Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bystra bystrzak

Dlaczego częściej jeździcie do Holandii do pracy niz do DE?

Polecane posty

Gość bystra bystrzak

Boli was historia? :D

Gość bystra bystrzak
Chcę o tym porozmawiać, bo klikam z Dojczów i jestem naprawdę zadowolona :)

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix
Bo Holandia jest taka kurwa ze brak slow. I dobrze im sie dowiem. Ale czy tak to sie robi? I tyle. To nalezy to NAPISAC jak ktos przyjezdza bo calkiem dobrze jeszcze im jak ktos jest naiwny - jak ja. TAKIEJ KURWIE. A kurwie nie powinno byc jednak za dobrze. Kurwa powinna miec kase i to wszystko. Kurwa ktora dobrze sie ma. No coz... :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

A co powiesz o POSLKICH KSIEZULKACH? Tpo sa dopiero MONOGAMISCI. Nie ma co wiecie. Ci sie mna urzadzili. Zostaje im SCHLAC SIE DO NIEPORZYTOMNOSCI a mnie wyjechac. Zostaje im po mnie URZNIECIE SIE NOEGO a mnie wyjazd do USA i wszystko od poczatku .Bo ? TAKA JEST POSLKA RODZINA - no sa 3 Lucyfery - figufrta Niemcow. TAKA MIALAM RODZINE W POSL:CW. Biologiczna - 3 lucyfery - oby wam lepiej wszystkim byloz ojej ABSOIL:UTNEJ MNEDZY i kompletnego spoiniewierania mojej nbabci w Anglii.No coz.- I zostaje wam WSEZEDZIE SEPRMA - wszedzioe- mna opczach i w ustach - na scianach podloicygtach 9i sufutach - sperma waszyvchy ksiezy. Mnie npormnalne malzenstwo i rodzina na wschgodzie a wam? Duzo byscie chciueli - Polaczki9 ubogie bogate trzezwe lub nietrzezwe za zycie moje i takichy osob jak ja. A brat z FRANCJI tez. Sperma siue zalej debilu - skad masz prad. I co chcesz ta,m rtobic? TAKA PIEKJNA ZONA?JAK SPOERMA NA POCZACH - zamoiast leb sperma - POolsak 2012 - wszyscy obyscie sie ZALAL

Po mnie wiecie w Polsce zostaje wam SPERMA NA USTACH EW OCZACH wszedzie sperma i to mnichow NIE TYBETANSK(ICH i tyle. Za to ze jedna moja wartosc i to od Boga to spowiedz w MORZU GRZECHOW i tyle. Wszystko bez sensu. , ale krzyz juz???? mam i moge zyc dalej i zarabiac kase. Uszanowalam rod Dawida i moge byc z tym co dalej i... to wszystko dla Boga. A wy sobie robcie co chciecie i tyle. Takie jest zycie. A NIBY JAKIE JEST?Ikoniec. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Poalki 2012 ---- sperma NA OCZACH I W USTACH cala twarz w spermie A CO DALEJ? JEDNA SPERMA - mniam mniam mniam - jaksmakuje sperma Polaczki? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

