Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadjejdjdjdj

Co ile kupujecie nowe buty? Ze sklepu czy bazarowe ?

Polecane posty

Gość dadjejdjdjdj

Bo ja zmieniam co sezon, moje letnie nie wytrzymaly nwet tego lata! Musialam kupic nowe. Mam tylko jedne wyjsciowe typu pogrzeb slub egzamin, do pracy chodze roznie nie mamy na szczescie dress codu. Buty kupuje na bazarach i w ccc. Szkoda mi kasy na drozsze bo i tak wytrzymaja max 4miesiace. Wy tez tak szybko buty niszczycie?

Gość dlaczego na uczuciowym?
Chyba, że bardzo kochasz swoje buty! :-D Ja kupuję zawsze 2 - 3 pary (na każdy sezon) dobrych, drogich, firmowych - mam je przeważnie kilka lat i są w dobrym stanie. Ale ponieważ lubię mieć więcej par butów - to kupuję też tańsze, powiedzmy od 30 do 150 zł - są gorszej jakości, czasami padają po jednym sezonie, czasami też okazują się trwałe.

Gość to samoooo
Ja buty kupuje zawsze w Prima modzie, Zarze, Venezi, Gino Rossi, Timerlandzie bądź Kazarze. Każde z nich, nawet klapki kosztuję minimum 300,kozaki bywa że nawet 1000 ale z powodzeniem może je nosić nawet 3-4 sezony... Fakt, ze często mi się nudzą i wtedy oddaję je komuś z rodziny kto ma krucho z kasą (mam parę takich osób)

lubię z Deichmanna - rozsądna cena i wyścielone skórką sandały np. mam z bazaru 65 zł, ale wkładka skórzana zazwyczaj kupuje w małych sklepikach obuwniczych za 50-80 zł takich całkiem tanich i plastikowych nei kupuję wcale

Gość co 1-3 lata, tylko skorzane
:)

Gość andkaa
Właściwie co sezon, ale nie dlatego że stare się zniszczyły, ale że dobrze mieć kilka par. Kupuję podobnie jak fiku mikuuu najczęściej w małych sklepikach obuwniczych. Miałam takie tenisóweczki, które nosiłam tylko przez jedno lato i były do wyrzucenia, a mam też tenisówki firmy DC i latam w nich od czterech lat. Jak będę starsza i będzie mnie stać to chyba postawię tylko na skórzane ;)

Gość fvdfd
Produkcja naszych pantofli odbywa się ręcznie, dzięki temu otrzymujesz wyjątkowy produkt o wysokiej jakości. Sprawdź sam, a na pewno się nie zawiedziesz. http://pantofle-goralskie.pl/index.html

Gość cc4cef
Produkcja naszych pantofli odbywa się ręcznie, dzięki temu otrzymujesz wyjątkowy produkt o wysokiej jakości. Sprawdź sam, a na pewno się nie zawiedziesz. http://pantofle-goralskie.pl/