Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macie tak samo?

Dlaczego takie objawy???? Może któraś z was tak miała?

Polecane posty

Gość Macie tak samo?

Witam was dziewczęta ! Mam pytanie które mnie dreczy:-/ Otorz jestem 9 dni przed spodziewana @. Zawsze bolaly mnie piersi i kręgosłup dwa tygodnie przed. A teraz nic... Zero nabrzmialych piersi zero bólu pleców tylko dziwne klocie w podbrzuszu, ten ból towarzyszy mi od czasu owulacji. Czasami jakby skórze macicy. Bolaly mnie tez same sutki i to bardzo ale ból ustąpił a teraz oprócz bólu brzucha zero objawów nadchodzącej @. Czy któraś z was tak miała ?

Gość Pomarańczowaaa
miałam tak samo! ale okres przyszedl w czasie.. tylko po okresie znowu delikatnie kluja mnie jajniki..e

Gość Pomarańczowaaa
czy wie ktoś co może powodować takie objawy?

Gość Macie tak samo???
Owulacja moze nie wystapic u bardzo młodych dziewczyn lub u kobiet które przechodzą menopauze więc jest to nie mozliwe u mnie.

Gość pomaranczowaaa
a ja dostalam okres od tego czasu wiec owulka chyba musiala byc.. po okresie znowu mnie zaczelo kluc..

Gość Macie tak samo???
Ma pewno musiałas mieć owulacje skoro dostałas @. Więc koleżanka wyżej ma zle informacje na temat braku owulacji i skąd sie bierze jej brak.

Gość pomaranczowaaa
poczytaj sobie troszke na temat torbieli czynnosciowych bo ja czytam hehe

nie jestem Twoją koleżanką i radzę doczytać co nieco na temat cykli bezowulacyjnych, które mogą wystąpić także u 'starszych' kobiet i po których występuje krwawienie.

SleepingSun no nie wiem czy tak zawsze jest, bo miałam monitoring cyklu, kiedy pęcherzyk nie pękł, owulacji więc nie było, a ból piersi, sutków, wszystko to było przed @. Co organizm to inaczej.

ale w końcu okres dostałaś prawda? owulacja może się przesunąć nawet o 2 tygodnie, wtedy okres dostajemy te 2 tygodnie później i jest to normalne krwawienie. Są też zaburzenia hormonalne, które powodują np. że pęcherzyk dorasta ale nie pęka (PCO). Wtedy kobiety dostają okres, ale może on wyglądać inaczej niż regularne krwawienie. Ja w tym roku miałam 2 cykle bezowulacyjne a okres dokładnie taki sam jak przy owulacji.