Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić.....

czy myślicie że takie zachowanie skreśla faceta??

Polecane posty

otóż pomieszkuję u niego parę tygodni-kilka dni w tygodniu a pozostałe dni mieszkam w hotelu w ten weekend przyjechał do niego tata więc mnie nie mogło być w jego domu.. a w ten weekend akurat w moim mieście wszystkie hotele były zajęte i nie miałam sie gdzie podziać prawie wylądowałam pod mostem. dodam że on zna moich rodziców rozmawiał z nimi parę razy o co chodzi? dlaczego nie chciał przedstawić mnie ojcu?? i jak mam sie treaz w stosunku do niego zachowywać-jutro jade do niego...

Gość gość urodzinowy 28
niemasz swojego domu? takie zachowania raczej ciebie skreslają, no bo kto chce przyjac bezdomnego pod swoj dach

akurat tak sie sklada ze nie mam swojego domu i ile sie da mieszkam w hotelu zeby mu nie siedziec na glowie tyle ze w ten weekend byl wielki problem z pokojami bo bylo jakies wazne wydarzenie w miescie

Gość gość urodzinowy 28
to wynajmij sobie jakąś kawalerkę, co za problem. Z tym facetem to chyba za krotko sie znasz, albo sciemnia i na weekend przychodzi inna...

Gość fsssssssssss
po prostu się ciebie wstydzi - ojcu przedstawi dziewczynę, co do której będzie miał poważne plany - ty jesteś tylko zapchajdziurą w oczekiwaniu na tę jedyną i darmową dupodajką

Gość dfdf333ddd
a dlaczego nie mogłaś zamieszkać u rodziców?