Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama slodycz:)

Cukrzyca typu 1.

Polecane posty

Gość Sama slodycz:)

Witam.Sa tu jakies osoby,ktore choruje na cukrzyce typu 1?Odezwijcie sie jesli macie ochote:

Gość realnie wirtualnie
podnoszęęęęęę

Gość gość
Jestem choruje od 24 lat. Slucham

Gość realnie wirtualnie
czy masz pompę ?? udało Ci się zaakceptować tą chorobę ?? spotkam się z kimś kto choruje na tą chorobę i bardzo mi zależy-jakieś rady??

Gość realnie wirtualnie
w jakim wieku wykryto u Ciebie cukrzycę ?

Gość gość
Hej! Miałam 3 latka jak zachorowałam Nie mam pompy niestety :/ Bardzo chętnie pogadam, jestem totalnie pogodzona z chorobą i nawet neraz się cieszę że ją mam bo widze że dużo jej zawdzięczam, ale nie mam gg, może podasz maila i jakoś się zgadamy?

Gość realnie wirtualnie
chciała bym wiedzieć jak to jest z dietą ?? czytałam,że trzeba bardzo dbać o stopy ?? opowiesz mi coś więcej na ten temat ?? jesteś w zzwiązku ??

Gość tralalilalila
nie, nigdy nie miałam faceta, ale to raczej nie przez chorobę Ja jem wszystko, ale wiem że powinnam zdrowiej się odżywiać Wszystko z umiarem, generalnie żyję normalnie, sama podróżuję itp Nie mam powikłań, ale myślę że to być może też przez dobre geny polecam książkę R. Hanas Cukrzyca typu 1 , świetna książka

Gość gość
Witam ,choruję na cukrzycę typu 1 od 13 lat. mam problem z porannymi cukrami są bardzo wysokie zazwyczaj ponad 200 , zdarzają się nawet ponad 300. W nocy mam np.146 a rano 276. Co może być tego przyczyną? Pozdrawiam

Gość gość
Witam ,choruję na cukrzycę typu 1 od 13 lat. mam problem z porannymi cukrami są bardzo wysokie zazwyczaj ponad 200 , zdarzają się nawet ponad 300. W nocy mam np.146 a rano 276. Co może być tego przyczyną? Pozdrawiam