Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna Anna 24

Czy wierzycie w to, że Amerykanie wylądowali na księżycu?

Polecane posty

Gość PAPAPAPAPAOSOAAPAA
Wielki Elektronik nie wierzymy w to, jak by tak było to by częściej latali, bazę jakąś założyli, eksploatowali by złoża Typie to nie jest takie łatwe, jak na filmie sci-fi. Naoglądałeś się filmu "Moon" i pieprzysz :o

panna Anna 24 Bimbalku widac jestes strasznie glupitka wykresy indeksow to nie jest zadna tajemnica, sama mozesz sobie sprawdzic... - Zadam ci niezbyt bystra dziewczynko jeszcze raz pytanie. WYKRESY JAKICH INDEKSÓW MIAŁY SKOCZYĆ? To była zimna wojna, projekty wojskowe, nie sponsorowane przez spółki na giełdzie. Wyścik o to kto pierwszy wyląduje na księżycu. Kasa szła z budżetu zbrojeniowego, a nie z giełdy. Jaka giełada w czasie zimnej wojny osiołku? Poza tym "Bimbałek", ro według ciebie kobieta? :O

Gość jak mogli wylądować na
nie wylądowali, bo na pewno by wbili kołek w księżyc i przywiązali sznurkiem do ziemi i zrobili drabinkę sznurową by można było wchodzić. Drabinki nima, a może Ruskie zajebali????

Gość PAPAPAPAPAOSOAAPAA
-Bimbałek- Znaleźli tam wrak statu Autobotów na pokładzie super hiper wunderwaffe która ma na celu pokonanie Deceptokonów i przejęcie planety Cybertron. Niestety Amerykany ukryli to przed Optimusem Prime i ten się wkórwił :o Teraz nie chce nam pomóc a 21.12.2012 się zbliża

Gość PAPAPAPAPAOSOAAPAA
Dlaczego 21.12.2012? Albowiem przewidzieli to nawet Majowie że nadejdzie w ten dzień inwazja z Kosmosa. :D:D

na księżycu, jak im sie ruski Tupolew zepsuł przez startem. Amerykanie robia wszystkich w bambuko

Żóbrówka ty nieuku :D Pomijam, że jesteś głupia i pieprzysz bez sensu, żebym wziął się za fizykę. Bo niby w związku z czym, skoro w ani jednym poscie nie napisałem nic związanego z fizyką. No ale idiotka tego nie rozróżnia. Po drugie ukończyłem Politechnikę Warszawską na wydziale elektroniki i dotego jeszcze kończę inną uczelnię informatyczną, więc fizykę znam bardzo dobrze. Jak chcesz wiedzieć, to z w fizyki na uczelniach miałem same 5. Weź się downie w garść, bo pijesz do najinteligentniejszej osoby na Kafeterii. W dodatku mam na tyle wysoki współczynnik IQ, że mógłbym należeć do MENSA Polska, a przeciętne IQ na Kafeterii to około 80. Twoje oceniam jeszcze niżej. Poszukaj sobiew historii Kafeterii. Już tu nie raz wklejałem wyniki mojego testu IQ, nawet miałem w stopce. Całestudia ukończyłem w większości na ocenach 5, a w mniejszości na 4-kach. Tak więc nie jestś dzieciaku z mojej ligi i oszczędź sobie pierdolenia i ośmieszania, bo cię poniżę tak jak Panią Dyrektore, która się wdała ze mną w spór na temat Teorii Strun. Tak ją zjadłem w temacie, że od tamtej pory nie weszła na Kafeterię już pod nickiem Dyrektore. Podwinęła ogon i się zmyła, a była o wiele inteligentniejsza od ciebie :O🖐️

to się weź, za astrofizykę, albo za fruwanie

Gość nie mogli wylądować na
księżycu, bo każdy widzi, że księżyc jest za mały. Jak może sie dorosły chłop ze stojącym kutasem zmieścić na takim małym księżycu i to na niebie? No jak?????

Gość dffdgdfgf
ja nie wierzę, nawet moj dziadek sie z tego smial

Gość panna Anna 24
Bimbałku mam jeszcze jedno pytanie: czy wg Ciebie za zamachami z 11 wrzesnia stoją talibowie?

Gość zamachy zorganizowali
prawnicy, by mieć możliwość zarabiania na durnych ludziach. W Polsce 14 lat szuakli morderców Papały, a takiej ameryce u-esiej....

Gość mrororoorririruu
Ani Amerykanie ani Ruscy ani Chinole nigdy nie byli na księżycu i nigdy tam nie będą.Wszechświat jest ogromny, ludzka technika nie jest aż tak mocno zaawansowana aby ludzie spokojnie mogli tam dolecieć.Nie ma na to najmniejszych szans i nigdy nie będzie.Gadki o lądowaniu na księżycu to jedna z największych bujd XX wieku zaraz obok morderstwa Kenediego.Amerykanie to jeden z największych manipulatorów ludzkości, gotowi zrobić wszystko aby ludzie się podporządkowali.Przykład XXI wieku ? Zamach na World Trade Center. Przejrzyjcie na oczy, lądowania na księżycu nigdy nie było i nigdy nie będzie.Księżyc jest oddalony od ziemi o triliardy lat świetlnych a ludzka technika nie jest na tyle zaawansowana żeby tego dokonać.

Gość mrororoorririruu
Nie wiem jak można być tak ograniczonym i wierzyć że oni wylądowali na księżycu.

Gość panna Anna 24
no wlasnie do tego zmierzam... ludzie wierzą w lądowanie na ksiezycu i talibów... :o przykre to...

Gość mrororoorririruu
Jeden z dowodów na to że całe lądowanie na księżycu było zrobione w studiu nagraniowym, zwróćcie uwagę na piasek kiedy astronauta wykonuje skok, czyżby grawitacja piasku nie dotyczyła ? http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Youtubeastronautsonmoonot3.gif&filetimestamp=20080624081242 A tutaj najgłupsza wypowiedź NASA na zarzut dotyczący tego zdjęcia : "Biorąc pod uwagę fakt istnienia wielogodzinnych filmów pokazujących astronautów na Księżycu, każdy z nich musiałby być podczepiony do liny przez cały czas trwania takiego filmu, zarazem zachowując pełną swobodę ruchu w poziomie, co w warunkach studyjnych jest niewykonalne " :D:D:D

Gość mrororoorririruu
Jest masa zbitych dowodów na to że Amerykanie nigdy nie byli na księżycu, że przeprowadzili zamach na Kenediego, że zamordowali setki tysięcy ludzi w World Trade Center tylko po to żeby dobrać się do zasobów w Iraku.Tylko ludzie nie chcą w to wierzyć mimo IDEALNYCH dowodów na to, wolą mieć mydlone oczy przez media i słuchać słodkiego kitu który wciskał im George Bush.Nikt nic nie jest w stanie zrobić.

Trudno jednoznacznie ocenic...podobno owczesna technologia na to nie pozwalala. Zasadnicze pytanie, jesli tam juz bylismy, to dlaczego nigdy tam nie wrocilismy? Poza tym, to musialby byc spisek miedzynarodowy, bo Chinczycy i Rosjanie juz dawno zdemaskowaliby Amerykanow. Dlatego 50/50...za duzo osob by o tym wiedzialo, zeby sie taka tajemnica utrzymala przez tyle lat.