Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozaKrowka83

czy to tak ma wlasnie byc?

Polecane posty

Gość bozaKrowka83

jestem w 34tc .do 24tc w zasadzie ciagle lezalam bo ciaza byla zagrozona a teraz im blizej porodu tym gorzej sie czuje.chodzi o bol miesni.czy to tak ma wlasnie byc??nie przytylam chyba duzo ,bo poki co ok niecale 10kg ale miesnie bola mnie tak ze nie moge spac.a najbardziej tyłek i ten bol promieniuje na udo.kurcze jak to boli.czy to normalne?jesli tak czy jest jakis skuteczny sposob na to ?pomozcie mamy

Gość ochjaaaaaaaaaaaaaa
może dziecko ci na jakiś nerw w kręgosłupie uciska? spróbuj odciążać kręgosłup na szkole rodzenia babka pokazywala nam tez taki myk: kładziesz się plackiem na podłodze przy łóżku i łydki kładziesz na łóżku, tak żeby był kąt mniej więcej prosty miedzy brzuchem a udem oraz w kolanie. Nie wiem czy to działa, bo nie miałam takich problemów, ale spróbować zawsze można.

Ja jestem w 38 tc i mam tak czasem, że na wysokości pośladków po prostu tak mnie ból wygina że czasami mam wrażenie, że zaraz sobie uklękne...ale to tylko jak chodzę, nie wiem co to jest i w sumie to się nie zastanawiałam, poboli i przestaje. To co Tobie dolega to może być tak jak napisał ktoś powyżej, że dziecko uciska Ci na jakiś nerw.

Gość bozaKrowka83
napewno wyprobuje to cwiczenie.zrobie wszystko zeby mi to przeszlo.czasem mam wrazenie ze moje miesnie po prostu sie zastaly.powiedzialam sobie ze nie bede narzekala ,ale to tak utrudnia mi funkcjonowanie.czuje sie momentami jak niedolezna.