Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chybagrubaja

Mój facet sie pyta czy ćwicze ciągle;/ Problem z waga pomocy!

Polecane posty

Mam 162 wzrostu waga 62 a mój facet sie pyta ciagle czy cwicze kiedyś mi nawet mówił że wolałby mnie szczuplejsza a ja ćwicze i nie moge schudnąc co robic ..

Gość nikiiiiiii _098
mialalm takiego faceta kiedys ktory mi poiwedzial ze jak wracam zpracy to zebym w ramach cwiczen biegla po schodac gora dol kilka razy zanim dojde do mieszkania iwiesz co? juz nie jest moim facetem...z czego jestem szczesliwa

Gość no jesteś puszystsza
ja ważę 53kg przy wzroście 159cm i czuję się hmm, tłusto :o Mam duży biust i pupę, ale też talię i nawet płaski brzuch. Moje utrapienie to uda i ramiona, chciałabym zrzucić z 5kg :o :( Powodzenia w zrzucaniu kilogramów 🌻

Gość blautatta
A jak już osiągniesz wagę satysfakcjonującą twojego faceta to co mu sie przestanie podobać? Twoja fryzura?

Wiem że jestem tylko ja ćwicze i nie moge zrzucić tych kilku kg ale naprawde wyglądam w miare dobrze tak obiektywnei patrząc nikt mi nigdy nie powiedział że gruba jestem .. Sama niewiem już bo mnie to wkurza takie pytanie czy ćwiczysz czy nie .. Chciałam panią wyżej zapytać bo mowi pani że go rzuciła czy to było głownym powodem że mówił o tych kg ? bo juz niewiem co zrobic staram sie jak moge a schudnac nie daje rade..

Niech biega z Tobą. Ja jestem szczupła, ale biegam dla lepszej kondycji. Niemniej jednak mój facet biega ze mną,żeby podtrzymać moją determinację. Także zaproponuj, bo najgorsze to wymagać, a samemu nic nie robić. Glowa do góry

Gość to taki typ faceta
wiecznie niezadowolony i wiecznie krytykuje chce wpędzić Cię w kompleksy i podbudowywać swoje ego twoim kosztem

On taki w sumie nie jest że wypomina reserwed tylko kiedyś mi zainsynuował , że wygladałam lepiej wcześniej jak mialam 17 lat i by chciał żebym taka byla przytyłam tylko kilka kg przez chorobe tarczyce a teraz mam 20 i nie moge tego zrzucić ..Dzieki za odzew :)

ale ćwiczysz aeroby czy siłowe? bo od siłowych to ani grama nie schudniesz, co najwyżej przybierzesz na masie. ćwicz aeroby i odżywiaj się zdrowo, na pewno schudniesz.

Fragrance mój mi proponował basen ale na propozycjach sie skończyło . Sam chodzi na siłownie dba o siebie jest taki troche uczulony na punkcie chyba oponek ja mam troszke na brzuchu to mnie zawsze tam dotyka i śmieje niby w żartach . Przy nim nie moge nic swobodnie zjescv bo patrzy jakbym niewiadomo co robiła . To pierwsza kwestia w druga sprawa kiedyś powiedział mi żebym sie zapisala na siłownie fitness że nawet poznam tam kogoś i będe we dwoje z tym ,,Kimś '' chodzić bo nie mam w sumie z kim sportu uprawiać , moje koleżanki mają gdzieś sport ale one są szczupłe to nie muszą i mogą jeść ile chca ..

Zaba bardziej siłowe w sumie , a te aerobowe to jakie np ? mogłabyś podać jakiś przykładowy zestaw ćwiczeń tych aerobowych ?

przy twoim wzroscie dobrze ważysz a nie że masz jeszcze schudnąć jak chłop Ci każe chyba jemu chodzi pewnie że masz duże szerokie biodra

aeroby to bieganie, skakanka, intensywny taniec - ja jak mam za dużo energii to pląsam jakieś bollywoodzkie albo irlandzkie nawet sama w domu :P bardzo lubię ruch przy muzyce, bo daje mi dużo energii i nie nuży. rower czy pływanie też są fajne. a faceta to może jednak rzuć jak schudniesz. ciało jest ważne, ale bez przesady. żeby nie móc spokojnie zjeść przy własnym facecie? głupio się tak całe życie pilnować.

Reserwed u mnie raczej chodzi o grube nogi i duzy brzuch bo ten brzuch jest zmora ale cwicze i staram sie schudnac Zaba pewnie tak zrobie bo caly czas mi o jedzieniu mówi , że on do mnie wiecej nie będzie mówił bo sie nieregularnie odżywam że nie moge kawy pić , że to że tamto a mam prace taką ze często nie dojadam i jem potem jeden głebszy posiłek.

Gość najlepiej zrzucić faceta
bo to on wydaje się być największym twoim balastem. lecz tarczycę, ćwicz aeroby i tyle. nie daj się zwariować.

"Reserwed u mnie raczej chodzi o grube nogi i duzy brzuch bo ten brzuch jest zmora ale cwicze i staram sie schudnac" moja siostra i kuzynka też mają grube nogi i raczej to nie zmienisz bo masz taką nature ale jak chcesz mieć płaski brzuczek to wystarszy brzuszki rowerek

Gość cwicz proste cwiczenia w domu
cwiczenia na brzuch: http://www.youtube.com/watch?v=jzOHeXcGBU0 cwiczenia na tylek: http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related te cwiczenia to codziennie (tu masz w sumie z 15 minut, zawsze da sie wygospodarowac, jesli sie CHCE!), to porzadne cwiczenia. Do tego pol godziny5, 6 razy w tygodniu jakichs cwiczen aerobowych, czyli orbitreka (bardzo polecam, w sieci k. 4 stowek kosztuje, a dziala odchudzajaco na rece - ramiona, nogi, brzuch, rusza sie cale cialo), ewentualnie rower. A w jedzeniu omijac weglowodany - makarony, ziemniaki, biale peiczywo, SLODYCZE, napoje slodkie. Wyrob w sobie nawyki jedzenia czarnego peiczywa (bez masla), napoi bez cukru (najlepiej woda!!!) i duuuzo bialego, chudego miesa :))) GWARANTUJE SUEPR FIGURE I LEPSZE SAMOPOCZUCIE

Gość dffgdgf
ja mam 168 cm, waga 50 kg ale ja prawie nic nie jem ;)

Gość Twag+
A co dzisiaj jadlas?i wczoraj?50kg i 165

Gość ggrtgrtggser
ja mam 175cm i 58kg, nie jestem gruba, wręcz bardzo szczupła. a ten twój facet to może by się do roboty wziął to by przestał o glupotach myśleć 🖐️

Gość cwicz proste cwiczenia w domu
dziewcyzny !! nie glodzic sie, ale jesc zdrowo (tak, jak pisalam) te cwiczenia z youtube sa naprawde dobre!!! polecam

Gość a ja mam 178 cm i 12 kg
i jestem najszczuplejsza z was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

"i jestem najszczuplejsza z was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" już dawno spoczywałbyś pod ziemią

Dzieki za te ćwiczenia napewno wypróbuje :) A co do mojego faceta to tak to leń nie z tej ziemi . NIby pracuje ale w biurze i zarabia tysiac złotych tez bym sie mogła czepiac jego zarobków i niskiego wzrostu jakbym chciała :)

Gość gość
Niedowartościowany huj. Nich sobie weźmie Radwańską. Ta ćwiczy, fajne ciało, ale twarz brzyduli.