Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikiiiiiii _098

pojawil sie przyjaciel na horyzoncie...

Polecane posty

Gość nikiiiiiii _098

zaczneod tego ze mam chlopaka,jednak planuje sie z nim rozstac, poniewaz mijamy sie jesli chodzi i plany na przyszlosc, na razie mieszkamy razem, ale tylko do czasu kiedy uzbieram sobie kase na wynajem samej. Ostatnio moj dawny znajomy sie do mnie odezwalna facebooku, czulismy do siebie to "cos" kiedys,ale zadne nigdy nicnie powiedzialo, ale teraz po paru latach odwazyl sie mi co nieco wyznac,ja mu nic nie powiedzialam ze tez kiedys to samo czulam, z tego wzgledu ze glupio sie czulam bo przeciez mam chlopaka. Ten przyjaciel wie ze nie bede dluzej znim, ale widze sie za kazdym razem jakby sie ode mnie odsuwal,pisze mi ze nie chce niczegopopsuc ze chce zebym byla szczesliwa, ze on nic takiego przeciez nie powiedzial, ze i tak to nie ma pewnie znaczenia co mowi (chodzi o te wyznanie) tak jakby odwracal kota ogonem i ja teraz nie wiem co zrobic.. zapraszalalm go na piwo, ale mowilze pracuje, kurcze czycos zepsulam? co mam mu powiedziec? jak pokazac ze tez to samo czuje?

Gość sksoqoo
ten kumpel pewnie ambicjonalnie podszedl do tego chcial sprawdzic jak na Ciebie dziala Zdobyl kolejny poziom samouwielbienia i to mu starczylo Nie bedziecie razem, nie widze tego.

Gość nikiiiiiii _098
dzieki!on zawsze byl troche zapatrzony w siebie wiec to moze byc wlasnie ten powod jego zachowania,no to szkoda:( nie bede robic sobie juz nadzieji.