Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda9292929

Przyjaciółka poszła właśnie na randkę z gościem 185 cm i 100 kg wagi

Polecane posty

Gość magda9292929
zadać pytanie tego pokroju to już padaczka, pewnie z krzesła nie potraficie wstać normalnie :P

Gość danp
Tak mam BMI 50 a teraz s.p.i.e.r.d.a.l.aj . Aha i sikam na siedząco bo wcelowac nie moge.

Gość magda9292929
no właśnie zauważyłam, bo gruby trollu, wskaźnik pokazuje wymiarów które podałam sporą otyłość, chcę się upewnić, a ty już zaczynasz swój 'show', ofiaro. :D

Gość danp
Twój cudowny wskaźnik nie bierze pod uwagę ilości mięśni i grubości kości wieć ofiarą jest twój pustawy móżdżek

Gość magda9292929
tak danp, twórz swoje wizje pisząc przeróżne komentarzyki. :D tak zabolało cię moje pytanie, przepraszam że uraziłam cię nieświadomie :(

Gość kikikmriki
no tepa sztuka

Gość danp
No fakt szkoda klawiatury, grochem o ściane.

Gość kokaz
moze byc różnie ja mam 188 i waże 100 kg a wszyscy mi mówią, że wyglądam szczupło i nie chcą wierzyć w te 100kg ale jestem lekko przypakowany - choć nie przeczę, że nieco brzuszek odstaje :)

Gość danp
19 lat dorosła :D A to się chociaż uśmiałem teraz :D

Gość magda9292929
oh nie bierze mięśni i kości? teraz w taki sposób tłumaczysz swą nadwagę? a to ciekawe, wskaźnik BMI jest bardzo łagodny, sama mam 21 BMI, a nie jestem chudzizną, mogłabym jeszcze trochę przytyć przy własnych wymiarach by być w normie co dla mnie jest niedopuszczalne. prawda jest taka, że czeka ją niezłe sadło, ona sama jest przeczulona na punkcie takich gości, nie wiem co ona w nim zobaczyła, nawet zdjęcie ma jedno w okularach bez sylwetki, sam określił się przy kości, a ona tak ryzykuje :) jest mi sporo do śmiechu :D

Gość danp
Ty nawet nie rozumiesz jak BMI działa i co mają do tego kości :D Idź na spacer , dotleń tą resztkę szarej masy pod sklepieniem czaszki.

Gość kurna, teraz prawie
wszystkie dziewczyny, to takie puste idiotki, niczego nie uczą w tych szkolach. Pokolenie idiotek, to COŚ będzie kiedyś matką, o zgrozo !!!!!!!!!

Gość danp
Wsam raz do puciupciania i wystawienia na wycieraczkę :D

Gość dziunia ef
Co tam kwintal wagi - ważne, czy ma kasę. Teraz tylko kasa się liczy. I fura. Nie?

Gość danp
Katarzyna W ma 22 lata i móżdżek 12 latki.... i tutaj jest bardzo podobnie ;)

Gość magda9292929
Haha właśnie, kwintal wagi, ten grubas jest jeszcze ze wsi i ma starego opla vectrę. :D

Gość danp
mówiłem że to ona, już poszła z tym kolesiem :P

Gość danp
Dobrze że ty masz nowego mustanga i jesteś z warszawy :D ZAZDROSCIMY CI O TY NASZA KROLOWO

Gość danp
Fajny beton :D można pogadać prawie jak z botem fido ;D

Gość dziunia ef
No to nie rozumiem po co się dziewczyny umawiaja z facetami grubymi, ze wsi i ze starym samochodem. Z desperacji?

Gość magda9292929
danp idź porób pajacyki, ulży ci, troche brzdyla ubędzie :D nie płacz już, że cię temat uraził

Gość danp
Uraża mnie tylko twoja inteligencja :D bo czyjeś sadło to mam w dupie, zdechnie na zawał więc co mam sie nim martwić...

Gość magda9292929
dziunia ef nareszcie ktoś kto chce pogadac normalnie :) wlaśnie nie wiem, moja przyjaciółka jest bardzo nieśmiałą osobą, ma trudności w kontaktach z facetami, na początku zachwyciła się jego gadką itp. potem gadali przez skype bodajże, a on sie jej nie pokazał czy coś w tym stylu, zdjęcie sama morda taka grubsza, okulary, i taka szyja wyciągnięta (chyba chcial ukryć flaka), sam określił sie jako przy kości, ona mówi, że jak grubas to ucieknie zaplanowałyśmy że wsiądzie szybko w autobus do mnie zanim sie tamten obejrzy :D

Gość igusia, igusia
Magda, skoro koleżanka go wybrała to nic ci do tego. Może jest miły fajny i się polubią a ty się czepiłaś jak głupia wagi. Żal mi tylko tej dziewczyny, że się z tobą koleguje. Chyba, że jest tak samo ograniczona jak ty.

Gość danp
najwidoczniej jesteś tą perspektywą berdziej przerażona od niej skoro trzeba było oglosić calemu swiatu katastrofe zwaną randką z grubasem.

Gość danp
Igusia : tamta druga też jest ograniczona skoro ma zamiar uciekać... autobusem :D więc dobrały się tak w sumie ;)

Gość magda9292929
oh naprawdę aż tak cię to razi, że ogłaszam niby całemu światu? :D to po co tu siedzisz idioto? kafeteria to dla ciebie cały świat? a posty zboków niewyżytych bądź trolli takich jak ty, z jednym głupim wyrazem to nie głupota? :) ja się chciałam dowiedzieć czy siedzi tu jakiś facet o podobnej wadze nie ćwicząc i czy wygląda grubo.