Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwniJestescie

Jak mozna byc grubym?Dlaczego tyle jecie?A potem sie odchudzacie?

Polecane posty

Gość DziwniJestescie

Trzeba panowac nad soba,a nie zrec jak opetny czlowiek.To szkodliwe dla zdrowia warzyc Prawie stowe,albo wiecej niz 100kg,a potem sie odchudzac.....nienormalni ludziee....

Gość DziwniJestescie
ja rozumiem jak ktos jest chory to okej,ale inni? Paranoja co sie dzieje...

Gość dfsajfgh
ja jestem gruba i lubie jak tacy jak ty martwia sie o moje zdrowie, przynajmniej ja nie musze

Gość no wlasnie ja tez nie wiem
ja nie jestem gruba a mimo to ciagle sie pilnuje zeby raczej schudnac a nie przytyc. glowna wina to SLODYCZE, MAKARONY I ZIEMNIAKI, FAST FOODY, ORAZ POZNE JEDZENIE ! NIE JEDZCIE PO 18STEJ !!!

Gość moreandmoreand..
ty gruba to powiedz mi dlatego ja jem po 23 a jestem szczupła ?A wszystko co wymieniłaś to mogę jeść tonami, ale to wiesz sprawa zajebis.tych genów ;)

Gość danp
Jak mozna byc takim glupim zeby przejmowac sie kims grubym :D

Gość jaka jeeeednaaa
koleżanka ma dwie choroby immunologiczne związane z tarczycą, czyli ma prawo być gruba:) jak z nią siedzę w pracy 4 h to ona w ciągu tego czasu zamówi sobie jedzenie na wynos np pierogi (porcja słuszna, ja po tym już mam jeden posiłek zaliczony) do tego kupuje ciasta na wagę pół kg, zje zupkę chińską, popije fantą, spite' m czy coca colą. Jak ktoś coś z nas zostawi do jedzenia to wymiecie do czysta. Pochłania tak ogromne ilości jedzenia, że dwie osoby można tym wykarmić... a potem jest gadanie, że tyje przez chorobę, bo przecież dużo nie je:D