Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka pstra tratata

Dlaczego na forum bezdzietne są atakowane przez majace dzieci?

Polecane posty

Gość Ja czytam z politowaniem
"one nie musza tego robic, bo takie tematy zakladaja zazwyczaj kobiety bezplodne albo takie ktore sa za stare na dzieci albo takie ktore nie maja z kim miec tych dzieci" Tak sobie mów :) Jednak Polska to dziwny kraj, za granicą bezdzietność jest jednym z normalnych opcji życiowych, nikt nie robi z tego halo. A szczytem szczęścia jest pasożyt przez minimum 18 lat i spróbuje powiedzieć inaczej, to cię zakrzyczą, żeś bezpłodny, stary pasztet :D Więc jednak ataki są :) Myślę, że takie mamuśki jak wera czują się bardzo nieszczęśliwe z tymi dzieciakami, muszą przyklejać na twarz sztuczne uśmieszki i wmawiać same sobie, jakiet to są szczęśliwe.

Gość weraaaaa
poki co to ty udowadniasz wszystkim jaka jestes szczesliwa:)

"nie, nie potrafie" No tak myślałam :) Wracaj do dzieciaków i nie zapomnij powtarzać mantry "jestem szczęśliwa, jestem szczęśliwa, to nic że tak napradę nie jestem, ale jestem" ;) Ludzie, pamiętajcie, jak chcecie udawać zadowolonych ze swojego wyboru życiowego, to powstrzymajcie się od atakowania tych, którym zazdrościcie, bo cała mistyfikacja się rypnie wówczas (patrz: wera) ;)

Gość weraaaaa
to ty powtarzasz jak mantre, ze jestes szczesliwa:)

Gość dck
zgadzam sie z kazdym Twoim slowem. frustracje wery widac jak na dloni.

Gość weraaaaa
i ja w przeciwienstwie do ciebie nikogo nie atakowalam:)

"poki co to ty udowadniasz wszystkim jaka jestes szczesliwa" Odniosłam się tylko do temtu i Twoich prostych jak budowa cepa poglądów (że bezpłodność, brzydota i staropanieństwo to jedyne przyczyny nieposiadania dzieci, bo bo jak można nie chcieć tych aniołeczków? ano można :) wiem, że ci sie z czaszki dymi na samą myśl, ale trudno 🖐️ )

Gość weraaaaa
nie przesadzaj:)

Gość Bez kredek we łbie
Hyhyhy...dramatyczne to wszystko. Co komu do tego czy ktoś ma piątkę dzieci, bo chce, czy nie ma żadnego - bo też chce. To jest akademicki spór. Toczenie piany , po to, żeby ją toczyć. Apropos krytyki. Wera, jeśli udzielamy się w jakimś temacie, to warto zadbać o argumentację, a nie półsłówka- nic zresztą nie wnoszące do dyskusji. Jeśli tak samo dyskutujesz z dziećmi, to biada im.

I jescze jedna ważna rzecz: mam mnóstwo znajomych z dziećmi. Łączą je dwie wspólne cech: zajmują się w zyciu TYLKO tymi dziecmi, wszystkie plany i pragnienia są podporządkowane dzieciom oraz - ich związki są kiepskie i pogorszyły sie właśnie z chwilą narodzin dzieci. Szanuję wybór, ale sama słysząc i oglądając takie obrazki czuję taką ulgę i radość, że jestem wolna, że chcę też żeby szanowano mój wybór, bo to jest WYBÓR, a nie konieczność :)

Gość dffgdgf
w tym kraju rodzic dzieci to samobojstwo, ja mam 28 i nie chce nigdy miec dzieci, nie mam kasy, nigdy nie bede bogata, do tego nie widze siebie w roli matki

Gość Anonim6285
CHCIALBYM WAM PRZYPOMNIEC ZE WRAZ Z WIEKIEM W KTORYM KOBIETA URODZI WZRASTA RYZYKO CHOROBY DOWNA TAKZE PAMIETAJCIE CZ WAS UKOCHANY NIE MA CHOROBY HUNTINGTONA WOGULE OSOBY Z CHOROBA HUNTINGTONA POWINNY BYC WYSTERYLIZOWANE PO CO TO CIERPIENIE

Gość weraaaaa
szanuje twoj wybor:) powodzenia:)

Gość Smiech na saliiii
Haha, a juz najlepsza to byla na tym watku Halina katoliczka z Kielc. Jednak prawda jest, ze im wiecej ktos ma dzieci, tym mniej w glowie. Proponuje kobieto, zebys na chwile oderwala sie od swojej "czwurki" dzieci, wziela jakas ksiazke (najlepiej slownik ortograficzny) i troche poczytala. I autor tego tematu ma swieta racje, ze mamuski poleczki najezdzaja na kobiety bez dzieci. Nie kazdy czlowiek marzy o posiadaniu dziecka.

