Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatarzynA22

Pyt do Pań które były/są w ciąży

Polecane posty

Gość KatarzynA22

Drogie Panie powiedzcie mi czy to może być ciąża i czy duże prawdopodobieństwo. Kochałam się z partnerem stosując metodę przerywanego stosunku. Miesiączki mam raczej regularne a okres spóźnia mi się już 10dni. Od dwoch tyg pobolewa mnie brzuch jakbym miała już dostać okres i ciągle nic. Myślałam nawet że dostanę @ przed czasem bo czułam ból już wcześniej. I nic od dzisiaj nabrzmiały mi piersi i nigdy nie były aż tak bolące i drażliwe. Biorącc pod uwagę wasze doświadczenia myślicię że to ciąża czy raczej będzie @?? Test zrobię jutro ale liczę na wasze opinię

Gość gigantka 3
a czemu nie zrobisz po prostu testu ???

nio wiesz na twoim miejscu bym zrobiła test bo tak nikt ci nie powie wiesz ale jest mozliwosc ciąży jak najbardziej 10 dni spoznienia do długo ja po 5 dnia spoznienia zrobiłam test bo cos mi nie pasowało chociaz myslalam ze cos mi poprostu cos dolega jakis torbiel czy jak a tu sie okazalo ze jestem w ciązy:) nie mialam zadnych w sumie objawów tyle ze zaczeło mnie "ciągnąć" w okolicy lewego jajnika i to dało mi troche do myslenia a ze wspołżyłam bez zabezpieczenia to zrobiłam test tyle ze nie myslalam ze wyjdzie pozytywnie heee. poprostu zrob test im szybciej tym lepiej ja robilam nawet popoludniu wyszedł odrazu

Gość krooopeczczka
no ja miałam dosłownie tak samo jak ty i też czekałam twardo na @ a tu okazalo się ze jestem w ciązy

Gość krooopeczczka
dzisiaj mój synek ma juz 7 miesięcy:)