Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka pstra tratata

Dlaczego na forum bezdzietne są atakowane przez majace dzieci?

Polecane posty

Gość biedronka pstra tratata

nie rozumiem tego. Niech kazdy prowadzi życie jakie chce. Ja na przykład nie przepadam za dzieci i nie chcę ich mieć. Jak kiedys napisałam to na forum to od razu zostawłam zwyzywana przez te ktore mają dzieci i postraszona,ze nie bedzie miał kto mu szklanki wody podac itd. ja nie atakuję matek, kazdy neich żyje jak chce na codzien mieszkam w norwegii i tutaj nie ma takkiej agresji, kazdy ma wlasne życie, nikt nikogo nie ocenia

Gość gegh
a wlasnie:) jak tam z praca w norwegii? duzo czy niezbyt? jakie zawody poszukiwane? swoja droga chce zamieszkac w bergen za kilka lat:))

To tzw. polskie piekiełko. Najlepiej żeby wszyscy mieli jednakowo badziewnie. Jak ktoś się wybija bądź wyróżnia, ściągany jest przez "ogół" w dół. Dzieciate będące zdesperowane tym, że niedzieciate mogą sobie jechać na egzotyczne wakacje podczas gdy one siedzą w domu z dziećmi, wylewają swoje frustracje mówiąc, że tamte też powinny mieć dzieci. W ten sposób wszyscy mieliby jednakowo badziewnie i zapanowałby ład. :)

Gość ytryrryr
W ten sposób wszyscy mieliby jednakowo badziewnie i zapanowałby ład. ja pier to co mamy pisać ze wspaniałe bezdzietne nie czuły się dotknięte?

Gość weraaaaa
dorosniecie dziewczyny to zmienicie zdanie na temat macierzynstwa:) a z dziecmi tez mozna jechac na egzotyczne wakacje:)

Gość halina 38 kielce katoliczka
ja mam czwurke dzieciątek a ty bedziesz bez niczego moze i jestem biedna ale dzieci to moj kapital one o mie nie zapomna i pomoga a tobie kto pomorze idiotko pomysl o tym myslisz tylkko o sobie suko ty latawico po sie gzić i miec meza skoro nie ma dzieci

Gość Mam w poważaniu jakie
życie prowadzisz i gdzie. Zajmuję się swoimi sprawami. A o dziwo, mam dzieci :D.

jestesmy dorosle, kobiety w innych krajach maja dzieci i nie siedza tylko w domu przy dzieciach, ale rozwijaja swoje pasje i spelniaja sie zawodowo, za to je podziwiam, u polek to rzadkosc

Gość weraaaaa
to wyjedz za granice i rozwijaj swoje pasje:) ja mam 2 dzieci i jakos nie przeszkadza mi to w pasjach:)

Gość weraaaaa
poza tym co cie obchodza inne kobiety?:)

Gość .tdwt
Egoistki to te co robia dzieci zeby mial kto im dupe podcierac na starosc:o

Gość kkosiek
po co oceniać? przykre jest to co czytam ;-( mam dzieci i mam pasje, mam marzenia, mam pragnienia i wszystko stopniowo realizuję. w żaden sposób dzieci mnie nie ograniczają i nie zaciemniają mego umysłu.jestem spełniona i nie myślę o dzieciach w kategorii "podcieraczy starczej du...y". są dla świata, dla ludzkości, niech odkrywają świat według własnych potrzeb... szanuję tych co nie mają dzieci i nie mam do nich uprzedzeń bo brak dzieci jest różnie uzasadniany. natura każdego człowieka jest inna i ma inne potrzeby do zaspokojenia, a wszystko co się w głowie roi każdemu z nas to i tak są to egoistyczne pobudki... więc jak dla mnie powyższe co czytam to pitolenie o szopenie.

Gość weraaaaa
czarna nic sie nie zmieni, a tobie zycze udanych blizniakow:)

Gość kkosiek
wielkie P.S. halina 38 kielce katoliczka usuń "katoliczka" bo twoja wypowiedź jest obrzydliwa i kala obraz katolika....

Gość kkosiek
proponuję trojaczki ;-))))

Gość weraaaaa
moja siostra niedawno urodzila blizniaki i wszyscy sie ciesza ze jest dwojka "za jednym zamachem":)

Gość agulka.........
teraz kto nie chce dzieci jest antykoncepcja, mozna isc na zabieg - podwiazac jajniki, antykoncepcja wiec jak nie chcecie to nie miejcie dzieci

Gość agulka.........
mialo byc aborcja

Gość kkosiek
weranaaaa ja kumpeli bliźniaków też zazdroszczę ;-) na początku ciężko a później jest fajnie ;-). ja tam lubię dzieciaki, nie ma nudzenia się i rozczulania się nad sobą. ;-))))

Gość weraaaaa
one nie musza tego robic, bo takie tematy zakladaja zazwyczaj kobiety bezplodne albo takie ktore sa za stare na dzieci albo takie ktore nie maja z kim miec tych dzieci:)

Gość weraaaaa
kkosiek dokladnie tak:)

Gość szymon26d
kkosiek weraaaaa na waszej podstawie moge stwierdzic - baby to sa jednak glupie:D

Gość weraaaaa
szymon najwazniejsze ze ty jestes madry:)

Gość jdsapojd[
Słuchaj biedronka, jeśli twierdzisz, że każdy może sobie prowadzić życie jakie chce i nikomu nic do tego, to weź nie pytaj na forum czemu te matki tak na ciebie najeżdżają - daj im żyć jak chcą włącznie z najeżdżaniem na innych, a ty się zajmij sobą i swoim życiem (zgodnie z głoszonymi postulatami).

Gość szymon26d
przeciez pisza ze nie lubia dzieci i nie chca miec ja tez mam mloda dziewczyne i nie chce miec nigdy dzieci a moglibysmy sobie narobic ile chcemy, ale wy jestescie pewnie spasione baby co siedza w domu i sa sfrustrowane ze mlode sa wolne, nie maja dzieci na glowie a wy musicie dzieci bawic

Gość weraaaaa
wlasnie, nie chcesz miec to nie miej, skup sie na swoich pasjach i daj zyc innym kobietom po swojemu:)

Gość szymon26d
weraaaaa sama najezdzasz na innych

Gość weraaaaa
szymon nie chcecie miec dzieci, to nie miejcie wasza sprawa:) nie musisz tego rozpowiadac na okolo, bo nikogo to nie interesuje:)