Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikitta

czy jest tu ktos kto trwał w związku ktory go nie uszczęśliwia?

Polecane posty

Gość czikitta

jesli tak to z jakich powodow oraz jak długo to trwa(ło) (poczucie,ze zwiazek to nie to) i jezeli trwa wciaz to czy planujecie go zakonczyc niedlugo? ja bylam 3 lata w zwiazku dlatego,ze czulam,ze nikt lepszy mnie nie zechce. a balam sie samotnosci.czulam ze to nie to od poczatku,a na pewno wiedzialam po pol roku widzac,ze on mnie nie kocha:/ rozgladalam sie za kims innym,ale nikt sie nie pojawil.mijaja 2 lata od zakonczenia zwiazku i wciaz jestem sama,wiec mialam racje...

Gość czikitta
nikt?serio?

Gość Piotr B. doktor dziennikarstwa
To dlaczego wlazłaś w taki związek, nie rozumiem

Masz zapewne wymagania z kosmosu i dlatego nikt sie nie pojawia, chciałabyś najlepsze a nie oferujesz tego poziomu sama

Gość iwonnnnkkaa
ja na odwrot, wiem,że jestem atrakcyjna i nie miałabym problemu ze znalezieniem sobie kogoś ale myślę sobie,że nie będe potrafiła żyć bez mojego obecnego partnera.nie wyobrażam sobie życia bez niego chociaż mnie ciągle krzywdzi i rani, on i jego nałóg. Obiecuje się leczyć a ciągle jest to samo.

Gość czikitta
e tam,wymagania z kosmosu. moj byly nie byl komunikatywny-obrazal sie zamiast rozmawiac, poza tym nie byl czuly...to tak duzo wymagam?czułości?

Gość milano 44
byłam przez 3 lata, to była pomyłka- tyran po zerwaniu- osiem lat sama, mialam dosć facetów teraz jestem od 2 lat w bezpiecznym, stabilnym zwiazku. Ale czy szczesliwym?

Myśle że wymagasz dużo więcej niż czułości, oszukujesz nas czy sama siebie

Gość czikitta
a daj spokoj ze swoim pieprzeniem;) wymagam tyle ile wymagam,nie sa to wymgania z kosmosu

Jasne i dlatego nie możesz nikogo znależć, bo masz takie "normalne" wymagania :D

Gość czikitta
a co to sa normalne wymagania?chciec,zeby facet nie smierdzial,zeby nie byl grubasem,liliputem ani quasimodo?zeby mial ambicje i cos ciekawego do powiedzenia?zeby byl czuly i odpowiedzialny oraz komunikatywny?no to ok,to nie chce nikogo jak te wymagania sa za wysokie.

LOL no faktycznie normalne wymagania, czyli musi być przystojny i z karierą/finansami (bo ambicja w końcu zobowiązuje) :D NO NO CIEKAWE JAK TO WYGLĄDA NA TLE TEGO CO SAMA OFERUJESZ

Gość czikitta
a czy ja napisalam,ze musi byc modelem i dyrektorem? nie moze byc ostatnim brzydalem z ktorym sie wstyd na miescie pokazac oraz nie oze robic w macu na zmywaku i nie miec ambicji wiekszych niz to.