Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paprajka

ale się sama spaprałaaaaam

Polecane posty

Gość paprajka

Wiecie, co... Miałam mnóstwo rozstępów po okresie dojrzewania. Ale od kilku lat chudnę i tyję plus i minus 10 kilo. Za każdym razem przybywa mi rozstępów. Już w ogóle nie pokazuję ciała bo strasznie wygląda... Powiecie to po co żresz... No nie wiem. Ja nawet gruba nie jestem. Albo jestem chuda albo normalna. Stresuje się to jem- jedzenie kompulsywne takie. A jak jestem zabiegana to nie jem bo nie mam czasu. Laski chudna i tyja wiecej kilo i nie maja a ja wystarczy, ze kilo i juz ;/

Gość paprajka
co z tym zrobic?

Gość fufuffff
chyba nic z tym nie zrobisz moze wiecej bialka jedz. Co w ogole jesz? jesz mieso?

Gość paprajka
jem mięso i sporo białka. Dużo warzyw,owoców...

Gość fufuffff
no to moja teoria padla, myslalam ze przez brak bialka ja mam kilka na brzuszku po ciazy. prawie juz niewidoczne i bardzo malo. I mi spedzaja sen z powiek. A co dopiero Ty muszisz czuc.wspolczuje

Gość paprajka
w dodatku jestem młoda, kocham zimę bo nie trzeba wychodzić na dwór.

Gość fufuffff
a gdzie masz te rozstepy? Duze sa?

Gość paprajka
dyze. pupa, uda, przod ud- b.duze. kolana. tyl lydek i takie niewidoczne praktycznie na calych nogach. aha tyl plecow sam dol i boczki

Gość adwokat__diabła
nie mogę :) chcecie innych ludzi z rozstępami wpędzić w kompleksy? mam na cyckach i jakoś żyję, ale jak was czytam to nie wiem.. może jestem nie godna żadnego mężczyzny, bo mam słabe włosy i trochę rozstępów, które są dopiero widoczne jak się rozbiorę :) ? trzeba rozważyć opcję klasztoru, staropanieństwa - wszystko byle tylko nie narazić jakiegoś samca na widok bazyla :D biedni oni, którzy to widzieli :) a ja jakoś z tym żyję. inne aspekty mojej osoby mnie za to przytłaczają :)

Gość tez mam rozstepy nawet
duzo,piersi,uda,boki brzucha.jestem szczupla i zawsze bylam.4nie przejmuje sie juz rozstepami.mam 23lata,i zaden facet nigdy nie narzekal na rozstepy i b podoba im sie moje cialo. wiec nie gadaj bzdur

Gość paprajka
moze masz male i nie widoczne moje sa bardzo widoczne i wyczuwalne plus ilosc poraza

Gość adwokat__diabła
czujesz takie rowki, wgłębienia? cholercia, to może się zaszyję w norce ;)