Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swiety mikołaj i rudolf

Kiedy noc poślubna?

Polecane posty

Gość Swiety mikołaj i rudolf

Kiedy planujecie noc poślubną? Zaraz po zakończeniu wesela, kiedy będziecie zmęczeni, czy następnego dnia? A jeśli mieliście już ślub, to jak to u was było?

u mnie była w ta samą noc tzn nad ranem. Byłam taka zmęczona że poszłam wcześniej tzn już gości nie było ale mąż przyszedł za jakieś pół godziny. Nie wiem skąd on ma tyko energi.

Gość pm2011
U nas noc poślubna była tak naprawdę dopiero 5 dni po ślubie ze względu na moje dni płodne. Ale nawet gdybym w dniu wesele już nie była płodna, to raczej i tak byśmy się nie kochali, bo obydwoje byliśmy padnięci niemiłosiernie.

Gość sdax
u mnie od razu :D o 1 w nocy koniec wesela i do domu:D

Gość Mała czarna kawka 22
My jak tylko przyjechaliśmy do domu po weselu...sukienka w dół i mąż sie zaraz do mnie dobrał. I było baaaardzo miło :) miałam zapalić świeczki a nawet nie zdązyłam :D A ze zrobiliśmy sobie przed ślubem 3 tygodnie abstynencji i ja poszłam do mamy mieszkać a on do rodziców (tak chcieliśmy) a zwykle codzinnie sie kochamy, to wogóle nie myślał zeby czekać do następnego dnia! Nie dość tego z racji na czas ten pierwsy raz po przerwie w noc poślubną był krótki, i za jakieś 20 minut jeszcze raz sie do mnie przyłasił :P:P

co to jest ta noc poslubna? pierwszy seks malzenski - cos ala pierwszy taniec? i atcy ludzie zakladaja rodziny, zenada;-)

Gość ManiaWszędobylska
Noc poślubna- czyli pierwszy sex po slubie, nie koniecznie pierwszy raz.

Gość Swieza zona
Wrocilismy z wesela po 7 rano i skonsumowalismy malzenstwo dwukrotnie, potem 3h drzemka i jeszcze trzeci raz - normalnie tak czesto tego nie robimy ale akurat wtedy mimo zmeczenia nie moglismy sie od siebie odkleic :)

Gość worek kartofli
a przed slubem to nic nie było?

"Ale to dobrze, bo to znaczy, że wesele długo trwało i dobrze się bawiliśmy" E tam, żaden argument :)