Gość weraaaaa
na tym temacie to bezdzietne i kilku facetow sie ciska:)

Gość Bez kredek we łbie
Nie, moja droga. Ja akurat jestem dzietna i scyzoryk mi się w kieszeni otwiera, kiedy czytam Twoje wypociny.

Gość weraaaaa
no coz, tylko sie nie skalecz tym scyzorykiem:)

Gość Smiech na saliiii
Ty Anonim, wez sie lepiej doucz zanim zaczniesz takie pierdoly pisac. Po pierwsze, to nie chorobe, a Zespol Downa, a po drugie nie wraz z wiekiem, tylko po 35 roku zycia. Zreszta na wady genetyczne plodu bezposredniego wplywu nie mamy i nawet 20 letnie kobiety rodza chore dzieci (ktore swoja droga powinny byc usuwane, gdy tylko wiadomo, ze sa chore).

Wero, powiem to wprost, choć serce mnie boli - jesteś po prostu idiotką, nie potrafiącą sklecić dwóch zdań złożonych. Bardzo mi ciebie żal i mam nadzieję, że nie jesteś typową przedstawicielką kobiety-matki, bo je po prostu obrażasz swoim poziomem :O (a teraz się durno uśmiechnij :O )

Gość Bez kredek we łbie
Wera, dzieciom też tak odpowiadasz? A w ogóle, wybiła 14, więc zdaje się, że powinnaś iść - jako perfekcyjna pani domu- dać obiad.

Gość weraaaaa
i sama widzisz kto tu kogo atakuje:) jestes tego najlepszym przykladem:) dlaczego tak sie denerwujesz skoro jestes taka szczesliwa?:) a moze nie jestes jednak?:)

Gość Bez kredek we łbie
Do-->Ja czytam z politowaniem - dokładnie, obraża mnie. Ja jednak mam nico inny poziom. Grrrr. I takie stworzenia wychowują identycznie tępe stworzenia. A potem hordy ignorantów i analfabetów idą w świat i zaśmiecają kolejne fora internetowe debilnymi półsłówkami.

No i się durno uśmiechnęła :D Amen :D

Gość weraaaaa
wiecej usmiechu dziewczyny bo jakies skwaszone sie wydajecie:) a najlepsze jest to, ze te co sie najbardziej zarzekaja przed macierzynstwem pozniej maja najwieksza gromadke:) czego i wam zycze:)

Gość dck
moje drogie koleżanki, zaserwuję Wam tu pewien cytat, idealnie pasujący do "dyskusji" z takimi osobnikami jak wera "Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." Ilu byście argumentów nie użyły, ona nadal będzie półsłówkami powtarzać swą mantrę. Szkoda czasu i energii.

"te co sie najbardziej zarzekaja przed macierzynstwem pozniej maja najwieksza gromadke czego i wam zycze" Aż tak mnie nie lubisz, żeby mi tak źle życzyć? ;) A kysz, a kysz, siło nieczysta! ;)

Gość Bez kredek we łbie
Wera, mnie tego nie musisz życzyć. Ja już mam swoją gromadkę. Mózgownicę na miejscu też mam. Mój wybór - to były dzieci. Mam wielu znajomych, których wyborem było nie posiadać dzieci. Szanuje te wybory, a skoro je szanuję, nie namawiam na posiadanie dzieci. Koniec. Kropka. To się nazywa tolerancja. Ale zdaje się, Ty takiego słowa w swoich zasobach inteligencji nie uznajesz.

Gość weraaaaa
przesadzasz:)

No idiotka, ja mi Bóg miły! :D Straszne, że takie geny się powielają w tych dzieciach :O Nic dziwnego, że taki świat durny, umysłowa patologia zawsze sie zajmuje głównie rozrodem, to fakt :O