Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ojejuuu

Miłość przez internet?

Polecane posty

Pytanie o to, czy jest w tym sens jest zdecydowanie spóźnione, bo stało się już dawno. Ale co o tym sądzicie? Zdarzył wam się taki związek? W zeszłym roku miałam kiepski dzień. Weszłam sobie na forum i zaczęłam rozmawiać z ludźmi. Jakiemuś gościowi się nudziło, bo był chory. I tak zaczęliśmy sobie rozmawiać. O pierdołach. Zawsze byłam przeciwna znajomościom internetowym. Myślałam- nie mam kompleksów, żeby nie móc spotkać kogoś w prawdziwym życiu- przeciwnie, nie szukałam bo chciałam jeszcze pożyć, chociaż 25 lat, to już ćwierć wieku- a to brzmi gorzej ;) Wracając- zaczęliśmy rozmawiać, w końcu wymieniliśmy się nr tel- NIE ZDJĘCIAMI. Ale jak tak pisaliśmy... dzwoniliśmy... rozmawialiśmy długimi godzinami, to straciłam dla niego głowę... Okazało się, że ja kończę studia a on pracuje w tym samym dużym mieście. Nie widziałam człowieka a miałam wrażenie że nie mogę myśleć o nikim i niczym innym. Wymieniliśmy się zdj, nogi się pode mną ugięły, on stwierdził, że już po nim. Dziś jesteśmy zaręczeni i mamy wyznaczoną datę ślubu. Ten rok minął jak sen, jeszcze w to nie wierzę, siedzę sama w mieszkaniu i wariuję czekając kiedy w końcu wróci z pracy... Czy internetowa miłość jest normalna i realna... czy faktycznie to mi się śni...

Gość fdgdgdf
no ale znacie się na zywo? czy zaręczyliście się przez net? wiem jak głupio brzmi to pytanie, ale ja znam ludzi, którzy poznali się przez net, byli razem, zaręczyli i nawet nie poznali się na żywo :D dlatego pytam :D

Mieszkamy razem od dawna, mam pierścionek na palcu i sam mi go założył:D Dla wyjaśnienia spotkaliśmy się miesiąc od poznania. Przed tym wysłaliśmy setki maili, tys sms-ów, przegadaliśmy godziny.

Gość wrgsrdgdfcsgf
OD pięciu lat mieszkam z chłopakiem poznanym na forum internetowym. przez rok przed spotkaniem gadaliśmy przez tel i pisaliśy maile... jets wspaniale :-) polecam wszystkim ;_)

Gość jejusiowataaaaaa
aa to luz hehehe no cóż, poznaliście się tak i już :)

Gość jejusiowataaaaaa
ps ja mojego poderwałam przez e-mail choć znałam go z widzenia napisałam do niego (nie sądziłam, że w ogóle odpisze, a co dopiero spotkanie!!), przez 3 tyg pisaliśmy i on w końcu napisał, że albo się spotkamy, albo mnie sam odnajdzie i zapuka do mych drzwi no to nie miałam wyboru 7 lat razem, 2 lata po ślubie :D

Gość a powiem
hej pewnie ze znam ja swojego meza rowniez poznalam przez internet na jednym z portali randkowych jestesmy 8 m-cy po slubie

Gość kjnhbv
a co to takiego? rownie dobrze mogliscie poznac sie na funskanie np. poznaliscie sie na zywo i wszystko gra, gorzej jak takie pisanie sie przeciaga a potem klapa

Super, gratuluje Wam:) Do puki mnie to nie spotkało śmiałam się z takich znajomości:) jak to los czasami płata figle

Gość Michalina28
JAK MYSLICIE O ZNAJOMOSCI W SIECI TO SPROBUJCIE MOZE NA PORTALU WWW.SAMOTNESERCA.PL JEST TAM SPORO OFERT WG. MNIE MAM NADZIEJE, ZE JAKOS POMOGLAM, POZDRAWIAM