Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało ktory fajny

Faceci są jacyś nieogarnięci

Polecane posty

Gość mało ktory fajny

Pewnie zauwazylyscie nie raz. Bajkopisarze,maminsynki,frustraci,emocjonalni popaprancy... można wymieniać w nieskonczoność . nigdy nie wiedzą o co chodzi,wybielają się,zwalają winę na dziewczynę niesłusznie. Jednym słowem jebnięci. Oczywiście pisze to dziewczyna która sobie nie ma nic do zarzucenia :) Powiedzcie mi czemu tak wielu ich jest? Wsrod dziewczyn nie zauwazylam czegos takiego.Moze jakies pojedyncze jednostki ale wiekszosc to porzadne ktore nie moga natrafić na tego normalnego,jedynego faceta. Gdzie sie podziali faceci z klasą,manierami? Jesli ma tak dalej byc to niech w ogole sie nie rodzą odpady spoleczne. :)

Gość WhN
poszukaj mężczyzny ;)

Gość mało ktory fajny
łatwo mówić,ciężko znaleźć :(

Masz rację jako mężczyzna kompletnie się nie ogarniam. :classic_cool: Jakbym był kobietą pewno bez przerwy bawiłbym się tzytzkami. :P

Gość weqwweewe
tak samo ciężko jest znależć wiernąkobietę

Gość mało ktory fajny
Piszcie tutaj. Ja idę się wysrać. Z/W

Gość mało ktory fajny
Fakt zdarzają się takie jak mówię ale znam wiele osób, mam kilka bliskich przyjaciółek, żadna nigdy nie zdradziła swojego faceta i daję sobie reke uciac ze nie zrobilam ani nie zrobię tego. Jeśli jestem w związku z kims to tylko ta osoba sie liczy. Niestety trafialam na takich ktorzy sie maskowali ale w koncu wyszlo na jaw..I to chyba tez prawda ze facetow czesciej niz kobiety ciagnie do kogos spoza zwiazku....

Gość mało ktory fajny
o i macie przykład idioty tuż nad moim prawdziwym wpisem.

Gość mało ktory fajny
Sraka jak hooy. Leci ze mnie jak ze strażackiej pompy. Normalnie oberwanie odbytu. Z/W

Gość weqwweewe
Niektórzy mają pecha i trafiają na nieodpowiedzialne i nieodpowiednie osoby,ale "wynoszą" ból i żal i potem im ciężko się zaangażować czy nawet próbować.

A mi się zawsze wydawało że kobiety lubią facetów z problemami to mają manie wprowadzania zmian :classic_cool: Ja jestem nieogarnięty z natury, nie jestem urodzonym konsumentem, a użytkownikiem nie kupuję by mieć więc i nie podążam drabiną kariery - słowem beznadziejny przypadek :classic_cool: