Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweleeeeeek.

Moja dziewczyna nie ma pieniędzy.

Polecane posty

Gość paweleeeeeek.

Z Anią jestesmy parą od 2lat. Ma świetny charakter, ale ... no właśnie to "ale". Ania nie jest majętną osobą. Niby nie problem, ale razi mnie to, że ubrania kupuje przeważnie w szmateksach, buty na targu, kosmetyki ma z niższej półki. Wiem, bo jak idziemy razem to często zachodzi coś kupić i widzę, że są to małe kwoty. Próbowałem jej zasugerować, że może powinna to zmienić, ale ona nie widzi w tym problemu. Zależy mi na niej, ale męczy mnie to co ona robi. Uważam, ze ubranie odejmuje jej uroku. Niby ciuchy fajne, ale widać ze nie nowe. Co w takiej sytuacji zrobić?

Gość hrebakhbdecaed
gowno

Gość Pharaon Reviens
zostaw ją, nie zasługujesz na nią

Gość uuuułaaa
daj jej kasę i kup dobre ciuchy i kosmetyki - wszyscy tylko wymagacie, a nic od siebie

Gość paweleeeeeek.
Nie chce jej zostawiac, pisalem - zalezy mi na niej,

Gość vfbbcvb cv
Mam nadzieję że to prowokacja.

Gość dlabajbaj
A gdzie ma dziewczyna ciuchy kupować skoro nie ma pieniędzy?

Gość uladana
Taa, a jakby kupowała drogie to byś zakładał tematy, że traci niepotrzebnie kasę na ciuchy, wydaje majątek i nic nie umie zaoszczędzić.

Gość uuuułaaa
no to jej dokładaj do zakupów

Gość bieliznę też ma
ze szmateksu?

Gość leseferystka
moze jej podaruj jakis ciuch w twoim guscie i powiedz ze tak slicznie wyglada, to ja zacheci zeby zmienic gust. ale z drugiej strony jak ktos nie ma pieniedzy to nie odmowi sobie jedzenia na rzecz drozszych ciuchow.... niestety nie mozna kogos deprecjonowac bo jest biedniejszy. jak ejstes taki kasiasty, to jej kupuj;]

Gość fghjhgfgh
A od czego ona ma ciebie???

Gość ASDADFASDF
WLASNIE ONA NIE DLA CIEBIE;ONA OSZCZEDNA DOROBI SIE W ZYCIU DUZO;A TY JA ZMARNUJESZ11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE EJST ES JE WART ;ONA JEST GOSPODARNA DOBRZE BEDZIE MIALA W ZYCIU;WIE NA CO AKS ESIE WYDAJE

Gość Pharaon Reviens
jak by Ci na niej zależało to byś jej pomógł, czy nawet kupił coś, a myślisz że każdy posiada nie wiadomo ile pieniędzy, a może jej się taki styl ubierania podoba,

W życiu nie chcialabym miec takiego faceta jak Ty! I nie myśl jak zmienić tę dziewczynę tylko SIEBIE!!!

Gość Pola z Krakowa...
Pharaon Reviens zostaw ją, nie zasługujesz na nią :D Ty idiotko. Jak facet tak mówi, to nie zasługuje na nią, ale jak wy patrzycie tylko na portfel faceta i jak drogo jest ubrany, to myślicie, że na niego zasługujecie. Wy obłudne suki!

Gość Pola z Krakowa...
uuuułaaa daj jej kasę i kup dobre ciuchy i kosmetyki - wszyscy tylko wymagacie, a nic od siebie - A ty byś swojemu facetowi dała na eleganckie garnitury, koszule, krawaty, spinki i buty? Albo na markowe ubrania sportowe? I nie mam tu na myśli dresu.

Gość Pola z Krakowa...
The Element of One Zostaw dziewczynę, nie zasługuje na takiego śmiecia jakim jesteś. Kolejna zakłamana :D Myślę, że to ty nie zasługujesz na porządnego faceta.

Gość ministrand
powiedz jej o tym

Gość paweleeeeeek.
Chcialem dac jej pieniadze na zakupy, nie przyjela. Chcialem zabrac ja na zakupy - nie zgodzila sie. Powiedziala, ze nie przyjmie drogiego prezentu i zle by sie czula wtedy, sam nie kupie bo nie wiem czy bedzie pasowac na nia,

Gość Pola z Krakowa...
Biedne kobiety, to tylko kłopot dla mężczyzny. Mężczyźni nie powinni się zadawać z biednymi, niewykształconymi kobietami bez ukończonych dobrych studiów i dobrej pracy. Potem takie tylko robią awantury o pieniądze i zatruwają życie facetowi, mając ciągle pozycję roszczeniową. A jak facet straci pracę, to natychmiast przestają się nim interesować. Należy unikać jak ognia biednych kobiet.

Gość uladana
Pola z Krakowa... uuuułaaa daj jej kasę i kup dobre ciuchy i kosmetyki - wszyscy tylko wymagacie, a nic od siebie - A ty byś swojemu facetowi dała na eleganckie garnitury, koszule, krawaty, spinki i buty? Albo na markowe ubrania sportowe? I nie mam tu na myśli dresu. Jakby nie narzekała na jego wygląda i nie tworzyła o nim topików w stylu: mój facet jest beznadziejny, bo nosi tanie koszule to nie widzę potrzeby żeby miała mu coś kupować. Koleś ma ewidentny problem, ale ze sobą.

Gość Pola z Krakowa...
Pawełek zostaw ją. Biedna kobieta tylko przynosi wstyd mężczyźnie.

Gość paweleeeeeek.
Nie zarzucajcie mi, ze nie chcialem jej pomoc. Proponowalem pomoc, ale ona jest honorowa.

Gość paweleeeeeek.
Nie chce jej zostawiac. Charakter ma ok, tylko jakby nosila drozsze ciuchy to bylaby bardziej elegancka.

Gość whedif
pomóż jej w szukaniu lepszej pracy ;) daj jej wędkę, nie rybę. dzięki osiągnięciom kapitalizmu bieda nie musi już stygmatyzować na całe życie pozdro

Gość paweleeeeeek.
Oboje studiujemy na absorbujacym kierunku wiec praca teraz odpada. Ona pracuje w wakacje przy zbiorze owocow i warzyw, a potem z tego korzysta w ciagu roku,. Troche pomagaja jej rodzice.