Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Plastyczka Bożenka***

Faceci dziś nie mają nic do zaoferowania!!

Polecane posty

Kobieta jest delikatna i też silna. Kobieta powinna się kształcić bo ona rodzi i prowadzi do rozwoju społeczeństwa. Jest wszystkim na raz. Kobieta jest zawsze piękna bez znaczenia czy gruba czy chuda. Po prostu trzeba dostrzec ten zmysł.

zbereznik jesteś chamem i nie znasz się na kulturze jaką należy darzyć kobiety. Nie dostrzegasz że kobieta to motyl, piękna róża która potrafi ukuć ale również przyciąga. Jak możesz mieć takie zdanie? Nie znasz się na tym co piękne. Musisz uwolnić to co piękne i co dobre i rozszerzyć przestrzeń poglądów o dobre zachowanie

Gość ewkezs
miały opisy w stylu, interesuje mnie tylko uklad sponsorowany, nie oceniaj z gory, nie jestem jak wszystkie :D Każda byla ksiezniczką co chce mnie do swojego zamku zaprowadzic wy zachlamno wredne wielolicowo feministyczno przebiegle puszczalsko szanujące sie zawistno wredne propagujace swoje mongolskie teorie

Gość Bożenka odstaw psychotropy
btw byłem dzisiaj na kąpielisku i gdzieś tego piekna nie mogłem dostrzeć. Każda ze spasionym brzuchem.

{ Nie dostrzegasz że kobieta to motyl, piękna róża która potrafi ukuć ale również przyciąga. } Cóż piękna róża może ukuć? Jakieś nowe powiedzonko? :classic_cool:

Gość No i cala prawda o facetach!
A nie mówiłam,że prawie każdy facet to dupek.Najlepszym przykładem jest zbereznik.Zachowuje się jak baba z magla,wszędzie go pełno.Żal mi ciebie gościu! Nie masz co robić to tak skaczesz po topikach i wciskasz idiotyczne swoje powiedzenia! Ale co od wołu żadać,jak nie sztukę mięsa!

oj,to prawda.Ci na tzw.zycie już dawno osaczeni w sidła:D a pozostali to takie woły,nic sie temu nie chce,roszczenia,ale ambicje i oczekiwania jak mało kto.:)

Gość baby so gupie
i kropka

Gość fijj
więcej bym dodał baby sa jebniete