Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lkb\cdlbna

Dlaczego Polki po 40-tce przestaja dbac o siebie

Polecane posty

Go艣膰 lkb\cdlbna

chociaz czasem w wieku 30- tu lat dziewczyny wygladaja jak babcie, nie umyte wlosy, brakujace zeby, obgryzione paznokcie, odpryskujacy lakier, natomiast panie po 40 albo po 50 to juz babcie, w innych krajach nie widzialam kobiety po 55 roku zycia niezadbanej, a w Polsce to jest norma,brakuje tylko chustki na glowie, czy to zacofanie???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sza艂owy piotrek
bo nie dbaj膮 do 40 wiec dochodza do wnosku,ze po 40 to juz w og贸le nie ma sensu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s.Fiutacja, ma艂orolna
jakie Polki, chyba Matki Wolki

Udost臋pnij ten post

Mnie najbardziej wkurvia te masowe scinanie wlosow na faceta po 40-stce, cos strasznego. Same babochlopy.......... No nie wszystkie na szczescie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vengee
no..nie zgadzam si臋 ja widz臋 zadbane 60 -tki, pracuj膮ce, maj膮 drogie samochody, je偶d偶膮 na wakacje zagraniczne, markowe ciuchy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfgsfg
Ja zauwa偶y艂em 偶e te 艣cinanie w艂os贸w na ch艂opaka przez dziewczyny to ju偶 nawet nie dotyczy po 40 ale ju偶 przed 30tk膮.Znam mas臋 dziewczyn kt贸re po 艣lubie i urodzeniu dw贸ch czy tam jednego dzieciaka sporo przyty艂y a do tego ka偶da 艣cina w艂osy na ch艂opaka i my艣li 偶e wygl膮da 艂adnie.Dla mnie to najgorsze, kwintesencj膮 kobiety s膮 d艂ugie w艂osy a jak taka si臋 艣cina to wygl膮da obrzydliwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kavox
twarz sie starzeje i nie kazdej dojrzalej kobiecie jest dobrze w dlugich wlosach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trzydziestolatkazadbana
Polki s膮 biedne,dlatego, te bogatsze jednostki dbaj膮 o siebie nawet za bardzo:-) Osobi艣cie znam zamo偶n膮 59 latk臋,jest pi臋kn膮 kobiet膮,szczup艂a,pachn膮ca,wypiel臋gnowana ale korzystaj膮c膮 regularnie z chirurgii plastycznej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzie wy 偶yjecie
W艣r贸d moich znajomych 50 latk贸w kobiety s膮 eleganckie zadbane,w艂osy do ramion lub d艂u偶sze,no i tylko jedna ma niewielka nadwag臋.Znacznie gorzej wygl膮daj膮 ich m臋偶czy藕ni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vengee
znam i bogate, zadbane i...nie robi膮ce operacji plastycznych... czy zadbanie kojarzy si臋 tylko z kasa i botoxem? nie ka偶da lubi skalpel!!! a zadbana mo偶na by膰 i za ma艂e pieni膮dze...wystarczy si臋 ubra膰 gustownie, nie spa艣膰 jak wieprz! :P

Udost臋pnij ten post

Teraz to ju偶 przegi膮艂e艣!!!! Jestem po czterdziestce, zawsze jestem zadbana,nie chodz臋 po mieszkaniu w przydeptanych kapciach,w papilotach na g艂owie.Nawet gdy wstaj臋 z 艂贸偶ka staram si臋 wygl膮da膰 schludnie. Zawsze dbam o sw贸j wygl膮d,gdy id臋 z doros艂膮 c贸rk膮 wygl膮damy jak siostry.Nie jestem lubiana przez panie,wida膰 jak przemawia przez nich zazdro艣膰! S膮 du偶o m艂odsze ode mnie a wygladaj膮 fatalnie wi臋c nic dziwnego 偶e patrz膮 krzywo na osob臋 zadban膮. Kiedy艣 by艂am zdana na jazde komunikacj膮 miejsk膮 to widzia艂am mlod膮 osob臋 godn膮 po偶alowania.Buzia wytapetowana a偶 kapa艂o,a pi臋ty brudne 偶e skroba膰 by trzeba papierem 艣ciernym - szok! Jecha艂o od niej na maksa!

Udost臋pnij ten post

Ale偶 dbaj膮 o siebie, po prostu po 40 ju偶 wiele pom贸c nie mo偶e. :classic_cool::P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po 40
Mylisz si臋. Ty u takiej kobiety nie mia艂by艣 szans.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmmmmmmmssss
he he kobiety po 40 nie zadbane??????????? to musialbys mnie widziec jak mialam przyjecie do pracy , facet na pierwszy rzut oka powiedzial ze szuka starszej kobiety bo z mlodymi nie potrafi sie zorganizowac, dopiero jak powiedzialam ze ma zobaczyc moje dane----do dzisiaj nie zapomne jego rozdziawionej geby:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myrek, a Ty ilez masz lat
Panie ktore przesadnie dbaja o siebie, biegaja od fryzjera do kosmetyczki, potem sauna, fitness, spotkania z pseudo-przyjaciolkami aby sie pochwalic wymuskanym wygladem lub nowym ciuchem, ewentualnie facetem :P itp nie maja czasu na rownoczesny rozwoj intelektu, nie wierze ze to sie da pogodzic! Wybor nalezy do mnie, wole czytac ksiazki! a jak ktos ma problem, to niech na mnie nie patrzy :

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta

W艂a艣nie tego nie jestem w stanie zrozumie膰. Ja zawsze stara艂am si臋 by膰 zadbana, a po 40 niestety ale sk贸ra wymaga tego troche聽mocniej. Chodz臋 np. na Hydra Facial do La Guel, uprawiam jog臋, staram si臋 dobrze je艣膰 i czuj臋 si臋 i wygl膮dam o wiele m艂odziej ni偶 mam w dowodzie. a

Udost臋pnij ten post