Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka pstra tratata

Dlaczego na forum bezdzietne są atakowane przez majace dzieci?

Polecane posty

Gość weraaaaa
nie denerwuj sie:)

Gość Ja czytam z politowaniem
Ona nie potrafi niestety szerzej się wysłowić, w szkole specjalnej już tego nie uczyli. Więc proponuję naprawdę zakończyć, bo to jak gadanie do upośledzonej. Cóż, bywa :(

Gość weraaaaa
powodzenia:)

Gość Bez kredek we łbie
Ja czytam z politowaniem - wypraszam sobie takie insynuacje :) A wera niestety jest patologicznym przypadkiem ignorancji.

Bez kredek --> pozdrawiam 🖐️ Wera, specjalnie dla ciebie, żebyś się miała czym cieszyć przez resztę dnia: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ... :)...

Gość Bez kredek we łbie
Uhm. No tak wera - właśnie kwiatka przesadziłam. Proponuję, miast durnoty wypisywać w internecie, wziąć do ręki kilka słowników. Polecam słownik synonimów- wiesz, postaraj się o większy zasób słownictwa. Doradzam szczerze, również jako matka - miło wychować inteligentne i potrafiące się wysławiać ładnie pociechy.

Gość weraaaaa
dziekuje:)

Gość Bez kredek we łbie
Ja czytam---> pozdrawiam również. :)

ktos tu napisał o rozstepach faldach brzucha i pochwie jak wiadro. Wierutna bzdura no chyba ze o siebie nie dbasz ! Ja rodziłam przez CC rozstepy miałam,ale od tego sa kremy i zabiegi kosmetyczne by sie tego wyzbyc a piersi? owszem troche inne niz przed porodem ale nie zgodzę się że zwisy ehehe jak kobieta o siebie nie dba to po ciazy bedzie wygladala jak szafa. Trzeba o siebie dbac w ciazy i po niej. Mam 22 lata i nie widac abym była mama (fizycznie ) jednak psychicznie dostałam kopa by szybciej dorosnąć. Przestancie sie w koncu obrazac bo ciaza to nie koniec swiata i nie mozna generalizowac kazdej matki, a bezdzietne niech sie maja jak najlepiej moze kiedys je nawiedzi instynkt macierzynski i beda wspanialymi matkami,a jesli nie to nie koniec swiata bo nie kazda kobieta musi chciec miec dziecko i nawet nie ma takiego obowiazku

Gość weraaaaa
ammarie dokladnie tak:)

Gość NIE GADAJCIE Z WERĄ
BO WIDAĆ, ŻE TO TROLL I PRZEZ WAS ZANIEDBUJE DZIECI = O 14 MIAŁ BYĆ PRZECIEŻ RODZINNY OBIADEK :( WIĘC NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA NIE KARMIĆ TROLA

Zgodziłaś się bardzo ładnie z ammarie (zwróć uwagę, jak ammarie napisała swoją WYPOWIEDŹ, przeliteruj sobie to słowo). Może poza zgodzeniem się potrafisz także napisać, dlaczego sie zgadzasz, dodać parę swoich argumentów? Nie potrafisz, no tak myślałam. Na tym forum zawsze tak jest: ludzie wdają się w jałową dyskusję z kimś, zanim zdadzą sobie sprawę, że to osoba z pogranicza normy intelektualnej i to po prostu nie ma sensu.

Gość weraaaaa
ale o co tobie tak naprawde chodzi?:) nie chcesz miec dzieci to nie miej:) zyj jak chcesz, nikogo to nie interesuje:)

A tobie o co chodzi? Bo ja dyskutuje na FORUM (znasz znaczenie słowa? to był taki rynek w starożytności, gdzie każdy mógł stanąć na beczce i wygłaszać swoje poglądy, po to właśnie jest forum). Ty natomiast nie dyskutujesz, wygłaszasz jedynie kołtuńskie monosylaby i głupio się uśmiechasz. Skończyłaś jakąś szkołę? Nie powinnaś już podawać gołąbków, gołąbko ;)

Gość weraaaaa
galabki sa jeszcze na gazie:) ale dziekuje za troske:)

Gość weraaaaa
ty nie dyskutujesz tylko sie miotasz:)

Oczywiście, że troskam się o twoje dzieci, czytając ich matkę. W ich przypadku bardzo istotna jest strawa, ponieważ nic innego od matki nie uzyskają, na strawę inteletualną i duchową niestety nie mają co liczyć, biedaczki.

Gość weraaaaa
przesadzasz:)

Znów to jedno słowo :) Mam wrażenie autentycznie, że to strefa mroku :D Wero, twoja debilność jest naprawdę przerażająca, wręcz dreszcze na plecach, jak przy spotkaniu upośledzonego klauna-mordercy (ten uśmiech! ;) ). nawet na tym forum mnie zaskoczyłaś, czapki z głów, ludzie! :D Brr, bałabym się spotkać ciebie na ulicy, ślinisz się też, czy tylko szczerzysz? Błagam, pójdę, tylko nie uśmiechaj się więcej, boję się! ;)

Gość weraaaaa
nie denerwuj sie i powodzenia:)

Gość Ale swirusy tu siedza
Na pare postow ze swoim zdaniem,co zrobila Weraaaa,cale elaboraty odpowiedzi pisza.I jeszcze jak sie rzucaja przy tym

Cos musi was bolec w jej wypowiedziach.

Uśmiechnęła się znów, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, uciekam! :D :D :D Ludzie, komu wam zdrowie psychiczne miłe, nie wdawajcie się w dyskusje z tym opóźnionym w rozwoju błaznem, ja się wdałam i żałuję, ślady na psyche pozostawia do końca życia ;)

"Cos musi was bolec w jej wypowiedziach." Uwierz, chciałabym, żeby to były "wypowiedzi", niestety na to nie ma nadziei :) 🖐️

nawet jak cos kogos wkurzy w czyjejs wypowiedzi,kto pisze w odpowiedzi wypracowania

Gość weraaaaa
powodzenia i zycze ci szczescia:)

Jak to nie sa wypowiedz,napisala na poczatku,ze uwaza,ze jak ktos dorosnie to bedzie chcial dzieci, a jak nie to nie,co tu mozna w tym temacie wiecej napisac.

i to jeszcze jakims znerwicowanym tonem

Przejrzyj całą dyskusję, może pojmiesz. To kolejna tępaczka, która sie rozmnożyła, przykre to. Niestety, ale ja muszę już iść (mam obowiązki w przeciwieństwie do tego trolla, któremu wymyślone gołąbki pewnie już się spaliły na węgiel).