Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooobieta

cos mi sie stalo i nie wiem co...

Polecane posty

Gość libertina_32
JESLI WYLEIMINUJESZ STRESY TO TAKIE RZECZY CI SIE NIE BEDA PRZYTRFAIAC A LEKARZ TYLKO CI WYPISZE JAKIES ZAMULACZE NA KTORE SZKODA ZDROWIA.

Gość A to chyba nie jest
No tak ,to prawda,lekarz na podstawie Twojej wypowiedzi o sercy przypysze Ci ohydroxizinum ,to najpopularniejszy zamulacz chetnie wypisywany

Gość kooooobieta
jestem w ciazy to nie zaszkodzi dziecku?

Gość A to chyba nie jest
co nie zaszkodzi dziecku??wiem,ze jestes w ciazy

Gość kooooobieta
jezeli by cos tam przepisal

Gość A to chyba nie jest
wszelka chemia bedzie szkodziła dziecku,mozesz sie podpierac ziólkami typu melisa dziurawiec.itp

witam. to neistety prawda, że takie chorby jak i wiele innych, są wywołane przez róznego rodzju pasożyty. Sama miałam z nimi stycznośc. U mojej córeczki stwierdzono skaze biłakowa, azs i do tego astmę, latami biegałam od lekarza do lekarza, każdy z nich mówił co innego i co innego przpisywał, pieniądze szły jak woda :( Dopiero zastanowiło mnie to, kiedy druga z córek zaczęła miec podobne objawy do drugiej, pomyślałam że przcież, AZS czy astma nie sa chorobami zaraźliwymi, ale poszłam do lekarza, ten też się zdziwił, że drugie dziecko ma podbny problem, ale druga córka też dostała te same lekrstwa co pierwsza. Rozjaśniło się wszytsko dopiero wtedy, gdy zaczęłam szperac w necie w poszukiwaniu infomacji na ten temat, no i się doszukałam, że najczęstszym powodem tych chorób są robaki, w pierwszej chwili byłam zdziwona, że lekarze mi tego nie powiedzieli. Zaczęłam leczy dziewczynki wszytskimi naturlanymi sposobami na robale, zmieniłam im diete, odstawiajac wszytsko co robaki lubia i po około 4 miesiacach dziewczynki wyglądały jak nowe, żadnych objawó azs,zadnej skazy białkowj, żadnej astmy !!! Teraz odrobaczam dziewczynki, profilkatycznie, 2 razy do roku. Przepraszam za ten chaotyczny post, ale pisze w pośpiechu.

Gość A to chyba nie jest
No najwyrazniej Karuzela_1980,pomyliły Ci sie tematy,bo wyskoczyłas tu z tymi robalami jak Filip z konopii:D

Gość kooooobieta
heh tez czytam ze to nie o to chodzi

Nom pomyliły się, a najgorsze że ludzie nie wierzą w to że noszą w sobie roable i jak ktoś im napisze coś takiego bo chce pomóc to od razu jest dla nich idiotą :/

Gość A to chyba nie jest
Chociaz nie tak do konca,czasami przypadki rzekoma maja swój sens:)Robale tez sa powodem wielu dolegliwosci prowadza newet do Depresji:):D

Gość Tak bredzą bo tak jedzą...:)
Noo tak to jest z ludźmi, widzą glistę na ulicy i mówią bleee a w tyłku noszą takich całą masę :D

Gość A to chyba nie jest
Ależ,wiem jak ludzie reagują na tego typu informacje ,bo im sie wydaje ze nie sa zwierzatkami,a kotka czy pieska to leca i odrobaczywiaja:) hehe ,taka juz jest dziwna ta ludzka naura ze chce byc najlepszym i najmadrzejszym i nie przyznaje sie do tego kim tak naprawde jest:)

Gość A to chyba nie jest
He he Tak bredzą bo tak jedzą...:).zeby nie powiedziec ze kupe glizd nosza całą dupe:)oo witaj Haniu:)

Gość kooooobieta
oooo widzicie. rozne rzeczy sie dzieja

Gość Tak bredzą bo tak jedzą...:)
czesc 🖐️

Gość kooooobieta
przyczyna moze byc tylko nerwica lekowa? w dziecinstwie stwierdzono u mnia arytmie.

Gość A to chyba nie jest
Bo juz w dziecinstwie miałas objawy nerwicy

Gość kooooobieta
ok powiem dzis o tym lekarzowi. bol byl tak silny nie chce zeby sie potworzyl. arytmie mam do dzis przy spoczynku tetno 100/min nie zwracalam na to uwagi

Gość A to chyba nie jest
Oczywiscie ze te bóle beda sie powtarzały,ale juz je znasz wiec nie bedziesz panikowała bo juz wiesz z to nerwicowe: prosze bardzo tu jest link: http://czat.wp.pl/id_czata,3361,zapisvideo.html?ticaid=1f100

Gość kooooobieta
dzieki juz czytam :))

Gość dokrot grzyb
Z punktu widzenia lekarza medycyny klasycznej, grzybica jest chorobą bardzo trudną w leczeniu, przebiegającą z licznymi nawrotami. Spotykam się często z opinią pacjentów poddawanych wielokrotnym terapiom, że grzybica ogólnoustrojowa (z zajęciem narządów wewnętrznych) jest chorobą nieuleczalną. Jest w tym ziarenko prawdy z powodów, które przedstawię poniżej. Wobec nasilających się nieokreślonych dolegliwości chory człowiek próbując znaleźć ich przyczynę szuka pomocy u swojego lekarza. Wykonane rutynowe badania dodatkowe nie ujawniają istotnych odchyleń od normy. Najczęściej występują zaburzenia ze strony przewodu pokarmowego, alergie skórne i pokarmowe, suchy kaszel, zapalenia stawów, zatok obocznych nosa, spojówek i narządów płciowych, a także nerwice, lęki, zaburzenia emocjonalne oraz zespół przewlekłego zmęczenia. Dolegliwości nasilają się, a ich przyczyny nie można ustalić. Po wielokrotnych wizytach w przychodni lekarskiej pacjent jest kierowany do odpowiednich specjalistów. Tam również nie można ustalić przyczyny chorób i w związku z tym chory wraca do swojego lekarza z plikami wykonanych badań i kart informacyjnych z postawionymi doraźnie rozpoznaniami dotyczącymi różnych narządów i układów. Błędne koło zamyka się. Od tego momentu pacjent uważany jest za chorego psychicznie. Do leczenia włącza się leki psychotropowe i niekiedy chory kierowany jest do szpitala psychiatrycznego. Tu, otumaniony lekami, poddaje się swojemu losowi uważając, że tak już musi być. http://www.janus.net.pl/grzybice%20candida.ht mr ób sobie ten test bo to może by podłozem twoich objawów. test ze szklanka wody.

Gość A to chyba nie jest
A to my wiemy,wiemy.dokrot grzyb,nie potrzeba nam artukułow:) pozdrawiam

Gość koooobieta
w dodatku link nie dziala :)

Gość A to chyba nie jest
Jak to w dodatku????moze masz windowsa 7 ,wtedy trzeba skonfigurowac media player

Gość koooobieta
u mnie jest blad strony

Gość A to chyba nie jest
U mnie działą normalnie moze musisz wpisać link w pasku adresów