Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaaaaa

wykluczenie ciązy ?

Polecane posty

Gość zaniepokojonaaaaaa

Witam ! Mam pytanie. Pewnie jestem przewrażliwiona ale jednak się boję. Mianowicie Kochałam się z chłopakiem ( była prezerwatywa + stosunek przerywany) prawdopodobnie było wszystko w porzadku, gumka nie pękła. Zaniepokoiły mnie jednak bóle podbrzusza , i ból piersi. Było to ok. 8 dni przed okresem, a nigdy tak wczesnie bóli nie miałam. Okresu dostałam planowo, trwał 5 dni, w pierwszych dwóch dniach był dosc obfity. Czy mimo tego mogło dojsc do zapłodnienia ?? czy to wyklucza ciąże ?? proszę o odp.

Gość Padłam!!
To było pewnie plamienie implatacyjne. Zrób lepiej test albo najlepiej idź do ginekologa na badania!

Gość ELka00
Jeśli wcześniej Cię nie pobolewały piersi przed okresem to bardzo prawdopodobne, że jesteś w ciąży. Tym bardziej, że gumki to żadne zabezpieczenie. Okres to raczej nie był tylko to plamienie jak się zarodek zagnieżdża. Ja bym na Izbę Przyjęć pojechała jeśli nadal krwawisz bo to może być niebezpieczne. A jeśli już nie to przejdź się jak najszybciej do lekarza!

Gość Zuzanna Z Kościerzyny :)
Miałam identycznie przy drugim maluchu!! Myslalam ze to zwykly okres ale na szczenscie mialam wizyte u gina jakos pare dni po okresie i jak mnie zbadala to mi powiedziala ooo kochaniutka chyba spodziewamy sie maluszka. Bylam w szoku, ale takie rzeczy sie zdarzaja!

Gość ale cię wkręcają
nie dość że gumka to przerywany i jeszcze dostałaś obfity 5 dniowy okres. Wątpię żebyś była w ciąży, a jak jednak jesteś to leć szybko puszczaj totolotka, bo z takiego farta trzeba korzystać. i jak to gumka to żadne zabezpieczenie. chyba jedno z pewniejszych no nie?

Gość zestresowana zeschizowana
jak dostalaś okres to nie jesteś w ciąży. Najlepiej zrób test jak się boisz

Gość ale cię wkręcają
Chociaż może coś być w tych plamieniach jak się zarodek zagnieżdża. Dla spokoju zrób test.

Gość krokodylica zła
Jakie wybierasz imie? Krzysztof czy Agnieszka? Bedzie synek lub córka :)

Gość Zuzanna Z Kościerzyny :)
Jak już jej się dni płodne konczyły to raczej bedzie chlopczyk. :) Faaaajnie

Gość ale cię wkręcają
a i to że nigdy wcześniej czegoś nie miałaś to nie znaczy że nagle się nie może pojawić. Parę miesięcy temu miałam sytuację że nagle zaczęło mnie rwać w dole brzucha piersi bolały bardziej niz zwykle, do tego miałam taka huśtawkę nastrojów że beczałam i krzyczałam na męża na zmianę. I miałam realne podejrzenie ciąży bo się nie zabezpieczamy a seks był w dni płodne. do tego tak sobie uroiłam że nawet nudności miałam i się zastanawiałam jaki śluz jest w ciąży. Okres przyszedł w terminie. Nawet temperaturę mierzyłam pod koniec czy będzie spadek. wszystko było w normie, ale jak już myślisz że jesteś w ciąży to objawy ci się same pojawiają.

Gość ale cię wkręcają
hej, kto się pode mnie podszywa.

nie jesteś

nie jesteś , bo to pewnie poronienie. :( Miałaś skrzepy?

Gość ale cię wkręcają
ejj! Nie podszywać się pode mnie! Tak uspokajajcie dziewczynę jak właśnie może poronienie przechodzi i trzeba oczyścić macicę! A ona będzie z tym tak chodziła aż się zakrwawi na śmierć. Albo co gorsza nie poronienie tylko plamienie i wtedy powinna udac sie DO LEKARZA JAK NAJSZYBCIEJ!!

Gość Kieronka
To napewno plamienie implatacyjne! moj gin mowil mi ze moze dojsc do takiego krwawienia jak sie zarodek do macicy przyczepia i kobieta to moze wziac jako okres! Nic nowego. Dziewczyno nie sluchaj tych bredni tylko zrob test i do lekarza.

Gość Podszywasz
he he ale fajna zabawa, siedzę i się podszywam, dawno nie było takiej zabawy :D. Ubaw po paszki. he he he ha ha hi hi chrum chrum :P

Gość Aleksandra___________
100% ciąża, też tak miałam :) Gratuluję zostaniesz mamą :)