Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweleeeeeek.

Moja dziewczyna nie ma pieniędzy.

Polecane posty

Gość blahblahblahblaaaah
mówi się "mądrej głowie dość DWIE słowie", ciemnoto. jak kurwa nie znacie przysłów, to nie używajcie!

Gość Bzdziagwa28
Spoko masz racje, dwie słowie i juz się tak nie podniecaj tylko wypowiedz się w temacie. Sens przekazu czy "po słowie" czy "dwa słowie" zachowany.

Gość podobny
Na Twoim miejscu pomoglbym jej do czasu ukonczenia studiow i znalezienia pracy.Oszczednosc i gospodarnosc to cechy ktore z pewnoscia docenisz. w waszym pozniejszym zyciu.Najwazniejsze ze dziewczyna ma jakies ambicje i do czegos dazy.Kazda kobieta chcialaby extra wygladac,miec fajny ciuch i kosmetyki.Pewnie gdyby nie musiala ogladac kazdej zlotowki z obu stron przed wydaniem to i Twoja dziewczyna by o siebie zadbala.Ja mialem podobna sytuacje tylko ze moja byla w ogole nie chciala sie rozwijac.nie studiowala,pracowala w byle jakiej pracy za grosze i przez dwa lata mimo wielu rozmow na ten temat nie zrobila nic zeby sytuacje swa polepszyc.Pasowalo jej beztroskie zycie bo ja zawsze sporo zarabialem i nie musiala sie o nic martwic.Zostawilem ja bo nie bede utrzymywal takiego pasozyta.Gdyby byla ambitna jak ta twoja pomoglbym jej sie usamodzielnic i zdobyc prace dzieki ktorej stac by ja bylo na wlasne potrzeby czyli ciuchy kosmetyki i salony pieknosci:-)