A;e powiedzcie SPERMA SPERMA SPERMA SPERMA wszedzie i ROZPALONE KRPOCZA Piekjnych KUREW POLSKICH - tpojest cos co was JARA na kafe a jakm nie tokuyrewskie malzensytwa waszej ARYSTOJRACJI czgli kurew zartzadzajcacych - ciekawe czy cchca mnie dac cdo sadu te szmaty bez jednej warttosci za Maroie MagdAenaen i poniewiertanie warttosci chrezesciciahnskich 0- te kurwy MNICHOW POLSKICH I TYKILE.Kbyscoie sie wszyscy mna ;powiesili -= tyle wam moge zaporonbonbowac mzamoje zycie w Pol;sce i zdjeciedrugiej rudery w ktorej moglam mieszkac? KMevojnn a Poniatowskiego? Zbyt byl kulturalny zewb7y OBECNIE???>? Dupe sobie wami podrzec albo swojego CZCIGODNEGO penisa ktorym ani dziecka na tym swiecie nie zrobi;l ale Pollaczki WSZEDZIE MOGA BYC.A jest gto prawda?To sobie badzcie ./ Doslownire. ZA MOJA KRZWDE I TYLEMiroslawpo Szuto - zostajeci USA ty CORKO JAIRQA BIEDNA - no cnbhuyba masz kase nie?Co to jest Polskq - gorszego goencha kjuz niemn ma - MIROSLAWO SZUTO srasz czy sikasz ze smiechu? Krzyzujesz sie mjurtro?Truyskasz na nie sperma swoejego mezaKrwia porodu?Miroslawo Szuyto - gdzi4e jestes KOCHA NJNKO OTTRO UZULCA czy jego zonapo - MIRoSLAWO SZURTO - gdzie jestes? I tyle :(} GDZIE JEST MOIJHA RENTA"???>!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Nienawidze Miroslawy szuty i jej CIPY i zycze jej PIEKLA NA WIECZNOSC - zyczze jej POTREPIENIA WIECZENGO za mojua krzywc\de i zeby umartla na RAKA CIPY 0i tyle wam napisze na raka cipy ktory jejm wyzre ODBYT I RYUJ I POGZG I WSZYSTKJO tak tej stareej kurwy nienawiedze i wszsystkich tych [psychopa;tycznych m,lkurwewsk z tejmwsimi zycze jej zeby cipoa wylevciala jej w luft z3 xzsmsmia;la sie odenmn9ie odezwac a rtyj zmainil sie w gowno z dup[y.AM

Nienawidze Miroslawy szuty i jej CIPY i zycze jej PIEKLA NA WIECZNOSC - zyczze jej POTREPIENIA WIECZENGO za mojua krzywc\de i zeby umartla na RAKA CIPY 0i tyle wam napisze na raka cipy ktory jejm wyzre ODBYT I RYUJ I POGZG I WSZYSTKJO tak tej stareej kurwy nienawiedze i wszsystkich tych [psychopa;tycznych m,lkurwewsk z tejmwsimi zycze jej zeby cipoa wylevciala jej w luft z3 xzsmsmia;la sie odenmn9ie odezwac a rtyj zmainil sie w gowno z dup[y.AM

Nie zauwazyla wiecie zeby spowiedz byla SP{RAWA PRYATNA w :Loilsce dlatego zycze wam, ze bt wam ryje SPERMA ZALAONienawidze Miroslawy szuty i jej CIPY i zycze jej PIEKLA NA WIECZNOSC - zyczze jej POTREPIENIA WIECZENGO za mojua krzywc\de i zeby umartla na RAKA CIPY 0i tyle wam napisze na raka cipy ktory jejm wyzre ODBYT I RYUJ I POGZG I WSZYSTKJO tak tej stareej kurwy nienawiedze i wszsystkich tych [psychopa;tycznych m,lkurwewsk z tejmwsimi zycze jej zeby cipoa wylevciala jej w luft z3 xzsmsmia;la sie odenmn9ie odezwac a rtyj zmainil sie w gowno z dup[y.AM

Nie zauwazyla wiecie zeby spowiedz byla SP{RAWA PRYATNA w :Loilsce dlatego zycze wam, ze bt wam ryje SPERMA ZALAONienawidze Miroslawy szuty i jej CIPY i zycze jej PIEKLA NA WIECZNOSC - zyczze jej POTREPIENIA WIECZENGO za mojua krzywc\de i zeby umartla na RAKA CIPY 0i tyle wam napisze na raka cipy ktory jejm wyzre ODBYT I RYUJ I POGZG I WSZYSTKJO tak tej stareej kurwy nienawiedze i wszsystkich tych [psychopa;tycznych m,lkurwewsk z tejmwsimi zycze jej zeby cipoa wylevciala jej w luft z3 xzsmsmia;la sie odenmn9ie odezwac a rtyj zmainil sie w gowno z dup[y.AM

Gość bystra bystrzak
Jesteś w psychozie. Powinnaś być teraz leczona w szpitalu psychiatrycznym, a nie psujesz mój topic ;/