Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karinka1

facet-taksówkarz...

Polecane posty

Mam faceta taksówkarza.. Ostatnio wzięłam do ręki jego telefon a on,niby w żartach zabrał mi go. Stwierdził że to jego telefon i nie ma w nim nic co by mnie zaineresowało. Nigdy się tak nie zachowywał. Przypominają mi się jego słowa: chcesz mieć faceta kurwi... wyślij go na tasówkarza... Nie wiem co mam myśleć...

Gość wiktoria2
jestem z branży i powiem ci że jeebią się na potęgę

Gość jajajajajajaajajajjajajajajjaj
tez spotykalam sie z taxówkarzem. i niestety tez uwazam ze był kurwiarzem. ale czy zaówd sowadczy o tym ze ktos sie kurwy czy nie? chyba jak ktos chce to wszedzie bedzie sie kuwriwł

Gość jajajajajajaajajajjajajajajjaj
a co opowiadal o sowich kumplach?

Gość niestety to prawdaaaaaa
mam kolege taksowkarza. nigdy nie zwiazałabym sie z facetem jezdzacym na taxi. poza tym ich uklady z burdelami-szkoda gadac.

Opowiadał jak to laski same się narzucają... Jak żony myślą że mają nocki,a oni owszem jeżdżą,ale znikają na jakieś dwie godz.. Sam nie raz opowiada jak laski rzucają mu oferty...

Co do burdeli to ostatnio cieszył się,że kelnerzy już cześć mu mówią... Rozwala mnie jak dzwoni i mówi kochanie jadę z klientem do burdelu... Szlak mnie trafia..

A teraz sam zaczyna coś kręcić. Oczywiście zapewnia że nie ma nic na sumieniu...

Gość rtytryhtrhj
W jakim wy świecie żyjecie lol hahaha Mam 28 lat, od siedmiu jeżdżę na taksówce i jeszcze ani razu nie miałem narzucającej się pani albo jakiegoś kurestwa :) Owszem zdarzają się różne rozmowy w taksówce jak się trafi większy kurs, czasem mało ogarnięty kobiety i faceci ale to jest norma.Ale żebym seks uprawiał z jakąś w samochodzie lub żeby jakaś do mnie biła to jeszcze jak żyje tak nie miałem a do brzydali nie należę.

Mój facet potrafi być baaardzo miły.. No i oczywiście zagadać też potrafi. Jeszcze jak o tych super kumplach opowiada...

Gość f21f122f12
do burdelu jedzie bo ma z tego hajs tępa ruro

Nie jestem tępą rurą. Ciekawe co ty byś czuł gdyby taką pracę miala twoja druga połowa...

Gość f21f122f12
sam jezdze na taxi:)

Gość f21f122f12
moj telefon jest moja prywatna rzecza i nie lubie jak ktos jej dotyka ale jesli ma ochote to moze sobie przegladac go bo ja nie mam nic do ukrycia

Kiedyś też moglam brać jego telefon i nie było to nic nie normalnego. Teraz zabiera mi go z ręki. I dlatego uważam że coś jest nie tak...

I tak oto wyspał się po nocce, wspólny wypad na obiad znowu pojechał na postój... Czy wszyscy taksówkarze tacy są???

Fakt szczyci się swoim merolem... Twierdzi nawet że samochód na postoju ma znaczenie dla klienta...

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
ja mam duze powodzenie na codzien ,ale jakoś nie zdarzyło mi sie zeby mnie taksowkarz podrywał w Polsce,a czesto jezdze...

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
co prawda czasem sa rozmowy , ale żaden nie proponował mi seksu ani niz takiego... wiec nie wiem w jakim wy swiecie zyjecie owszem jak mieszkalam w grecji to czesto taksowkarze podrywali ,ale nie w polsce

Gość gość
nie kazdy taki jest...

Gość gość
Taki zawód taksówkarza, że są oni najczęściej bardzo komunikatywni i lubią rozmawiać z pasażerami. Ja zresztą też to bardzo lubię. Przeważnie korzystam z www.radiotaxi919.pl , gdzie spotykam miłą i rzetelną obsługę.

Gość gość
Jak będziecie w Rudzie Ślaskiej zapraszam do www.adamtaxi.pl taksówki znajdziesz w dzielnicach Rudy Śląskiej Orzegów, Godula, Ruda, Chebzie, Nowy Bytom, Bielszowice, Bykowina, Wirek, Halemba, Kochłowice, Czarny Las.

karinka1 ... jestem żoną taksówkarza od 9 lat i 7 lat przezywam gehennę. to wszystko o mówisz jest prawdą to jest sekta i jak mąż z niej nie wyjdzie to koniec małżenstwa tak jak u mnie po podsłuchu wszystkie moje przypuszczenia się sprawdziły udowodniłam mu wszystko i nie jestem jedna ani ty druga jest milion takich cierpiących kobiet bo taksówka to największe g****o na świecie !!!

Gość gość
A moze jest w Bytomiu jakich chętny taxówka z Rabatu czy Onyxa ktory chciałby podczas kursu zrobic sobie przerwe ? Moze oral?

Gość Taxidriver

Tępe dzidy jesteście każdy się bzykac pielęgniarki lekarze prawnicy żadna branża nie świadczy o tym że ktoś jest ...iarzem bo nawet listonosz nie raz zasadzi ...a.. A kobietki gorsze są od mezczyzn