Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RYSIAWAWA

WMAWIAM SOBIE CIAZE !!!! P O M O C Y !!

Polecane posty

Gość RYSIAWAWA

witam mam problem, chodzi o to ze masakrycznie cholernie boje sie ze zajde w ciaze, choc wiem ze to nie jest na dana chwile mozliwe bo biore tabletki anty i z gory dodam ze przestrzegam wsystkich zasad ich brania a nawet jeszcze dodatkowo moj facet sie nie spuszcza we mnie.. problem w tym ze ja ciagle sobie wkrecam rozne objawy typu mdlosci na przyklad, gdy o tym nie mypsle to czuje sie dobrze. lecz gdy pomysle o tym to zaraz czuje gule w gardle jakby mi wszystko pod gardlo podchodzilo jesli tak dalej pojdzie to chyba mnie zamkna w kaftanie... co Ja mam zrobic blagAM Was

Gość RYSIAWAWA
UP

sory ale zgadzam sie z opinia powyzej.dziwna jestes ja rozumiem bac sie zajsc w ciąze ale dziewczyno ty sie zabiezpieczasz bierzesz tabletki nie ma opcji abys zaszla w ciąze co ty wymyslasz wogole mozesz sie kochac do konca zchlopakiem

Gość RYSIAWAWA
DOBRA ALE CZASAMI MOZNA PRZECZYTAC NA FORACH O CIAZY POMIMO TABLETEK....

zadne zabezpieczenie nie nade 100% pewnosci sa przypadki ze dziewczyny zachodza w ciaze biorac tabletki czy nawet majac wkladki do maciczne,dlatego uprawiajac sex trzeba sie liczyc z konsekwencjamiw kazdej sytuacji,boisz sie panicznie ciazy to nie uprawaj sexu i tyle...

Gość RYSIAWAWA
no i widzicie co nicola pisze , a wy mowicie jeszcze o spuszczqniu w srodku....

Gość RYSIAWAWA
UP

ale zeby zaciazyc z zabezpieczeniem trzeba miec naprawde pecha:) ja tego nie doswiadczylam i nie znam nikogo kto pomimo tabletek itp miał nie planowane bobo:) ale slyszałam o tym...a po za tym i psychika tez robi swoje jak sobie tak wkrecasz to i tak sie czujesz...uspokój sie ,wyluzuj nie mysl o tym..jak sie kochac to z przyjemnoscia a nie myslec tylko ''o boze jak zajde?'' bo wtedy to zadna przyjemnosc...

Gość yukki
a znana jest historia, ze taka jedna to i bez seksu w ciąże zaszła. Maryja się nazywala :) Wyluzuj kobitko, co m abyć ro będzie, albo celibat do czasu kiedy nie będziesz mogła pozwolić sobie na dziecko