Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka psycholów

Matka zniknęła z domu....

Polecane posty

Gość Lucekk
możesz tylko ich bardziej rozjuszyć,lepiej pogadaj jak bedą trzeżwi

Jak ludzie potrafia sobie zmarnowac zycie, sobie i innym...zycie, ktore w kazdym momencie moze sie skonczyc przeciez.

Gość córka psycholów
bylam tam i zrobiłam awanture boze ludzie trzymajcie mnie

Gość córka psycholów
serce mi wali jak oszalałe...ale byłam i wykrzyczałam to wszytsko !!!!!! bylo strasznie, myslałam ze sie pobiją

Gość córka psycholów
przepraszam, nie mam siły juz pisac

Gość Lucekk
trzymaj się

Wspolczuje :( nie mozesz wyjechac wczesniej? Musisz przede wszystkim zadbac o siebie, o swoje zdrowie. Jesli oni nie widza Ciebie w tym wszystkim, trudno...ale Ty postaraj sie ze wszystkich sil obronic sama siebie.

Gość eoof
glupia malolata. zamiast zalozyc sluchawki na uszy i sluchac muzy na maksa, olac to.. to sie wydurnia :D

Gość Lucekk
nie każdy potrafi to olać...trudno się skupić jak się kłócą i nie wiadoo co się zaraz stanie

Eoof- nie kazdy potrafi olac...choc z pewnoscia to byloby zdrowsze...

Gość Lucekk
*wiadomo

Gość córka psycholów
gdy wychodziłam z pokoju ojciec własnie szedł do mnie po schodach...mam młodsze rodzenstwo i chciał bym je wziela do siebie by mogli spokojnie sie kłoicic, wyobrazacie sobie? gdy tak krzyczałam to wszytsko to juz prawie przez płacz...narazie jeszcze nie wybuchłam płaczem. powiedziałam im wszytsko co o nich mysle, ze sa chamami, burakami i prostakami i wiele nieprzyjemnych słow poleciało...do teraz sie trzese :(

Gość whedif
eoof - to Ty masz niedojrzalsze podejście, gamoniu :o

Gość Nic strasznego.
A ja z innej strony ,jestem mamą syna 20 letniego który wkurza się na nas a dlaczego"? pijemy na maksa niby normalna,bogata rodzina .

Nic strasznego - ze co??? Ogarnij sie kobieto...o ile to na serio w ogole

Gość córka psycholów
nie wiem co bedzie dalej...nie mam pojecia :/ wiecie co im powiedziałam? ze nie moge sie doczekac kiedy sie wyprowadzę stąd i że postaram sie to zrobic nie w pazdzierniku ale juz teraz, bo mi zajebsite wakacje urzadzili !!! jak kazde poprzednie, ale tym razem sie odezwałam, powiedziałam co mysle o nich. i wiecie co?jestem z siebie dumna, ze to wyrzuciałam z siebie, niech wiedza, ze ja tez przez te ich kłotnie mam zryta banie, moze nawet juz gorzej od nich

Sluchaj, a moze zglos do MOPRU, MOPSU, GOPSU- co tam u was jest. Bo szkoda tez tych pozostalych dzieciakow. Przyjda, nastrasza chocby zabraniem dzieci, moze stanie sie cud i cos dotrze

Dobrze wlasnie, ze to wyrzucilas z siebie. I tak jestes ofiara w tym wszystkim- Bog ducha winna

Gość Lucekk
lepiej wyrzucić z siebie niż trzymać w sobie gniew

Gość Nic strasznego.
Piszę serio wpadamy w doła

Gość whedif
i jak zareagowali? "nie wtrącaj się w sprawy dorosłych"? XDXDXD

Nic strasznego- no to przestancie pic, sa rozne instytucje ktore moga pomoc, terapie..szkoda rodziny i szkoda zycia

Gość córka psycholów
nadal mam taka złość w sobie, ze mam ochote porozrywac wszystkich !! nie bede zgłaszac tego nigdzie mam w dupie juz to wszytsko nie chce mi sie z nimi żyć, rozmawiać, patrzeć i słuchać. podczas tej całej zadymy, kiedy tam wkroczyłam matka myslała, ze stane po jej stronie, a ja jeszcze nawrzeszczałam na nia i na ojca. tak jak sie im nalezało. cyrk odwalili po nocy tylko ;/ nie bede stawac po niczyjej stronie, nie bede ich wychowywać, powiem banalnie "widziały gały co brały"... juz mi lżej...ciesze się, że wiedzą, co mysle o ich zachowaniu itp. juz nic nie bedzie jak dawniej :) od jutra sie po prostu do nich nie odzywam. Nie odezwe sie ani do ojca ani do matki. zawsze siedziałam cicho, ale teraz sie to zmieniło. wygarnęłam im i dalej mnie juz nic nie obchodzi

Gość Lucekk
dobrze że ci ulżyło,u mnie by to nie przeszło,pewnie by się na mnie rzucił z pięściami

Gość córka psycholów
mówie wam jak mi serce waliło jak tam szłam...jak nigdy z natury jestem bardzo wrażliwa, czesto płaczę z byle powodu, wzruszam się też nierzadko... ale tym razem czułam taka siłę w sobie i nawet kropla łzy mi nie poleciała, chociaż czułam juz trochę, że głos zaczyna się załamywać, ale nie poryczałam się :) az sie dziwie sobie teraz jestem jakoś dziwnie spokojna..ta noc juz na zawsze pozostanie w mej pamieci. mam wstret do rodziców po tym cyrku. wstręt i wielki żal juz nie bede z nimi rozmawiać, bo to nie ma sensu, matka sie pewnie załamie, ojciec pewnie tez ale to ich zycie. sami sobie to wszytsko zgotowali, to nie wzielo sie z niczego.

Gość whedif
jestem z Ciebie dumna :) moi by zignorowali takie coś bo wiedzą swoje.