Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna Anna 24

Czy wierzycie w to, że Amerykanie wylądowali na księżycu?

Polecane posty

Gość panna Anna 24

myslicie ze to pradwa? czy nagranie studyjne (w tamtych czasach amerykanie potrzebowali udowodnienia ze są potęgą) która opcja? :)

A czemu mieliby nie wylądować? Do tego nie potrzeba specjalnej techniki, a mieli najlepszych niemieckich inżynierów, w tym Von Brauna.

Pytanie nie brzmi "Czy wylądowali na księżycu"? Pytanie brzmi: "Co Amerykanie lub Rosjanie tam znaleźli"?

Gość Błonisraw Komołowski
poczytaj sobie o lustrze/zwierciadle na Księrzycu

Gość to zostań tą dziewicą do
nie wierzymy, bo Chińczycy jeden na drugiego, jeden na drugiego i już za czasów Mao Tsetunga byli na Księżycu i żadnych Amerykanów tam nie było.

Gość ZUBR-OWKA
sploatowali by złoża :D:D:D ZLOZA PIASKU BO NA ZIEMI NA SAHARZE JUZ GO BRAKLO:D:D:D

Gość koku
to nieprawda,ostatni chińczy sie spierdział i piramida runeła,a z trupów zbudowali mur chiński wielki

Gość panna Anna 24
a czemu teraz nie latają? czemu w tamtym czasie giełda kompletnie nie zareagowała na tak "wielki krok dla ludzkosci"? udana wyprawa sprawila by ze indeksy poszybowalyby w gore...

Gość Błonisraw Komołowski
a jak się dostać na Wawel?

Gość ZUBR-OWKA
-Bimbałek- A czemu mieliby nie wylądować? Do tego nie potrzeba specjalnej techniki, a mieli najlepszych niemieckich inżynierów, w tym Von Brauna. mieli EINSCHTEINA

Gość dfgfdgftyr
Wierzymy. Wierzymy też w misje apollo 18,19 i 20.:classic_cool:

Gość to zostań tą dziewicą do
teraz już dupa, ten amerykaniec co tam był wykitował wczoraj i po zawodach, sprawa sie rypła, nigdy sie nie dowiemy. Trzeba powołać komisjęmśledzczą pod patronatem wybitnego znawcy lotnictwa i astronautyki tow. Antoniego Macierewicza.

Gość ZUBR-OWKA
panna Anna 24 a czemu teraz nie latają? czemu w tamtym czasie giełda kompletnie nie zareagowała na tak "wielki krok dla ludzkosci"? udana wyprawa sprawila by ze indeksy poszybowalyby w gore... a w co mili akcje wsadzic w piach czy ksiezycowe kamienie:D:D:D

Gość panna Anna 24
na zdjeciach po obrobce wiadac ze ziarno emulsji czyli takie ziarenka nie jest rowno rozlozone, dzieje sie tak przy fotomontazu

Gość ZUBR-OWKA
[zgłoś do usunięcia] -Bimbałek- Akurat Einstein nie znał się na rakietach, wolał budować bombki atomowe ________________________________________ BIMBALEK RADZE SIE WZIASC ZA FIZYKE

Gość ja nie wierzę
Nie wierzę, bo nie wiem jak wrócili z księzyca, poza tym po 60 latach nie mamy ani sprzętu ani techniki by ponownie to zrobić? Nie wierzę i juz

Jest na YouTube film kręcony kamerami ze stacji kosmicznych i statków. Najlepszy dowód, że latali i byli na księżycu. A jeszcze ciekawsze jest to, że to są filmy na których są niezidentyfikowane obiekty latające wokół ziemi i księżyca. Jeszcze coś kiedyś znalazłem. Szukałem filmów kręconych aparatami z wysuwanym teleobiektywem, bo chciałem sobie taki kupić i oglądałem filmiki z zoomem na księżyc. Przypadkowo trafiłem na film, na ktorym widać UFO zmieniające koło księżyca gwałtownie kierunek lotu. Autor chyba sam tego nie zauważył. Jak znajdę to zaraz wam wstawię.

Gość panna Anna 24
Bimbalku widac jestes strasznie glupitka wykresy indeksow to nie jest zadna tajemnica, sama mozesz sobie sprawdzic...

ZUBR-OWKA [zgłoś do usunięcia] -Bimbałek- Akurat Einstein nie znał się na rakietach, wolał budować bombki atomowe ________________________________________ BIMBALEK RADZE SIE WZIASC ZA FIZYKE Za fizykę dziecko, czy za historię? Bo i w jednym i w drugim jestem bez porównania lepszy od ciebie 🖐️

Gość ja nie wierzę
Nie było komórek, nie było komputerów a oni sobie wsiedli w rakietę i polecieli na ksieżyc, haha.. Nie wierzę

Gość ja nie wierzę
Bimbałek głupolku ja Ci zaraz mogę taki film nakręcić. Oryginał filmu zaginął, dziwne prawda?

Gość to ja , twoja renta
no pewno, że byli polecieli aeroplanem, ale mieli za mało tlenu i gorzałki i musieli wracać przed czasem.

Gość ZUBR-OWKA
BIMBALEK RADZE SIE WZIASC ZA FIZYKE Za fizykę dziecko, czy za historię? Bo i w jednym i w drugim jestem bez porównania lepszy od ciebie ZA FIZYKE DZIECKO; BO HISTORIE SAM JUZ NAPISALES:D:D:D

Gość jak mogli wylądować na
księżycu,jak wszyscy wiedzą , że księżyc zayebali młodociani przestępcy bracia K. z Mokotowa

Gość PAPAPAPAPAOSOAAPAA
Był cały program " Pogromców Mitów " poświęcony temu tematowi, weryfikowali możliwości sfabrykowania nagrania zdjęć motywu z powiewającą flagą, odciskiem buta itd. Mit został obalony. Czyli wylądowali na księżycu