Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fear factory.....

jakie macie iq?

Polecane posty

Gość fear factory.....

sprawdzaliscie kiedys?

Gość wcale nie mam
a do czego to służy? :-P

Gość nie wiem......
daj link do jakiegoś bezpłatnego testu to sprawdzę :classic_cool:

Gość alabama song
GERMAN 147 a co sklania tak inteligentnego czlowieka do siedzenia na kafe? no chyba nie nuda bo podobno inteligentni sie nie nudza

Gość Mała czarna kawka 22
Jak byłam w czwartej klasie mama mnie zaciągneła-do psychologa. Miałam wtedy 132.W pierwszej gimnazjum teeż byłam i wyszło 147. Nie wiem odd czego to zależy.W sumie zawsze sie dobrze uczyłam , lubie matematyke i studiuje budownictwo...ale czy IQ to takie zdolności?? Nie wiem. Były tam układanki do układania na czas, Zapamiętywanie numerow telefonu, pytania ogólne (pamiętam że w 4 klasie pani pytała co to jest modliszka). Gra w memory była i liczenie w pamięci. To trwało ze 2 godziny.

Gość ta na obcasach
"wcale nie mam a do czego to służy? - Ty już nie musisz sprawdzać" Dawno mnie tak nic tu na kafe nie rozbawiło :D Ja skromnie tylko 142 :) test IQ u psychologa 4 lata temu robiony - podczas rekrutacji miałam :) pracę dostałam :P teraz pewnie mi spadło, bo na kafe zaglądam :P

Testy na IO nie są miarodajne. Dlaczego? Dlatego, że każdy ma rozwinięty inny rodzaj inteligencji. I tak mamy inteligencję językową, logiczną lub matematyczną, wizualno-przestrzenną, muzyczną etc. ktoś, kto ma np. rozwiniętą inteligencję muzyczną, nie rozwiąże standardowych testów na inteligencję, z którą o niebo lepiej poradzą sobie osoby rozwinięte np. matematycznie i logicznie, także chwalenie się swoimi wynikami IQ jest po prostu nie na miejscu ;)

Skończcie bredzić, że macie IQ 147. Mogę się zgodzić, że większość z was ma IQ 47. Od IQ 140 jest już MENSA. Takie IQ ma tylko 2% populacji z 7 miliardów ludzi i dziwnym trafem, cała masa tych geniuszy jest na Kafeterii :O Nie mówiąc już, że testy IQ nie polegają na zapamiętywaniu numerów telefonów :D Tu macie osiołki darmowy test IQ oparty na tym do badań europejskich. Tylko nie oszukujcie :P Najlepiej podpiszcie swoim nickiem i zróbcie printscreena 🖐️ Test IQ: http://www.iqtest.dk/main.swf

mensa jest bodajże od 148 albo więcej, jest to około 2% populacji, czyli jedna osoba na 50 ma taki iloraz inteligencji.

Żonaty30l Testy na IO nie są miarodajne. Dlaczego? Dlatego, że każdy ma rozwinięty inny rodzaj inteligencji. I tak mamy inteligencję językową, logiczną lub matematyczną, wizualno-przestrzenną, muzyczną etc. Nie ma czegoś takiego o czym piszesz. To co napisałeś, to predyspozycje, a nie inteligencja. Inteligencja, to umiejętnośc radzenia sobie w nieznanych sytuacjach i znalezienie rozwiązania logicznego w zetknięciu z nigdy wcześniej nienapotkanym problemem. Wiedza się często przydaje. NIe ma czegoś takiego jak humaniści, czy umysły ścisłe. Ja w liceum nie umiałem i nierozumiałem matematyki. Myślałem, że jestem humanistą, bo byłem świetny z medycyny, ekonomi i prawa. Na poczatku studiów trafiłem na świetna korepetytorkę i w 2 miesiące nauczyła mnie całego zakresu matematyki ze szkoły średniej, częsci studiów, aż do całek krzywoliniowych (tych się już nie podjęła). I co? Okazało się, że jak się chce to można i nie jestem żadnym humanistą. Na studiach miałem 5-ki i 4-ki na egzaminach z matematyki 🖐️

Gość przecietniaraaa
Ja mam 138.

GERMAN mensa jest bodajże od 148 albo więcej, jest to około 2% populacji, czyli jedna osoba na 50 ma taki iloraz inteligencji. Taaaa i większość z tych geniuszy, to żydzi, a nie Polacy.

Cóż ja się spierać z wami nie będę. Mam wyniki na papierze. A czy to wazne IQ?? Nigdy nie miałam trudności w szkole i na studiach. W życiu też nie mam :) czy IQ mi w tym pomaga? Myślę że tak. Sama dla siebie wiem że tyle mam i mi to wystarcza :)

1 osobę na 50 właściwie też należy wyeliminować, bo większość ludzi na starośc głupieje. Mają demencję mózgu i ilnteligencja po 25 roku życia zaczyna spadać. Im człowiek starszy, tym coraz bardziej. Pozostaje wiedza, wspomnienia i doświadczenie życiowe. wszystko zalezy oczywiście od genów. Niemowlaki, tez należy wyeliminować. To znacznie zmniejsza liczbę geniuszy na świecie. Mensa International ma zaledwie ponad 110 tysięcy członków.

Widzicie jakoś można :) ale zazdroścnicy są wśród nas :)

Skoro nieważne, to po co się tu chwalicie? :D W dodatku nie zauważyłem na Kafeterii oznak wyższej inteligencji, a zagladam tu od wielu lat. wręcz przeciwnie :D🖐️

Mała czarna kawka 22 Widzicie jakoś można ale zazdroścnicy są wśród nas Mała czarna, to nie jest test na inteligencję, ale odpowiedzmi w tej samej minucie, bez szukania w necie - O jakiej porze roku słońce jest najbliżej ziemi, a o jakiej porze roku najdalej? :D START!

Gość ale o co chodzi ?!??
ja mam 99

Gość ale o co chodzi ?!??
najbliżej jest w lecie a najdalej w zimie

W lecie najdalej w zimie najbiżej, temperatura nie zależy od bliskości słońca tylko od mas powietrza. Byłam w klasie geograficznej w LO.

Gość rysio peja z jeżyc
najblizej jest zima, a najdalej latem 🖐️

Gość Bimbałkowa inteligencja
i wysokie IQ, dotyczy rozległej i niedoścignionej wiedzy z zakresu "żydo-komuny", no i tych, jak im tam było, no ,,,, ilu.... coś tam hehe! to już wyższa ynteligencja :D:D:D:D