Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłypolityk

Macie kolegów partyjnych?

Polecane posty

Gość przyszłypolityk

Witajcie, macie wśród swoich znajomych osoby należące do partii. jak je traktujecie. W najbliższych dniach wstępuję do partii ale jestem ciekaw jaka jest reakcja otoczenia. Piszcie :)

Gość prawdomówny Joe
jaka partia ?

Gość mlodyfacet
Ale proszę was jedynie o konkretne odpowiedzi na pytanie, a nie atakowania za poglądy polityczne. Tą partią jest PO.

Gość przyszlypolityk
Sorki.. nie wymieniłem nicku :D

Gość jesli PO
jeśli PO to się ładujesz na tonący statek :D

Gość prawdomówny Joe
PO zły wybór. To już końcówka tej partii. Teraz polecam PiS. Oni mają przyszłość.

Gość przyszlypolityk
Panowie, ja kieruję się poglądami, więc nie przekonacie mnie. nie potrafię bronić poglądów których nie uznaję, dlatego PiS odpada :) Proszę o odpowiedź na pytanie w temacie :)

zanim ci odpowiem prosze o konkretna informację: JAKIE POGLADY MA PRZYSZLU POLITYK PO????? haha... ;)

Gość prawdomówny Joe
Znaczy jakie to poglądy ? Wyprzedaż Polski ? Pieniądze ponad wszystko ? W takim razie życzę żebyś nie zaszedł daleko :) "Szykuje się polityczne trzęsienie ziemi na polskiej scenie politycznej. PiS, SLD, Ruch Palikota i Solidarna Polska mają wspólnego kandydata na premiera. Teraz trzeba tylko zdymisjonować Donalda Tuska. Czy to się uda?" http://www.fakt.pl/Prof-Kleiber-zastapi-Tuska-Odwolaja-Tuska-Nastepca-Tuska-Kto-za-Tuska-Kto-po-Tusku-,artykuly,174753,1.html

Gość tomasssi
jaka partia chyba sie nie wstydzisz swego wyboru ??

Gość przyszlypolityk
Jakie poglądy? Określam się nako osoba centrowa z ukierunkowaniem na prawo. Nie jestem radykałem, jednak w kwestiach światopoglądowych bliżej mi do konserwatyzmu. natomiast patrząc na gospodarkę to jestem liberałem ale również umiarkowanym :)

Gość przyszlypolityk
Prawdomówny masz orientację w polityce. Ile głosów potrzeba do tego by udzielić rządowi konstruktywnego wotum nieufności? Otóż w polskim sejmie potrzeba 231 głosów. Przypomnę, że PO razem z PSL ma większość :)

Gość jesli PO
no chyba że masz tam wtyki i kogos kto Cię wkręci do złodziejskiej mafii... jak PO upadnie całkiem to sie zapiszesz do Palikota, a później, kto wie, może donald i spółka założą kolejną oswieconą partie i tam sie zapiszesz.. lody kręcić

Gość prawdomówny Joe
A zdajesz sobie sprawę jak to wszystko wygląda od kuchni ? Wyjdziesz jak Lepper .. nogami do przodu albo będziesz pajacykiem na usługach

Gość mlodyfacet
"jeśliPO" do Palikota się nigdy nie zapiszę ponieważ mam swoje wartości i poglądy, których nie odrzucę... Jeśli nie daj Boże kiedyś dojdzie do rozpada PO (każda partia kiedyś upada :) to bez wątpienia powstania jedna bądź raczej dwie nowe :)

leper prowadzil interesy i przez nie zginal... to samo petelicki... ale, prokuratura "wyjasni"... :)

Gość mlodyfacet
prawdomowny wiesz co... ja nie mówię o wielkiej polityce. Na początek marzy mi się zwyczajna rada, sejmik. Oczywiście z czasem wszystko możliwe ale na razie się na to nie nastawiam :) A co ma Lepper do tego?

Gość jesli PO
albo zginiesz śmiercią samobójcza od dwóch postrzałów w głowę

Gość mlodyfacet
Potraficie czytać? Jak nie mam żadnych poglądów? napisałem że jestem realistą, nie radykałem. Ale mogę się podporządkować do konserwatywnego liberalizmu :)

Gość jesli PO
gościu, co Ci powiedziec, PO bandycka partia ludzi, którzy bez mrugnięcia i zająknięcia będą kłamać w żywe oczy.. poza tym, o swoich poglądach nie powiedziałes nam NIC albo jesteś ślepy i naiwny, (i dlatego zmienisz kiedys 'poglady' i zaczniesz krasc jak inni) albo wiesz co robisz i idziesz tam od razu by kraść.

Gość mlodyfacet
A propo bezrobocia to ludzie sami są sobie winni. Studia kończą tumoki, które pracy nie znajdą. Więc dlaczego nie poszli do zawodówki? Ja w czasie studiów nabierałem doświadczenia, byłem na stażu, praktyce, wolontariacie, koła naukowe itd. Z pracą problemu nie było chociaż znajomości nie mam :)

Gość mlodyfacet
JesliPO, szanuję wszelkie poglądy, nawet twoje o ubarwieniu korwinowskim. I nie zaprzeczaj :) Nie będę tutaj wypisywał swoich poglądów na 4 strony A$ a krócej się nie da. Jedyne co mogłem powiedzieć w skrócie to ideologia konserwatywno-liberalna. Oj mało wiecie o polityce i dajecie się naiwnie nabierać na gadanie korwina.

Gość fruwający z zębami
Ja mam kolegów i koleżanki z każdej politycznej, która reprezentowana jest w polskim parlamencie. Traktujemy się jak przyjaciele bowiem mamy wspólny cel. Nasze poglądy wynikaja z ról jakie przydzielił nam ON. Ogólnie chodzi o robnienie zamieszania i symulowanie wielkiego mordobicia, w które zangażuje się jak najwięcej osób. Jak wiadomo w imie poglądów ludzie dadzą się nawet zabic więc nakręcamy ich jak się da i szczujemy zainscenizowanymi konfliktami, żeby myśleli, że biorą udzieł w walce o demokracje. Podczas tej ogólnonarodowej szarpaniny kradniemy, szabrujemy i oszukujemy dla kasy i wpływów:) Oczywiście o tym, że cała ta demokracja to "pic na wode, fotomontaż wiemy tylko MY...Na na jwyższychpartyjnych stanowiskach...animatorzy rzeczywistości. Kazdy przepis wprowadzany prze3z nas ma na celu tylko jedno. Najebać kabzy sobie i naszym poplecznikom. I tak sie fajnie bawimy wspólnie:classic_cool:

Gość jesli PO
w sumie nie wiem czy do wybranej przez Ciebie partii przyjmują ludzi tak ot, bo to wszystko czerwone komuchy z dziadkami i ojcami sbkami ... lepiej byc martwym niz czerwonym a w naszym kraju niestety jest czerwono ... :(