Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XazAzeazadaw

Czy jestem w ciaży?

Polecane posty

Gość XazAzeazadaw

Witam, kochalam sie z moim chlopakiem 28.07, pierwszy raz wszedl we mnie bez zabezpieczenia, ledwo na pare cm ale za chwile włozyl prezerwatywę. Nastepny raz doszło 24.08. Z Zabezpieczeniem itp. ostatnio mam bóle głowy, wcześniej bolały mnie jajniki, teraz często boli mnie brzuch. Po ostatnim stosunku zauwazylam krew na majtkach, nie bylo jej ani duzo ani malo, nie wiem co to mogło być. Dzis w nocy miałam straszne bóle głowy, nie mogłam spać. W drodze do ubikacji zemdlałam... Powiedzccie mi czy to może być ciąża. Dodam ze po pierwszym stosunku miałam normalnie okres, jednak wiem ze okres mozna miec w ciazy.

Gość najaaa
Zrób test i tyle

Gość ale jesstes glupia
ty glupia tepa dupo nie jestes w ciazy i ie sluchaj tych co ci powiedza ze przez plyny wyplywajace przed wytryskiem mozna zajsc w ciaze bo to przypadki 1 na milion jak nie wiesz jak sie zachodzi w ciaze to po co idziesz z kolesiem do lozka. Nie mial wytrysku w tobie to nie jestes w ciazy ja staram sie o dziecko juz rok i nie zachodze w ciaze mimo ze moj facet konczy we mnie a ty bez wytrysku chcesz zajsc w ciaze dobre sobie

Gość marcysia12
:)

Gość marcysia12
:P

Gość wróżbita Maciej zapewne
ci odpowie :P

Gość Niomniom
Nie mial wytrysku w tobie to nie jestes w ciazy I tu się mylisz. Przy takiej wiedzy raczej szybko nie zajdziesz. Obrażanie innych tego nie przyspieszy :P

Gość ale jesstes glupia
nie powiedzialam ze nie ma takiej mozliwosci tylko ze sa to przypadki 1 na milion rece opadaja jak sie czyta takie glupoty malolat co nie wiedza jak zachodzi sie w ciaze