Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnomi.

Pomóżcie, mam doła

Polecane posty

Gość Smutnomi.

NIc mi się ostatnio nie układa... Mój ukochany wyjechał i ponad miesiąc się z nim nie widziałam... Do tego on się ostatnio bardzo rzadko odzywa, ma problemy ze studiami, uczy się i bardzo przejmuje egzaminami poprawkowymi. Ostatnio prawie w ogóle nie pisze, mówi, że nie chce rozmawiać i chce być sam... To już trwa ponad dwa tygodnie... Twierdzi, że nie potrzebuje pomocy lekarza ale ja nie jestem tego pewna. Kiedy go pytam o powód jego zachowania on mówi, że nie ma konkretnej przyczyny tylko ogólnie źle się czuje... Nie chce, żebym do niego pojechała, cały czas chce byc sam... Rozumiem to ale on nigdy taki nie był... | to mnie martwi... Nie umiem się z nim porozumiec. On zawsze był optymistycznie nastawiony, lubił wychodzić, spotykac się z ludźmi. Ostatnio on zobojętniał... Do tego ja ostatnio mam kilka swoich problemów więc czuję się samotna... NIe mogę sobie już dać z tym rady...Czuję się bardzo samotna... Siedze sama cały czas...

Gość Smutnomi.
Pomoże ktoś?

Gość sybillaxxx
może ma tam kogoś?

związek się kończy i czuć niewypał ? nie da rady na siłę zmuszać nikogo , gdy czegoś już nie chce

Gość Smutnomi.
Nie, na pewno nie ma i to nie chodzi o mnie. Ja się boję, że to jakaś depresja ale on twierdzi, że nie potrzebuje pomocy... On nie ma z nikim kontaktu ostatnio... Nie umiem mu pomóc...