Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal116

Mój kolega jest gejem

Polecane posty

Gość michal116

Wiem, że sporo pojawia się wpisów, że np. przystojny jest z tłustą dziewczyną. Ok, to normalne to nie jest, ale rozumiem ,że np. może to byc jego przyjaciółka z dzieciństwa i pokochał za charakter, bo że za wygląd, to nikt mi nie wmówi. Ładne są szczupłe i 170 cm, a nie małe fałszywe, zawistne, ale nie o tym temat. Chodzi o mojego kumpla, który naprawdę w oczach dziewczyn jest przystojny, na dodatek inteligentny, spokojny, nie jakiś tam sztywniak i zamiast wyrywać panny ten nie ma żadnej, nadal jest prawiczkiem mimo ponad 20 lat. Gdyby był brzydki zrozumiałbym, ale jak można być takim idiotą, że jest się ładnym i nie wykorzystuje się tego? Albo taki kiedyś pewnie nawet konia nie walił na widok ładnej nauczycielki, a za parę lat po studiach, zdobyciu jakiejs kasy założy rodzinkę nie pytając mnie o zgodę. Tak naprawdę nigdy go nie lubiłem, bo ja będąc w podstawówce przyglądałem się nauczycielkom, były takie dwie cycate, a te smarkacze albo w berka, albo w nogę grały. Roczniki 90 pamietam jacy wyrośnięci byli, a dziś gównarzeria jak z zerówki wygląda. Teraz mógłby mieć każdą, a nic nie robi, pewnie nawet nie marzy mu sie gra w brazzers z tymi laskami :o i pomyśleć takie zero był, a dziś ooHohoh najlepszy student. To JA zawsze byłem ponad tymi baranami i nie ma, że ja przegrywam!!!

Gość Jak to szło
Gej też człowiek.

Gość Kszysztof Kononowicz
jak to, gej i ma dziecko?