Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka psycholów

Matka zniknęła z domu....

Polecane posty

Gość córka psycholów

Nie ma jej nigdzie, ani w pokoju, ani w kuchni, ani na dworze... nie wiem co sie dzieje. Prawdopodobnie wkurzyła sie na ojca, bo pierdolony chyba cos wypił znowu :O usłyszała, ze mamrota cos w kuchni i uciekła gdzieś...nie ma jej butów, musiala gdzies wyjsc. Boze kochany z kim ja mieszkam :O :(

Gość córka psycholów
nie, on sie połozyl spać. chwila cos złysze na dole, chyba wrociła

Gość Lucekk
może schowała się w lodówce albo po stołem?

Gość córka psycholów
Ona od lat namiętnie oglądała programy Davida Coperfielda.

Gość mariolka krawiec
moze stary ja zadzgał i wsadzil do wersalki

Gość córka psycholów
przestancie sie podszwac i pisac takie głupoty. to nie jest temat do zartów. mieszkam kurwa z banda debili i takie sa fakty

Gość Lucekk
ja też nie jesteś sama

Gość córka psycholów
czy oni choc troche zdaja sobie sprawę, że ryją mi psychę? :O

Gość wapno w granatach
Mam podobnie, olej. Kompletnie olej 🖐️

Gość córka psycholów
słyszę hałasy, drzwi wyjściowe ktoś głośno zamknął. dam sobie rękę uciąć, ze matka wywaliła ojca :O fajnie sie zapowiada poczatek tygodnia :O

Gość córka psycholów
juz nie mam słów na takie debilstwo jakie reprezentują obydwoje. ojciec kurwa doskonale wie, ze matka nienawidzi alkoholu, ale nie umie tego wprowadzić w zycie, tylko ciągle pije po kryjomu i mysli, ze nikt nie widzi/czuje. matka tez przegina, bo 1 czy 2 piwa to jeszcze nie zbrodnia, a ona potrafi zrobic o to awanture 🖐️ mam ochote im wszytsko wykrzyczec, ze sa zjebami genetycznymi i mam dosc tego jebanego domu!!

Gość córka psycholów
Jestem przegrańcem, mieszkam z rodzicami. czy kobieta mieszkająca z rodzicami, to niezaradna nieudaczniczka i nie mam szans na faceta?

Gość Lucekk
zależy ile masz lat

Gość córka psycholów
podszywie, mieszkam chwilowo, jeszcze miesiac i wypierdalam stad w koncu

Gość córka psycholów
18,5 lat lucek a u ciebie co sie dzieje?

Gość whedif
powiedzmy że mam podobnie. ale nie chodzi o alkohol choć też czasami i też mają takie ekscesy. no może nie aż takie ale pozdro dla autorki. przykro mi że musisz się nimi opiekować ech 🌼

Gość Lucekk
u mnie to duzo by opowiadać,alkoholik ojciec,zjebany brat,a 18 lat to młoda jesteś

Gość pamiętam też takie akcje
współczuję, ale jak pewnie wiesz, nie pierwszy raz i nie ostatni odwalają tragikomedię; pozostaje Ci się cieszyć, że już nie masz 12 lat i nie jesteś aż tak uzależniona i czekać momentu kiedy powiesz im "nara" - z autopsji piszę, będzie lepiej przynajmniej dla Ciebie kiedyś

Gość córka psycholów
opiekować? jeszcze czego... 3 rok Lo mieszkałam poza domem, teraz w wakacje przyjechałam, ale od pazdziernika studia więc znowu nie bede musiała wysłuchiwać kretynskich kłotni zjebali mi psychę przez te wszystkie lata mojego zycia i tyle

Ja tez mieszkam z rodzicami i tez sie nad tym zastanawiam. Wspolczuje :( przerabane...uspokoili sie?

Gość córka psycholów
czy tak trudno wziąc rozwód? takie to trudne? użerają się ze sobą tylko przez te wszytskie lata, zero milosci i szacunku nawet mieszkania sie nie dorobili własnego tylko mieszkamy z dziadkami. gdyby sie rozwiedli ojciec musiał by wrocic do swojej zabitej dechami dziury i pewnie chlałby ile wlezie zjebana rodzinka i nie mam zamiaru wyrazac sie o nich z szacunkiem, bo na to nie zasłużyli

Gość Lucekk
ja się od 7 roku życia opiekowałam nimi,zawsze musiałam czuwać ,nie spałam nocami jak się kłócili bo pilnowałam mamy żeby ojciec jej nic nie zrobił....

Gość córka psycholów
wstyd mi za nich ojciec to prostak i cham i gdyby nie matka to chlałby codziennie jakies takie wina jak zule spod sklepu z reszta i tak chla piwsko, po kryjomu :O kim oni sa> co oni osiagneli? nic! pracuja obydwoje fizycznie, bo sa po zawodówce, za marne grosze. ode mnie wymagają tytułu magistra. prosze bardzo, ale niech zapewnia mi dobre warunki finansowe przez ten rok kiedy wyrwałam sie z tej chlewni poznałam wielu świetnych ludzi. ich rodzice pracuja na stanowiskach...prokurator, komendant, lekarz, nauczycielka...oni moga sie pochwalić rodziacmi. a ja co? co ja moge o nich powiedziec? ok, zadna praca nie hanbi...ale zeby oni byli NORMALNI! Tak wiele wymagam? Normalności i miłości, chociaz do czau do czasu...

Gość Lucekk
i spokoju...ja np.jestem wrakiem

Gość córka psycholów
nienawidze w tym momencie tego domu i ich nigdy tu nie bylo spokoju i nie bedzie teraz tez cos słyszę, tak to krzyki...

Gość córka psycholów
przysiegam, ze zaraz zejde i ich pozabijam!!!! trzymajcie mnie, błagam...

Gość Lucekk
wyluzuj to bez sensu....

Gość córka psycholów
az sie we mnie gotuje w srodku, mam ochote im tak nagadać, tak dojechać do pieca by zapamietali do konca zycia moje słowa!!!! wiem, powinnam byc juz przyzwyczajona i olewać to. ale jakoś nie moge! jakaś dziwna chyba jestem, bo z kazda kolejna kłotnią czuje sie bardziej rozdarta w srodku, czuje niepokój i starch, tak jakbym traciła poczucie bezpieczenstwa. rozpadająca się rodzina i wieczne prenetnsje..nie,.. tu nie mozna czuć się spokojnie ;/ a to dom rozdzinny i członkowie rodziny powinny być opoką, schronieniem i miejscem gdzie mozna czuć się bezpiecznie ide tam !!!!co ma byc to bedzie