Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChybaChoraNaCoś

nawracające mdłości i zawroty głowy

Polecane posty

Gość Malwina z doskoku
Lekarze, a nie "lekarze" :)

Gość deeeelllaaaaa
no faktycznie cos w tym jest. a jakas teraz stosujesz diete? leczylas sie jakimis lekami?

Gość A to chyba nie jest
No ale mozna przeciez skojarzyc,sobie,co takiego jest w tej pracy???moze jest klimatyzator???np.trzeba isc dalej tropem

Gość Malwina z doskoku
delllaaa- żadnych leków, nie brałam bo to żadne rozwiązanie, zmieniłam nawyki żywieniowe, zaczęłam biega, aby dotlenic organizm, bo przy grzybicy z tym kiepsko i tak juak napisałam na dzien dzieisjszy czuje sie bardzo dobrze, ale jeszcze przede mna troszke leczenia jest. Wyleczyłam juz problemy sfery psychiczenje, chore zatoki, zatwardzenia, refluks, bóle brzucha, napady głodu, jestem o wiele spokojniejsza niz kiedys , nie meczy mnie tak PMS, odeszły bóle głowy, a zostało częste oddawanie moczu, swędzenie nochala i kilka małych dolegliwosci z którymi walcze, naturlanymi sposobami.

Gość deeeelllaaaaa
tak czytam te objawy to wiele bym sobie przypisala. a jesz czosnek, bo widze ze tu pisza, ze jest bardzo skuteczny. jak bys mogla napisac w skrocie czego unikasz w jedzeniu.

Gość FIKOŁAJ
Jesli problem nasila się lub występuje w jakimś miejscu to oznacza ze coś go stymuluje, że ona ciagle jest w nas, ale w jakiś sprzyjajacych dla siebie warunkach daje o sobie znac.

Gość A to chyba nie jest
I tak to jest tak to juz jest EIKOLAJ

Gość Malwina z doskoku
nie da się napisac w skrocie :) Nie da sie bo ja do tego, do czego doszłam w tej chwili to zajeło mi miesiace czytania, czytania i czytania. Po za tym podbno nie ma uniwersalnej diety dla wszytskich. Czosnek wsuwam, codziennie na czczo pije wode z cytryna, pije soki wyciskane sokowirówka. Ja odstawilam nabiał, biała make, cukier, a nawet mięso. Wiem, że nie każdy jest w stanie wyrzec się tych produktów z dnia na dzien, ale u mnie to miało bardzo pozytwny wpływ na leczenie. Po za tym bardzo polecam lewatywy z siemienia lnianego, po wprowadzeniu ich w zycie widziałam ogromna porprawe w samopoczuciu, odeszły bóle głowy i chore zatoki. Robiłam tez lewatywy z czosnku, żeby wybic wszytskie paskudy w jeliicie, o ile tam byly :) ale lewatywa z siemienia lnianego jest delikatniejsza. Polecam temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1974873&start=0 kopalnia wiedzy. tutaj też jest dużo ciekawostek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5151525&start=0 ten artykuł wyzej mówi o tym co posinno się odsatwic, bo przeczytałam przed chwila, jest bardzo ciekawy.

Gość owocowaJusta
ja czasem miałam problemy z zawrotami głowy i mdłościami, już się bałam, że to ciąża, ale okazało się, że problemy z cukrem. lekarz kazał zastąpić słodycze owocami (ja dodałam niskokaloryczne sorbety z Grycana) i jest dobrze!