Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___KOSMO___

Nie wiem czy zaproponowac dziewczynie poznanej przez neta spotkanie -helppp

Polecane posty

Gość ___KOSMO___

Poznalismy sie przez neta.Gatka-szmatka,potem poważne gadanie. Rozmowy zajebiste.Widac,ze ma cos w glowie, jest madra i inteligentna.Chcialbym ja blizej poznac,ale boje sie zaproponowac spotkanie. Nie wiem czemu tak mam ale mam.

Gość ___KOSMO___
e - no napiszcie cos.

Gość jozinZbazinmadafaka
Krzysiu?

Gość ___KOSMO___
nie mam na imię Krzych. Napisz lepiej co zrobić?

Gość jozinZbazinmadafaka
Koorwa co zrobić! naprawdę taki głupi jestes czy tylko udajesz?? Zapytaj po prostu czy nie ma ochoty na jakąś kawkę albo piwko. przecież się nie oświadczasz człowieku więc co się boisz:-D

Gość ___KOSMO___
Piwo,kawa,tak.Nie chce zeby pomyslala ze chce ja bzyknac,nie chce jej sploszyc, nie wiem czy na tyle mi ufa zeby sie spotkac.

Gość platyna30
Boisz się kobiety ? Ile ty masz lat facet ?! Co z ciebie za zdobywca ?!

Gość dziś na pomarańczowo
i właśnie o takich dupach wołowych od lat trułam koleżance, ale dopóki nie zaczęła w necie szukać faceta, to nie wierzyła. no i proszę bardzo, kolejny, który trzęsie gaciami. najlepiej żeby to ona zaproponowała spotkanie, a później jeszcze sama wyszła z propozycją seksu, co? wtedy mógłbyś jedynie skorzystać i nie brać niczego do bani, bo przecież ona sama chciała. tacy są współcześni "mężczyźni" i w kim tu niby wybierać? nic dziwnego, że samotność staje się plagą naszych czasów, w końcu ile jest kobiet, które będą łowczyniami i same zechcą polować na faceta. no i później facet takiej samczej kobiety narzeka, że ona go nie szanuje, ale jak ma szanować taką ciotę bez polotu? żenada. weź to sobie do serca młody człowieku i zaproś dziewczynę na kawę, ona naprawdę nie uzna tego za oświadczyny i nie zacznie planować waszego wspólnego życia.

Gość swieta prawada....!!!
brawo dla tej pani wyzej!

brawo dla tej pani wyzej!

powiem tylko, ze nie tylko w necie takie dupy wolowe sa...

Gość a ladna jest?;P
naprawde, zapros ja... moze ona na to czeka?:) jest jesli inteligentna a jeszcze nie jest gotowa sie z TOba spotkac, to na pewno Ci to szczerze powie i nazjwyczajniej pcozekacie na lepszy moment:) nic nie tracisz! gorzej jak nie zaprosisz, to ona uzna, ze nie jestes zainteresowny i powoli przestaniecie ze soba rozmawiac;P