Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda9292929

Przyjaciółka poszła właśnie na randkę z gościem 185 cm i 100 kg wagi

Polecane posty

Gość danp
Trzeba było skorzystać z googli . Internet to jest cały świat, chyba że ty masz wersję demo i działa tylko kafeteria.

Gość o jesussie, ojessiussie !!!
ja się chciałam dowiedzieć czy siedzi tu jakiś facet o podobnej wadze nie ćwicząc i czy wygląda grubo. " :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ------- pytanie "godne" 19 latki :D:D:D:D:D:D

Gość magda9292929
tak tylko ten gość widać coś ćwiczy, a tamten nie ćwiczy w ogóle, sam to powiedział.

Gość danp
Niektorzy tak wyglądaja bez ćwiczenia ale tobie się to nie mieści w małym baniaczku.

Gość danp, jeśli to Ty, to
super figurka Klata ekstra i mięsiory też :D

Gość magda9292929
jaką mam gwarancję, że ten gość ma 185 i waży 100 kg? podałeś mi trollu sam link :) taa jasne, ten gość ma muskuły, a tamten nie ma nic :D poza tym co ja się będę wykłócać z jakimś trollem niedzielnym, który nawet nie ma do kogo japy odezwać i czepia się ludzi, idź do mamusi szykuj z nią obiadek, niedzielny kawalerze, znajdź mi jakąś dziewczyne,która toleruje poważną otyłość u gościa pacanie, może właśnie dlatego jesteś kawalerem i zawzięcie bronisz takich typów, którzy nie mają za grosz wstydu by się wziąć za siebie i odpowiednio zadbać :)

Gość magda9292929
danp, pisz sobie komentarzyki sam, tak tak :D samotny kawalerku

Gość igusia, igusia
No, no niezła klata, ale ja i tak lubię najbardziej takich co się z nimi dobrze gada, można pożartować, mają dystans do siebie. Ciebie bym polubiła danp :) Poznałeś się na Magdzie od razu. I przypuszczam że zaraz autorka napisze, że to ty pod innym nickiem piszesz żeby sobie słodzić. Ludzie z kafe tak jakoś mają

Gość magda9292929
oj stare pannice :D leję z was, nie macie żadnej pewności, że to jest on, gościu podał link z neta, nie ma sprezycowanego wzrostu i wagi :) i tak laski będą kopać w dupę takich spaślaków, których bronisz, nic ci to biedaku nie pomoże :D szukaj poklasku wśród starych panien na kafe.

Gość igusia, igusia
Magda skąd w tobie tyle jadu i złości?

Gość magda9292929
nie rozmawiam z wami, w was jad i złość, macie jakieś urojenia :D najpierw, że to ja sie spotykam z jakimś grubasem po którym automatycznie jadę ile wlezie, potem mnie posądzacie, że jestem gimgównem, bo taka jest właśnie wasza tendencja, teraz jakiś troll podał link z neta do jakiejś sylwetki, a wy już jak niedoruchane sępy. :D spadam stąd, bo kol już dojeżdża, relacji wam nie zdam bo nie zasługujecie, siedźcie tutaj straceńcy i użalajcie się nad sobą jednocześnie czepiając sie ludzi, którzy mają jeszcze coś z życia, nara

Gość Oriska
magda9292929 ale ty to jesteś pusta że hej , ciebie pewnie nikt nie chce.

Gość danp
Strzeliła focha bo koleżanka nie przybiegła z piskiem na widok spaślaka, i teraz bidula będzie zazdrosna.

Gość danp
Relacji nie zda bo się okazało że nie ma racji, trochę tak nie pasuje zrobić z siebie kretynkę ;) :D Papa

Gość Mariola Brodka
No 100 kg to gruby, a gruby to gupi

Gość danp
Gupi = wezmie kazdego pustaka :D Więc PASUJE.

No i w jakim celu zalorzylas taki topik? Po pierwsze kogo tu obchodzi z kim umawia sie twoja kolezanka a juz na pewno nie ile ma kg jakis typ. Co zazdroscisz jej ? Jesli ci sie nie podoba co robi to zamiast wywody tu robic powiedz jej to w twarz. A facet ktory ma tyle kg przy 185cm wzrostu nie musi byc wcale przy kosci. Milej niedzieli.

Gość trzydziestka jakoś tak
Ja tam wolę takich 100 kg niż chudzielca, że sobie dupę i kości obijam :)

Gość jolka kolka
magda9292929- to ja napisałam ten komentarz, ale udowodnić tego nie mogę tak jak ty tutaj na forum, że jesteś 19- letnią kobieta, a twój temat to nie prowo :D:D:D

Gość danp
Raczej nie prowo, ona po prostu jest pusta :)

Gość trzydziestka jakoś tak
moim zdanie, im facet brzydszy tym lepszy w łóżku :P bo się bardziej stara, a Ci piękni, co mają duże powodzenie, to olewają, samolubni są bardziej