Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrnrjnetkntj

Panowie, jakie wolicie kobiety, delikatne i subtelne, czy wręcz przeciwnie?

Polecane posty

Gość nrnrjnetkntj

Wolicie delikatne i subtelne kobiety, które nie przeklinają, są prawdziwymi damami a może takie z "pazurem" (ale też nie chcępopadać w skrajności, nie chodzi mi o wulgarne, łatwe dziewczyny)?

Gość Uwielbiam powietrze po burzy.
dziewczyno, ile facetów tyle opinii...nie ma jednego wymarzonego typu przez wszystkich.

Gość x=men
oczywiscie ze damy delikatne - przeciwienstwo faceta kobieta ma byc prawdziwa kobieta facet prawdziwym facetem ideal to kobieta 160 cm szczupla blondynka facet 180 cm dobrze zbudowany brunet tyle w temacoe

Gość Giguś405
Ja lubie nie koniecznie ladna musi byc. ALE NA PEWNO: zadbana, nie palaca i nie przeklinająca. TO PODSTAWA.

Gość prawictwo pospolite
nie moze przeklinać , palic i powinna połykać .

Gość kokzuu z pawkaaaa
Idealna kobieta to taka mieszanka... Nie wulgarna ale też nie jakaś sztywna paniusia rodem z arystokracji , która wyżej sra niż dupe ma i , z którą można sie tylko nudzić. Musi być spontaniczna, zabawna , lubiąca od czasu do czasu perwersje w łóżku :) a jednocześnie nie paląca , nie wytatuowana (chyba to jest najbardziej odpychające) nie klnąca jak szewc.

Gość hdfg
a z moich obserwacji wynika, że jednak wolą te z pazurem. Sama taka jestem i zawsze miałam bardzo duże powodzenie (dużo większe niż moje delikatne koleżanki) Faceci zawsze twierdzili, że mam pociągający charakterek. Aha i niesamowicie mnie śmieszy jak ktoś uważa, że niektórzy uważają, że kobieta z pazurem to ta przeklinająca, z fajką i piwem w buzi :O

Gość x=men
fajki mi nie przeskadzaja ale ma nie przeklinac, byc elegancka i mila delikatna ty masz powodzenie bo wydajesz sie dostepniejsza a delikatne to fajny material na zone dobra i kochajaca a te z pazurem dobry material na impreze lozko itp

Gość s.Fiutacja, małorolna
z kisielem w majtkach i nie zaciążającą.

Gość dasdsadasdas
to jeszcze zależy kogo się woli na żonę a kogo tylko na seks

Gość hdfg
"ty masz powodzenie bo wydajesz sie dostepniejsza a delikatne to fajny material na zone dobra i kochajaca a te z pazurem dobry material na impreze lozko itp" tak, tak wydaję się dostępniejsza i faceci latają za mną kilka lat tylko po to żeby mnie zaciągnąć do łóżka :D Jak nie fajka i alkohol to teraz powstała nowa definicja. Z pazurem=łatwa :O

Gość izauuuuuóóóóóra
no a co się dziwisz, że takie z pazurem wyglądają na łatwiejsze. Takie mówią sobą "stać mnie na wszystko. Ze mną będzie dobra zabawa i to szybko", a facet byłby głupi gdyby nie skorzystał. Ale jak szuka poważnego związku to obejrzy się za tymi delikatnymi i spokojnymi.

Gość dasdsadasdas
latają za tobą kilka lat, ale na żonę nigdy cię nie wezmą. :) niby taka doświadczona, a nie znasz się na facetach :D

Gość gotikooo
ludzie, ale wy tepi jestescie co poniektorzy :O W temacie wyraznie jest napisane, ze autorka nie ma na mysli kobiety, ktora jest latwa a wy urobiliscie sobie jakas ideologie, ze ta z pazurem musi taka byc. Czyzby chodzilo tu o dowartosciowanie sie swoim mdlym charakterem? Dlatego tez nie mam chyba innego wyjscia jak lopatologicznie objasnic jak wyglada (a raczej jak zachowuje sie kobieta z pazurem) 1.Jest pewna siebie i swojej atrakcyjnosci 2. Ma swoje poglady i swoje zdanie 3. Potrafi sobie radzic i obronic sie w niemalze kazdej sytuacji 4. Ma gadane 5. Moze miec jakies niebanalne zainteresowania, sluchac mocnej muzyki 6. Taka troche zolza Poza tym faceci najczesciej obawiaja sie/wstydza sie takich kobiet wiec nie ma tu mowy o latwodostepnosci.

Gość hdfg
" latają za tobą kilka lat, ale na żonę nigdy cię nie wezmą. niby taka doświadczona, a nie znasz się na facetach" Tak się składa, że męża mam i to już od jakiegoś czasu więc bzdur nie wypisuj nie mając o czymś jakiegokolwiek pojęcia lub posiadając je mdławe. I nie wiem skąd się wziął pomysł, że jestem jakaś doświadczona :D Albo czytanie ze zrozumieniem leży albo po prostu mamy tu do czynienia z bzdurnym braniu informacji z sufitu. Zresztą bez różnicy. Zarówno w jednym jak i w drugim przypadku nie ma tu o czym pisać :O

Gość dominik1OOO
Mógłbym stanąć na chuju a i tak by na mnie nie spojrzała. Takie gówno ze mnie:o

Nie lubię takich kobiet którym tylko dupczenie w głowie jak krakowskiej trufelce. Taka z niej dziwa, że wartość i przydatność mężczyzny ocenia po tym ile kobiet już wyruchał. Tak, ta pani ma taki światopoglą

Pozwól, że o swoim światopoglądzie nie będę z tobą rozmawiała. Nie jesteś dla mnie odpowiednim rozmówcą, bo z zasady równam do wyższego poziomu... Sam rozumiesz :) To tyle dominiku. 🖐️

''Pozwól, że o swoim światopoglądzie nie będę z tobą rozmawiała. Nie jesteś dla mnie odpowiednim rozmówcą, bo z zasady równam do wyższego poziomu... Sam rozumiesz To tyle dominiku. '' Pamiętam kurwo twoje wypowiedzi.

Dominiku :-) Widze , ze sie spotykamy na kolejnym topiku. Pozdrawiam. Trufela :-( Co to za sprzeczki mi tu ???? Domi a dlaczego masz o niej takie zdanie- tzn jesli moge zapytac?