Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal z wielkim

Co jest ważniejsze dla kobiet - czy facet ma być przystojny czy hojnie obdarzony

Polecane posty

Gość Brzydal z wielkim

Witam, mam taki problem. Niestety natura poskąpiła mi urody i nie jestem atletycznie zbudowany. To sprawia, że ciężko mi poznać jakąś kobietę. Niby wynagrodziła mi to, że mam naprawdę dużego penisa, ale co to daje, jak z nim nie mogę chodzić. Co jest fajniejsze, lepsze, ważniejsze? Czy facet ma być przystojny i dobrze zbudowany, czy ma być bardzo obdarzony? Kogo wolicie? Faceta z małym o wielkiej urodzie niż brzydala z wielkim?

Gość blautatta
Hojnie obdarzony - pieniędzmi.

Gość ffafas
Głupie pytanie :) Żeby kobieta zobaczyła tego penisa, najpierw musi chcieć widzieć Cie nagiego. A będzie chciała widzieć Cie nagiego tylko jeśli jej się spodobasz. Jeśli jesteś brzydalem to szanse masz znikome. Jedynym Twoim ratunkiem jest zarabianie dużych pieniędzy.

Gość ffafas
"nie jestem atletycznie zbudowany." To idź na siłownię. Mając muskularne ciało, ale brzydką twarz masz duże szanse na kobietę. Ale mając brzydką twarz i brzydkie ciało szanse są bliskie zeru.

Gość 76t7675
Żeby kobiecie seks sprawiał przyjemnośc i żeby miała orgazm to wcale nie jest jej potrzebny duży penis, tylko wielkie pożądanie wobec tego faceta. No a jak będzie widziała Ciebie nad sobą, brzydala o wychudzonym ciele to i tak nie będzie mieć przyjemności z seksu, nawet gdybyś mial 30 cm pałę.

Gość Brzydal z wielkim
Mówię, że to jest problem. Nie mogę tak często chodzić na siłkę, bo studiuje i pracuje. Nie wiem, chyba muszę iśc na plażę dla nudystów, żeby pokazać swój jedyny atut.

Gość potwora_ze_dwora
Fakt, możliwe, że jedyny atut. Bo pod czaszeczką pusto. A jak na plaży nudystów penisem wielkim pomachasz, to tłum kobiet przyleci Hej! jeszcze się będziesz oganiał :P

Masz kompleks wielkości ? Uważasz, że atletyczna budowa świadczy i pięknie faceta ? Czysty, zadbany, miły to raczej atuty :) No ...i móóóóózg, bo, bezrozumny facet w wielkim "elementem" , może sobie tylko pomarzyć :))))

Gość kokaz
98% kobiet wybierze przystojniaka z przeciętnym (czy poniżej przeciętnym) penisem kosztem brzydala z ogromnym instrumentem

jak nie masz ładnej twarzy, to tego wielkiego kutasa możesz sobie co najwyżej w odkurzacz wsadzić.

Gość Brzydal z wielkim
Nie mam kompleksu wielkiego penisa, bo w takich przypadkach to raczej szczęście niż nieszczęście. Mam kompleks brzydkiej twarzy. W miarę rozgarnięty jestem, z natury jestem miły i łagodny, a i tak nie mam dziewczyny.

Gość dffdadfgggggggggggggggggggggg
FACET MUSI MIEC duzo kasy, nic wiecej

Gość Brzydal z wielkim
Trochę kasy mam, ale raczej bogaty nie jestem.

Gość Brzydal z wielkim
Ogólnie nie wyglądam jak jakiś mutant, po prostu bardzo przeciętnie. Budowę mam normalną, ani szczupły, ani gruby, ani przypakowany. Może nieśmiałość u mnie jest najgorsza.

Gość hihuahahahah
kurwa jakie dzieci!!!

Gość Brzydal z wielkim
TO powiedzmy, że wyglądam poniżej przeciętnej.

Gość I znowu ten deszcz !
Najważniejsze jest to ile ma w głowie i w portfelu :D , Taka prawda. Sprawa penisa i urody to sprawa drugorzędna :D

Gość Brzydal z wielkim
Czuję się gorzej niż jakaś kaleka. Już jestem emocjonalną.

Gość kokaz
Błagam ludzie, nie pierniczcie że wygląd nie ma znaczenia. MA OGROMNE. Stanowi pierwszy etap selekcji.

Gość Brzydal z wielkim
Co z tego, że studiuje, pracuje, jak i tak to niepozwala mi nikogo poznać.

Gość onawi
jak do tego jestes wysoki to ok......mlode dziewczyny patrza na urode,twarz,miesnie itd po 10 latach zobaczysz nie bedziesz sie mogl opedzic,z duzymi klejnotami i jak jeszcze masz w glowie poukladane to daleko zajdziesz......cierpliwosci :)