodzi o to, że wybieramy człowieka na tym samym poziomie, bo zwykle do ludzi takich mamy największy dostęp - to po pierwsze, a po drugie - bo to z nimi mamy o czym rozmawiać itp. Wiążemy się z ludźmi do nas podobnymi nie tylko pod względem finansowym i robimy to podświadomie

żab-X, a nie przyszło Ci do głowy, ze to ona nie chce tych, którzy jej się trafiają? Kobieta też ma głos i nie musi biernie przyjmować tego, co daje jej "los"

żab-X nie rozumiem problemu autorki. facet ma w dupie, ile kobieta zarabia, ile języków umie i jaką ma "karierę". skoro żaden przystojny na poziomie jej nie chce, to pewnie jest brzydka, roszczeniowo nastawiona albo kiepska w łóżku. albo wszystko naraz. Zab :-) wpadl i krotko :-)

"żab-X, a nie przyszło Ci do głowy, ze to ona nie chce tych, którzy jej się trafiają?" trafić to się może deszcz albo zgniły owoc, a partnerów to się ŚWIADOMIE WYBIERA.

trafić to się może deszcz albo zgniły owoc, a partnerów to się ŚWIADOMIE WYBIERA. Fakt ale czasem po czasie wylazi szydlo z wora ale tego nie da sie przewidziec.

Gość piękny chuysayn
wiemy że problemy z mrożeniem lodów w lecie objawia się proroctwami na forum... może poszukaj odpoiwedzi na forum seksualnym? ehehe

Gość Kiedyś kobiety miały ogomne
ambicje i plany a dziś mają możliwości by to realizować tylko, że dzisiejsze kobiety w większości nie mają za grosz ambicji i planów. Rozkapryszone i leniwe.

Gość Kaferinka
dżeferson342

Wielki Elektornik dlaczego uwazasz ze kreuję się na idealną. Kazdy ma swoje problemy , ale problemy zamieszczane tutaj mozna zalatwic jednym zdaniem. A to od razu ze jak przesiaduję to juz jestem w depresji? To niezłe masz mniemanie o osobach tutaj spędzających. Lubię tez czasem spędzac sama czas, a poza tym niestety weekend muszę spędzić przy komputerze to czemu nie mogę tutaj zajrzeć. Mój temat był o tym, że wsponiane problemy to są śmieszne problemy i zamiast marnować energię na takie rzeczy zalecam samorozwój.

żab-x a skąd wzięłaś nagle problem faceta. Temat jako pierwszy wymieniony z żałosnych był o ilości wysyłąnych CV. No tak w twoim mniemaniu kobieta nie może się rozwijać ma robic nie pod swój światopogląd.

Ja z chcecia pisze ale na tematy z ktorych cos wynika a nie ciagle topiki o prawiczkach, jakies ocenianie fotek itd.

W ogóle ostatnio widziałam taki temat, gdize dziewczyna na ok. 18 lat dała swoje zdjęcie do oceny. Była w ubraniu, ale pytała się kafeteriuszy co sądzą o niej, czy jest piękna? WTF? Nawet jeśli jest to niech mi ktos powie czy nei powinna się leczyć? No tak ale podobno faceic lecą tylko na wygląd, taaaa.

Gość Pharaon Reviens
a na co lecą?