Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaadaaa231

zrobiłam 1 loda

Polecane posty

Gość taaaadaaa231

wczoraj zrobiłam pierwszego loda w swoim życiu. Chłopak powiedział że było mu rewelacyjnie i zrobiłam mu jeszcze 3 razy ze spustem na twarz bo narazie się uprawiamy tylko petting. Moje pytanie brzmi czy możliwe, że nie zorientował się że robiłam pierwszy raz. Nie mówiłam mu jeszcze o tym w ogole a on mnie pochwalił?!

Gość jak kazde inne
o boże:D:D ile ty masz lat?

Gość taaaadaaa231
ile mam lat nieważne- jestem młoda i bardzo bałam się że będzie fatlanie, że nie będzie mu dobrze..

Gość taaaadaaa231
Faceci proszę Was o szczerość. Rozpoznajecie czy dziewczyna robi to po raz pierwzzy?

Gość jak kazde inne
młodzi nie maja wymagan to raz:D a dwa jakkolwiek bys nie zrobila to facet powie ci wszystko tylko nie prawde zeby nie urazic. jeszcze sie o tym przekonasz

Gość taaaadaaa231
Mężczyzna któremu robiłam miał 32lata i miał dużo partnerek przede mną. Było mi głupio, że jestem niedoświadczona więc naściemniałam że też miałam sporo przed nim... wiem że głupio wyszło. On mi powiedział po lodzie, że jakbym mu teraz powiedziała, że jestem dziewicą to nie uwierzy heh.. a ja jestem przecież :(

Gość endermo332
nie chciałbym loda ze spustem na twarz . Nasienie powinno sie połykać i przyjmowac do ust . .

Gość 25latkaaaa ze Stalowej Woli
dziewczyno się ciesz, że nie zauważył że robilas pierwszy raz. dostalam pochwale docen to i ucz sie dalej byc perfekcyjna lodziara :P

Gość jak kazde inne
logiczne ze by ci nie powiedział "co mi nasciemnialas przeciez wyczulem" a tak on ma jakas tam satysfakcje ze mial tego loda i ty masz komfort psychiczny, wiesz jak to jest to teraz sie nie zablokujesz co byloby b.prawdopodobne po takich slowach.

Gość endermo332
ewnetualnie jesli dziewczyna nie ma ochoty to powinna wypluć .. Ale szczytowanie powinno zawsze miec miejsce w ustach .. Tryskanie na twarz to jest moim zdaniem poniżanie kobiety .

Gość endermo332
ewnetualnie jesli dziewczyna nie ma ochoty połknąć, to powinna wypluć .. Ale szczytowanie powinno zawsze miec miejsce w ustach .

Gość prawdziwy maczoł
jesli nie zahaczałas zebami i nie podgryzałas mu fiutka to mogl nie zauwazyc. na mnie mozesz pocwiczyc :) a twoj facet bedzie bardziej zadowolony hehe moj mail: onlodziarz_12@wp.pl

Gość taaaadaaa231
ja mam 22lata wiec 10lat roznicy- zalezy mi na nim:) nie chcialam seksu bo nie jestem gotowa wiec chcialam mu zrobic dobrze inaczej... on lubi dominowac i chcial sie spuscic na twarz.. heh

Gość endrju46
Popieram osobę wyżej. Szczytem nietaktu byłoby powiedzenie partnerce prawdy. Ja nigdy nie mówiłem i obydwoje dobrze na tym wychodziliśmy. Nie potrzebnie tutaj pytasz:).

Gość taaaadaaa231
endrju --> wolalabym wiedziec ze robie niedobrze albo zeby mi powiedzial co mu sie mniej podobalo. wtedy lepiej jest poprawic bledy. po co klamac?

Gość endermo332
a jak robisz loda ? Dociskasz ptaka językiem do policzków ? Są różne techniki

Gość endrju46
Z czasem sama zauważysz co robisz źle. On Tobą pokieruje. Zadam Ci pytanie:Po co matka chwali bazgroły dziecka? :).

Gość taaaadaaa231
brałam jak najdalej się do buzi, polykalam i ssalam jezykiem glowke i lizalam dookoła :) przy 1 lodzie prawie w ogóle nic nie mówił, ale przy 2 jeczal i stekał :)

Gość endermo332
Jak robisz loda to używaj jak najmniej rąk . Staraj sie używac tylko ust . Jesli kobieta wspomaga sie za dużo rękami to jest kiepsko .

Gość taaaadaaa231
endrju- skoro matka dalej chwali bazgroly dziecka to dziecko dalej bazgrze jakies dziwne pierdoły ;) a gdy matka da radę- nie wychodź za linię albo banan jest zolty a nie czerwony to uczy go rzeczywistości

Gość endrju46
Chodziło mi o to,że dziecko samo się nauczy wprawy przy małej pomocy matki. Ona go nie skrytykuje tylko pomoże naprowadzić.;)

Gość __oo__
Jak doświadczony to się skapnął. Na pewno było mu ciasno, wiesz o co chodzi, taka "oralna błona dziewicza" ...

Gość taaaadaaa231
endrju- a jesli on przy 2lodzie wyjal mi go z ust i zaczal sobie sam walic reka a mi kazal tylko masować jajka reka to mam to odebrac jako ze zle robie loda? bo sama nei wiem..

Gość endermo332
jesli on przy 2lodzie wyjal mi go z ust i zaczal sobie sam walic reka a mi kazal tylko masować jajka reka to mam to odebrac jako ze zle robie loda? bo sama nei wiem.. Jesli ssiesz go to staraj sie robić to mocno i zdecydowanie zwłaszcza przed szczytowaniem . Mozesz zacząc delikatnie, by po pewnym czasie przyejsc do mocniejszych ruchów .. Wiekszosc facetów lubi mocniejszy nacisk na członku , a usta niestety są zbyt słabe by go mocniej objąć .

Gość endrju46
Niestety prawdopodobnie tak. Brak wprawienia da się wyczuć.Może dla niego to było zbyt wolne tempo by dojść,za mało "ognia". Pewnie w oczy bym Ci tego nie powiedział,ale skoro to forum to mogę jakoś pomóc. ;)

Gość endermo332
wyjal mi go z ust i zaczal sobie sam walic reka a mi kazal tylko masować jajka gdy robisz loda trzymaj w jednej ręce jądra . Prawdopowodbnie robisz go zbyt delikatnie

Gość taaaadaaa231
endermo--> czyli jednak nie mam wprawy? robilam mu ustami i wkladalam do buzi a gdy on mi go wyjal i zaczal walic sam reka to mi sie glupio zrobilo... nie wiedzialam co robic wiec masowalam mu jajka

Gość taaaadaaa231
endrju jesli tu wrócisz dzsiaj to proszę o konkretne porady co robię zle bo chce go zaskoczyc nastepnym razem zeby nie musial sam sobie przy mnie pomagac.. dziekuje :*

Gość chce być lodziarą
ja się dołaczam do pytania autorki? Facet wyczuwa że mu pierwszy raz w zyciu obciagam? Planuje zaskoczyc swojego faceta lodem i boje sie ze sie zorientuje ze nic nie umiem i nie mam w tym doswiadczenia :(

Gość aaaatamtam...
a czego się wstydzisz? Ja mojemu powiedziałam że chce go posmakować :P bo jeszcze tego z żadnym nie próbowałam :) jeszcze bardziej się nakręcił że oralnie i do końca to pierwszy będzie. A po powiedział że się będzie musiał dłuugo odwdzięczać :D